Hirdetés
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
válasz
Sziti.peti!
üzenetére
Köszi! meg is próbáltam, de frissítés során dobott egy 3014-es hibát... iTunes-t frissítettem a legújabbra, újrapróbálkoztam, de ugyanaz: 'Ismeretlen hiba lépett fel 3014. Az iPod nem állítható vissza'
Úgy tűnik, sikerült kinyírni az ipodot. Ilyenkor mivan?

-
sasa134
addikt
Sziasztok, évek óta egy 2g iPod Touch -ot használok, ami egy JBL dokkolóban ülve teszi is a dolgát, de írtóra be van lassulva, valahogy újra kéne húzni a software-t. Nem baj ha a tartalom elveszik, majd feldobom újra a zenéket. Mi ennek a legegyszerűbb módja? Köszönöm
-
sasa134
addikt
válasz
peugeotmate
üzenetére
szia, köszi a tippet!
-
sasa134
addikt
sziasztok, 3G-s Nano-t keresek egy barátomnak, van vmi tippetek, kinél/hol érdemes venni? új érdekelne...A szokásos netes boltokat végignéztem, nem nagyon találtam, ahol meg volt, ott befagyott áron (50k meg ilyen eszement dolgok)... Jöhet priviben is. köszi a segítséget előre is.
-
sasa134
addikt
sziasztok! boldog tulaja lettem egy 3.gen Nano-nak, de nem teljes a boldogság: sajna a híre már megelőzte, de tényleg kritikán aluli a gyári füles minősége (=kaputelefon szint, szóval az Apple tehet egy szívességet...). Végigolvastam a füles topicot meg ezt is, mégsem sikerült egyértelműen megtalálni az utódott...a 9-10k-s CX300 ára nekem most picit erős, ezért valami kompromisszumos megoldást ha vki javasolna, örömmel venném... Fontos hogy FEHÉR legyen...Ára max 5-6k. MX460? KOSS? köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest