- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Aktív témák
-
manchester85
veterán
válasz
Blaise #46309 üzenetére
Grind, ja, valszeg erre a hsz-re gondol, csak félreértelmezi a tartalmát.
Ez nem azt jelenti, hogy az ipa fájlokat ráhúzod a telóra, hanem egy kényelmes módszer az appok telefonra történő rárakására, amit szinkronizáció követ. Jól gondolom, hogy te most warezolni szeretnél, és arra keresel megoldást? Mert ha igen, arra itt tőlünk nem fogsz választ kapni.
Ha nem erre gondoltál, állunk elébe a kérdésednek, türelmesek vagyunk, még ha nem is nagyon tudod leírni érthetően, mit is szeretnél...
-
zack
nagyúr
válasz
Blaise #45203 üzenetére
Majd beruházok rá, de jelenleg 20-30db játék van a telón, játszani van mivel, szinte minden műfajból amit szeretek, tehát várni tudok, és semmiképpen se akarok kapkodni.
Majd ha nem lesz mivel tolnom akkor megveszem 2,5k-ért. Ez 6-8 fizetős app/játék átlagos ára. Ezeket a vételeket teszem a sor végére. -
válasz
Blaise #42095 üzenetére
Igen, közben eszembe jutott, régebbi szoftokban nem volt ilyen. Mondjuk az más kérdés, hogy aki iPhone-t vesz, az minek kapcsolgatja ki-be a mobil adatforgalmat? Az iPhone mobilnet nélkül olyan, mint a "Dallas Bobby nélkül"
. Mondjuk,ha külföldre megy az ember, máris átértékelődik a kapcsoló jelentősége.
-
Blaise
veterán
-
C^^
őstag
válasz
Blaise #24542 üzenetére
Ha úgyis T-s kártyával használnád, akkor felesleges aggódnod a függetlenítés miatt.
3G-t pedig lehet jailbreakelni a legújabb (3.1.3) firmware-rel is. (De valószínű, hogy nem a legfrissebb baseband lesz rajta, úgyhogy akár függetleníthető is.)Egyébként igen, kell aktiválni. Annyi, hogy beleteszed a SIM kártyát, és bedugod az USB kábelt.
-
spedyboy
senior tag
válasz
Blaise #24267 üzenetére
ha vigyázol rá
nem dobálod stb
akkor nem hajlamos.
ha leejted párszor akkor megrepedhet...vamugy régebbi szériahiba hogy reped a hátlap de az újabakon már ez a hiba orvosolva lett.
¤Játékos: egyébként jogos az aggodalma hisz a használati utmutatoban az van hogy az akku korlátozott feltöltést bír ki minöségromlás nélkül! azthiszem 300 töltés vagy 600 de kevés azt tudom...
anyi biztos hogy a 3g- nagyon sokat zabál...
de én nem kapcsolom ki hisz sokat használom erre a célra ismég 1x felteszem a kérdést hogy
RESTORE megoldhatja a gps problémámat?
mert most kiprobáltam off line modeban wifin hogy pozicionáljon és nem tudott
:Saggaszt ez a problem mert azért jólenne ha müködne...
és most nincs kedvem 1 honapig egy szart használni amig a tmobile szöszmötöl.. -
D@niel
addikt
válasz
Blaise #24188 üzenetére
Igen, az a helyzet, hogy én amikor múltkor bementem az egyikbe mert épp kerestem valamit, találtam is, 1 hónap garival. Na most mondta a kiszolgáló, hogy ezt a garanciát ők adják, kvázi csak náluk érvényes (meg gondolom minden hónap végén meghosszabbítják megint 1 hónapra amíg el nem viszi valaki a készüléket). Ez viszont egyenlő a nullával. Nincs olyan szakértelmük, ha valamiért vissza viszed akár azt is mondhatják hogy vicceltek, mellesleg ha még is él a garancia és tényleg rossz a mobil, arra mennek ki hogy csere nélkül megoldják a szervizelést.
Elég érdekes. Más téma, de N97 mini-t 20ért akartak bevenni? E71 Vodafone felirattal = gyárilag független csak mivel vodafone árulja ezért van rajta. Ki veszi ezt be, lazán ők függetlenítették, nem kellene titkolózni, úgy sem ezen múlik. Najó, hát lehet tényleg így van, javítson ki valaki.
iPhone nemigazán fog elromlani, nem olyan mint az autó. Mondjuk 2G-t is lehetne venni, 4gigásat, nem lehet komolyabb baja. A garancia csak az áron dob meg biztonságérzetet ad.
-
D@niel
addikt
válasz
Blaise #24186 üzenetére
Ne GSM-ben vedd meg, ott drágábban jutsz hozzá.
Amiket nézz meg feltétlen, hogy minden gombra (menü gomb, hangerőgomb, némítógomb) megfelelően reagál-e, nem pixel hibás-e (fényképezz le egy teljesen fehér lapot), hangerő, rezeg-e. Nem lehet-e kivenni az aksit
Nézz szét rendesen a menüben, mindenhova belép-e rövid időn belül, zenét viszi-e normálisan.Nem rég voltam egy GSM-üzletben, 2 mobil volt egymás mellett, mind kettő iPhone felirattal, az egyik az is volt, a másik meg egy klón, a mérete alapján egyből ki lehetett szúrni. Szval ja, simán rá sózhatnak a laikusra bármit.
Én szétnéznék hardveraprón.
Aktív témák
Hirdetés
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Nintendo Switch
- alza vélemények - tapasztalatok
- Vicces képek
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest