- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Apple Watch
Aktív témák
-
a000
őstag
Nem tudom mi a bajod, hozzád se szóltam. Látod te valahol, hogy leírtam volna a nevedet? Nyugodtam csinálj amit akarsz, én nem a hsz-ek mennyiségére megyek, és hogy ilyen olyan rangokat kapjak. Ha neked ez kielégülés, hogy bannolsz, hát hajrá, I don't mind. (Úgy látom, hogy neked ez felsőbbrendőségi érzést ad, hogy mod vagy.)
Ha nem tetszenek a hozzászólásaim, vagy ne olvasd el, vagy ha a szabályzatba ütközik töröld.Csokirudi
-
Ulkesh
őstag
"Tudod nem keveset rágtuk a dolgokon mi is magunkat. Ez van sajna."
Akkor elvárható lenne némi következetesség.
Ha minden illegális tevékenység megtárgyalása tiltott, akkor a többi platform esetén is legyetek következetesek, ha meg csak a warez a tiltott, akkor a jailbreak (mivel az nem az), nem esik ebbe a kategóriába és szabadon tárgyalható legyen.Mindegyik platform azonos elbírálás alá essen függetlenül attól, hogy melyik modnak mi a favoritja, mert így lenne igazságos és ésszerű is. Egyébként meg fórum legális voltának megőrzése csak üres duma. Szerintem.
"Amugy szignóhoz csak annyit, hogy egy E65-re szignó nélkül még egy témát sem teszel fel"
Ugye te sem gondolod komolyan, hogy a témák miatt kerülik ezt csak meg?
(Főleg, hogy a legtöbb Symbian készüléken ez nem probléma és kizárólag a warezre alkalmas ez a tevékenység.) -
tikshow
addikt
csak annyi, hogy bizonyos keretekig engedjétek(mert pl témát erre se lehet jb nélkül rakni - ha már ezzel jöttél, mondjuk n76-ra anno minden gond nélkül raktam, de azóta gondolom változott a világ), de az illegális cuccok howto-ját lehet törölni nyugodtan(warez), viszont ami legális, témák, különböző kiegészítő programok, hogy a telefonon működjön az amit steve nem engedne alapból(bt fájlküldés mondjuk), de meg lehet rajta csinálni, mert az ember fizet érte(lásd cydia store) azt engedjétek kitárgyalni akkor itt is, és akkor ez alapján változhatna az első hsz is
-
Ulkesh
őstag
Ha annyira tilos jailbreak-ről beszélni, akkor csak arra lennék kíváncsi, hogy miért engedélyezett a WinMo topic-okban a főzött ROM-ok tárgyalása, az XDA-ra való linkelés, az Android topic-okban a root-olás kitárgyalása, a golden card létrehozásának mikéntjei, esetleg a Symbian topicban lévő szignózás megkerülésének leírása stb.
Ezek legalább annyira illegális tevékenységek, mint a jailbreak, érdekes módon ezekről szabadon lehet fórumozni itt, míg a jailbreak említése is tilos.
Érdekelne, hogy mi ez a negatív kivételezés az iPhone szakmai topic-kal????
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Gitáros topic
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest