Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
luiz187
tag
válasz
PierNight
üzenetére
ja, van ilyen az 5gen-esben is, de maxra tekerve se tul hangos.
szal ugy nez ki ez a max hangero. neten olvasgatva masok is panaszkodnak az alacsony hangra.
pedig olyan jo lenne, mar a radiot is beleraktak, csili-vili, de a hangminoseget nem akarjak fejleszteni csak azert sem.
coverflownal nincs olyan lehetoseg, hogy ha 1 kepet adok egy adott album osszes szamahoz, akkor ne toltse fol tizenakarhanyszor az 1mb-os kepet az osszes szamhoz, hanem csak 1szer az albumhoz, es linkelje a szamokhoz? igy elfoglal tobb megat tok feleslegesen, ami tobb szaz szamnal tobb szaz mega. remelem ertheto volt.

-
luiz187
tag
szevasztok!
nekem olyan kerdesem lenne, hogy hogyan lehet az uj ipod nano-bol nagyobb hangerot kicsiholni?
most egy samsung T10esem van, es meghallgatva a nanot kicsit csalodott voltam.
kb felesen hallgatom a samsungot, ami a nanon a max hangeronek felel meg.
hallottam vmi olyat, hogy az EUs peldanyok le vannak korlatozva, ezt meg lehet vhogy kerulni? esetleg USAs firmwaret ratenni, az megoldana?
olvastam, hogy az itunesban kell vmit felhuzni es az megemeli a szamok hangerejet, de jobb lenne, ha magat a keszuleket lehetne hangosabba tenni.elore is kosz a valaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Videós, mozgóképes topik
- Tőzsde és gazdaság
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest