- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
megema
őstag
válasz
ZEN1TH #30890 üzenetére
Az elég érdekes. Én is új előfizetést akartam kötni saját névre, de 40.000 előleget ott kellett volna hagyni a 3GS-re, mivel csak hó végén leszek 18. Így apám nevére vettük és csak 10 volt az előleg.
Természetesen ez arra van, hogy ne próbáld meg kifüggetleníteni és másik szolgáltató kártyájával használni, de nem igazán értem a dolgot. Mert ha fizeted tovább az előfizetést, akkor nyugodtan kifüggetlenítheted és használhatod tovább másik kártyával, vagy el is adhatod. Ha meg nem fizeted tovább, akkor a T úgyis letiltja...
Maximum azokat tudják ezzel minimális mértékben megvédeni, akik a piaci ár alatt megveszik "használtan" és utána nem fizeti tovább az előfizetést a kedves eladó. De azok is csak addig tudják használni, amíg az előleget "el nem fogyasztja" a havidíj...
Meg ugye a szolgáltató az esetleges veszteséget próbálja ezzel csökkenteni.
-
manchester85
veterán
válasz
ZEN1TH #30898 üzenetére
Előleget azért kérnek, mert így biztosítják magukat az új előfizetővel járó kockázattal (megveszed a telót, aztán nem fizetsz havidíjat). A 3G legalább 100k-t megér újonnan szerintem még ma is, evidens, hogy be akarják magukat biztosítani. Hasraütésszerűen eldöntik, mennyit kérnek, 15k-75k-ig. Ezt lebeszélheted, jóváírják a számládon. Webshopban csak 10k körül szoktak kérni, de ott van hitelelbírálás is. Szerintem nem sok esély van, hogy találsz még 3G-t, de ezen az áron mindenképp megéri. A 3Gs az iPhone 4 kijövetelekor se nagyon lesz olcsóbb... Az 5k-n felül nincs egyéb költséged, feltéve, ha a csomag tartalmán belül maradsz.
Keep!
Mindig azt lehet webshopból rendelni, ami épp raktáron van, ez hétről-hétre változik, komoly következtetést nem kell levonni belőle. Ettől még mind forgalomban van T üzletekben.
-
AttiQa
tag
válasz
ZEN1TH #30892 üzenetére
Szerintem azt próbálják ezzel megakadályozni, hogy a sok kedves ember megvegye 30 ért és eladja 60 ért aztán nem fizeti az elôfizut, amit persze nem ô szív meg.
Bár a logikáját annyira nem értem... mert nem azokat védi, akik potenciális ügyfeleik lennének, hanem azokat, akik nem azok. Bár lehet rosszul gondolom. -
keep
csendes tag
válasz
ZEN1TH #30890 üzenetére
hát én mikor vettem a 3gs-emet akkor kellett volna fizetnem 70k előleget abban az esetben ha meg akarom tartani a dominós számom (lehet h te is ezt akarod erre van az 50k nemtudom)...egyébként pedig az az 50k előleg nem csak lebeszélhető de fedez 10 havi ikon200 havidíjat (abban az esetben persze ha nem léped túl..)
kérdezz rá legközelebb a t-mobile-ban én is elszenvedtem velük egy darabig...:Sde én se értem ezt az 50k-t ha tényleg új előzizetéssel akarsz venni...új előfizetésnél 10k-t kérnek mobilelőlegre ami az első 2 hónapot ugyebár fedezi
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest