- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
trobi28
addikt
Hát a zsebedben akkor is lötyögne a telefon mert azért magaddal kellene vinned,ha otthon hagyod valószinüleg kiérsz az ucára és NO kapcsolat
Mindenképp ki kéne próbálni egy olyan tipussal elötte mert az Iphone elég kényes rá,én konkrétan csak SonyEricsonnal tudom hibátlanul használni (elötte Samsung volt,azt nem szerette),de biztos van még márka amivel jól müxik,én ezzel a kettővel használtam.
-
Csapi007
veterán
Hy
JB után van rá megoldás, MyWi a neve, 10 dollár de persze mint mindent azt is be lehet ingyen szerezni. Viszont ha van lehetőség a kábelezésre én azt javaslom mert az még tölti is a telefont. Wifi tetheringel 1-2 óra alatt totál le lehet meríteni.Dupla home gombbal jön elő az iPod a locksreenen.
csimpi1: Rossz a füles?
Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPhone topik
- Formula-1
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Cpu?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest