- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
Peti567
aktív tag
Ehhez a verzióhoz nem kell a cipőbe vevő!
Más verzióhoz kell ilyen:
Nike Ipos Sport KidMegjegyzés: Az érzékelő elemes; Az elem nem cserélhető, lemerülése esetén az egész terméket cserélni kell. Az elem élettartama várhatóan hosszú, de ez függ a használattól, igénybevételtől és más faktoroktól is.
-
zack
nagyúr
Nekem van Air Max+ cipőm aminek a talpbetét alatt ki van vágva a vevő helye...5k a vevő amit pl. a Decathlonban lehet kapni, de sztem ha a iPhone-nal csinálod nem kell külön vevő. Még nem vettem, így csak tipp hogy nem kell hozzá, de ha nem elég csak a teló, akkor tavasszal mindenképpen veszek vevőt.
Minden "+" jelzésű Nike ki van képezve a vevő elhelyezésére. Ha esetleg valaki ilyen cipő vételén gondolkodik.
-
Peti567
aktív tag
Ez tényleg nem rossz, letöltöttem a felüléseset!
Azonban egy kicsit nem túl kemény? Arra értem hogy első tesztnek (próbaként) megcsináltam 30-at!
Kiírja nekem az edzéstervet:
Stage 1: 1.nap: 24 felülés 2.nap: 28 3.nap: 42
Stage 2: 1. nap: 46 stb.10. napon: (a Stage 4: 1 napján) már 104 -et kell!
10 nap alatt + 74 felülés, ez okés így?
Vagy nem így kell: megcsinálom az 1. gyakorlatot az 3 nap majd jön a 2. gyakorlat megint 3 nap??
Egyébként tetszik, holnap újrakezdtem és tesztbe tényleg annyit csinálom amennyit megbírok egyszerre, mert úgy lesz az hiteles igaz?
/gyenge vagyok angolból, azért értetlenkedek egy kicsit/ bocsánat!
-
Armband-eknek hívják ezeket a tokokat.
-
Igen, egyesével. Ha albumokba akarod rendezni, akkor is előbb meg kell adnod ugyanazt az album nevet mindnek, hogy egyberakja. Szóval nem kis meló, de én is a lényegre rászántam magam, azóta mindig figyelek rá. Nincs ilyen globális "Ittvan paraszt 10k zene, válogass" gomb.
-
-
Felül ott a csúszka, húzod az ujjaddal, és máris beletekersz.
Nekem is volt előző winnél, hogy nem akart összejönni sehogy, csak csatlakozott a telefon a géphez, de hiába kapcsolgattam az internet tetherinteg, nem történt semmi. Minden Apple drivert és programot le kell szedni, és aztán újra felismertetni, majd minden mehet vissza, ez lehet egy megoldás, de hogy hatásos-e nem tudom. Csak ötlet.
Aktív témák
Hirdetés
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Gitáros topic
- Milyen videókártyát?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BMW topik
- 90-es években voltam gyerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest