- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
Aktív témák
-
Everman
addikt
"uj moto reklam megvolt?"
Kissé elrontották, mert az Apple-t próbálják kifigurázni, de nem jött össze.
Ha jól figyelsz, akkor az a reklám mondanivalója, hogy ha fehér in-ear fülhallgatót és Motorola tabletet használsz, akkor agyhalott droid vagy.
A csajnak ugyanis az üvegirodában egy Motorola tabletre érkezik az üzenet, nem iPadre -
a000
őstag
Ilyen jellegű problémáidat itt tudod rendezni, ez a topic nem erre való.
Amúgy meg ha "idióta és flame keltő kommentek" voltak, miért nem jelentetted egy moderátornak, minek válaszolgattál rá?
-
törölt tag
Bírom, h rendszeresen előkerülnek mindig teljesen friss nickkel az összes titkok és a gooooonoszok által elrejtett igazság tudói. Alex Jones látott már?
Na mármost:
Jó ideje médiamánia S csomagot használok a t-mobilnál. A benne foglalt 5e Ft lebeszélhetőséget mindig maradéktalanul lebeszélem, emellett küldök havonta változóan 10-35 SMS-t (50 van a csomagban) és használok 100-300 MB netet. (a még benne lévő üveggyöngy kategóriás mobil tv nem érint túlzottan, bár most már ájsípon is lehet majd használni)
Már megvolt a csomag kb 8-9 hónapja amikor a meglévő csomagra 2 év hűséget aláírva megvettem az ájsíp 3G típusú mobil rádiótelefon készüléket, amiért cserébe -igazságtalanul!- 30.000 forinttal húzott le ez a sátáni gonoszságú gyarmati mobilszolgáltatóA kérdés: fenti használati szokások mellett mivel jönnék ki jobban a t-mobilnál? Azért kérdezem mert te mindent tudsz, azt is amit a gooonoszok eltitkolnak előlünk.
Ja igen, és azt, h a Köztársasági Őrezred 2. sz. "Hunyadi János" elit kommandójának tagjai számára igénybe vehető flottás díjcsomag díjai mekkorák, momentán le****om. Publikus előfizetésről van szó.
attiQa: ez szép és jó, de nézd meg a kommentem, és utána nézd meg a kiváló t készülék árlistáját, h mit kapnék náluk 30e-ért ha aláírok 2 év hűséget (a tarifahűségtől el is tekinthetünk, mert MM S-re úgysincs semmi kedvezmény). vállalati csomagról meg ld. fent. Amúgy meg az USA-ban is azután ugrott meg mérhetően az ájsíp értékesítés, h a 3G-t 200-ért adták hűséggel. előtte a 2G 5-600 $ volt kezdőáron tudtommal.
-
Everman
addikt
"azt pedig hogy miert nem lehet iphone-t venni 990 forintert es hogy miert fizeti ki mindenki az iphone teljes arat, szerintem kelloen reszletesen kifejtettem"
Ok, akkor kérdeznék valamit, ha valaki előfizet a MédiaMánia L, vagy XL csomagokra, de telefont nem vesz, mert megfelel neki a sajátja, akkor minek a részletét fizeti ki? Vagy csak alapjaiban bukik a fals elképzelésed?
Tudod vannak olyan emberek, akik ki tudják használni a csomagjukban foglalt szolgáltatásokat, mert szükségük van azokra. -
Everman
addikt
"kepzeld el, en ki is hasznalom a telefonomat es biztos vagyok benne hogy jobban kihasznalom az iphone-omat, mint az iphone tulajok 95%-a (amibe te is konnyen beleesel), megis alig fizetek telefonszamlat."
Hát azért az iPhone elsősorban telefon, ha nem annak használod az a te egyéni preferenciád, de ezzel te nem fogod jobban kihasználni, mint más
Aki úgy vesz 990 Ft-ért iPhone-t, hogy a hozzá járó Ikon 600-at ki tudja használni és iPhone nélkül is ennyi lenne a számlája, akkor mégis miért számítana bele a készülék árába?
Az más tészta, ha valaki úgy vesz ilyen csomagban készüléket, hogy nincs szüksége a benne foglalt szolgáltatásokra, no az nem teljesen 100-as.
-
joey04
titán
Hát tudod én most sokáig gondolkodtam, hogy Galaxy S-t vagy iPhone 4-et vegyek, és számolgattam is, melyikkel, hogyan jövök ki. Mindenképpen az iPhone az olcsóbb, mert a samsungot is IKON csomaggal használnám, annyira jó. (mivel ugye 3G-m volt, IKON-ban vagyok). Így az iPhone nekem tényleg csak annyiba kerül, amennyiért kihozom, mert ugyanannyi havidíjat fizetnék a samu vagy bármelyik másik telefon mellett is, ráadásul azokat ugye függetlenül kell megvennem.
-
manchester85
veterán
Hadd ne irjam már le sokmilliomodjára, hogy a havidij árának semmi köze a készülékárhoz, és hogy a hűségidő nem az apple találmánya. Olyan csomagot kell kötni, amire SZÜKSÉGED van. Ebben az esetben kedvező áron jutsz a készülékhez is, és jó feltételekkel kapsz szolgáltatásokat is. De ha arra gondolsz, hogy többe kerül egy iPhone megvásárlása és "fenntartása", mintha vennél egy Corby-t, és félévente feltöltöd 2000ft-tal, akkor is csak, hogy meg tudj csörgetni valakit, akkor valóban drága dolog. Viszont, aki használja is a készülékét, telefonál, internetezik, az jóval olcsóbban teheti meg, mintha ezt egy normális csomag nélkül tenné. A millió szolgáltatásról nem is beszélve. Úgyhogy inkább számolj utána, mielőtt hülyeséget irnál.
-
manchester85
veterán
Telya, te el vagy kicsit tévedve. A T-mobile árszabásához nem sok köze van az Apple-nek. Az USA-ban kb. minden jobb okosmobil 200$, ugyanannyi hűséggel, ugyanolyan konstrukcióban. Legombolnak még pár 100 ezret? Olyan csomagot kell aláirni, amilyet ki is használ az ember. Ez a magasröptű hsz is kb. ezt érdemli:
-
Kashim
őstag
De az. Én igazából nem nagyon észleltem, hogy gyorsabban merítené, ha a háttérben hagyom, memóriát azt foglalja az tény, szóval erőforrás igényesebb app mellett érdemes bezárni. Viszont az is tény, hogy néha valami elkezdi enni az akksit és akkor meg tud csappanni rendesen a töltöttség. Én ezt JB után tapasztaltam, szvsz valami terheli a háttérben a rendszert. Kíváncsi leszek 4.1 hogy fog ilyen téren teljesíteni. Majd teszek egy próbát valamelyik éjjel safarival majd nélkül, melyiknél mennyi lesz reggelre a töltöttség.
-
rolcsibácsi
őstag
a disable daemont próbáltam már énis, szerintem egészségesebb ha te magad törlöd ki a feleslegeseket (ezzel is eggyel kevesebb dolog van cydiából..)
itt egy list:
ezeket törölni:
com.apple.DumpPanic.plist
com.apple.ReportCrash.(Különböző Nevek).plist
com.apple.CrashHouseKeeping.plist
com.apple.aslmanager.plist
com.apple.syslogd.plist
com.apple.powerlog.plist
com.apple.stackshot.server.plist
com.apple.tcpdump.server.plist
com.apple.iqagent.plist
com.apple.mobile.profile_janitor.plist
com.apple.chud.chum.plist
com.apple.chud.pilotfish.plist
a spotlight kikapcsolgatása azért jó mert nem indexeli az összes fájlt állandóan így gyorsabb. a 4.x-es rendszerek egyik fő megoldása volt ez a sebességre..
így van ramokban nem fogsz többet látni viszont nekem érezhetően simább a görgetés mindenhol.
eleinte énis sokat foglalkoztam azzal hogy minél több ramot láthassak, aztán rájöttem hogy semmi értelme, hiába mutat 60 megát egy restart után ha aztán meg úgyis leesik.
egy szűz rendszer még mindig gyorsabb mint egy agyontuningolt mindenféle gyorsítókkal telepakolt cucc..
nekem csak appsync, sbsettings, backgrounder(ezt csak ritkán használom-de egy rádiót és netezést még elbír a 3G is..), meg pár apróság amik nem esznek ramot mint pl a desktop/sms background, billentyűzet fix és nagyjából ennyi. cydiából is töröltem a felesleges repokat mert azok is zabálnak egy keveset (csak bigboss, meg saurik van fent a két magyar repo.n kívül) nekem így semmi bajom a gyorsasággal.. -
rolcsibácsi
őstag
ilyesmi itt tabu! de amúgy igen, minél kevesebb dolog van a telón annál gyorsabb..
főleg arra figyelj hogy minél kevesebb cydiás cucc legyen fent ami ramból eszik.
amikor installálsz vmit kiírja h mennyit foglal ramból, ha 0 az a legjobb, többi baroságot érdemes mellőzni.
egyébként 80 megát elérni csak úgy lehet ha törlöd a nyelveket amit nem használsz, felteszed a supercharged-et, kinyomod a spotlight-ot hogy ne indexeljen mindent, ill a haszontalan démonokat kitörlöd, ennyi a lehetőség gyorsításra.
ez van elméletben!
azonban én azt tapasztaltam hogy a démonok kiírtása, és a spotlight kereső lekapcsolgatása mellett nem érdemes a többi dologgal baszakodni. a nyelvek törlésétől nem lett érezhetően gyorsabb nekem, a supercharged vagy az iphoneVM tuning feltétele meg szerintem semmire nem jó. az igaz hogy egy restart után ha free memory-t nyomsz akkor elérhetsz 60-80mega free memory-t de ez hamar lemegy ha elindítasz pár dolgot, a másik pedig az hogy olykor olykor nagyon lelassul a telefon, van hogy 10 másodpercig csak vársz és vársz aztán meggyógyul és megy tovább a rendszer, supercharged nélkül azért ilyet nem tapasztaltam még 4.x-en sem tehát szerintem azok csak elcseszik, csak a látvány jó hogy magas az elérhető memória... használatban inkább ront.
én azt javaslom hogy egy restore után ne backupolj, cydiából csak alapokat rakj fel ami nélkül nem bírod ki, illetve olyan dolgok mehetnek amik csak helyet foglalnak de nem ramot, töröld ki a démonokat kb 15 van ami felesleges és nem érint semmit, és a spotlightot kapcsold ki a settingsben- így gyors marad a teló..
50 mega egyébként tök jó, de mint szerintem te is észrevetted az nem sokáig marad 50..
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- E-roller topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest