- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Palika71 #32732 üzenetére
orulok hogy nekwd mostansag jobban megy, ezzel en nem igy vagyok.. nekem sajnos a mentalitas mellett a penzemre is oda kell figyelni.
ha nem lenne alternativ megoldas a programokra, en nem bankodnek sokat, beletorodnek, es nem is hasznalnam sokat az iphone-t ugyanolyan uncsi telefon lenne mint a tobbi..
a masik hogy nagyon sokat bosszankodnek ha mindenert fizetnem kellene aztan kiderul hogy az app nem er semmit szamomra.. az angry birdsnek is csak nemreg ota van free verzioja ahhoz kepest hogy en a full verziot mar reg vegigjatszottam es toroltem is utana.. (amugy egy ket palya alapjan meg az is eleg gyermeteg jateknak tunik kihivas szempontjabol ami a free-ben benne van- az alapjan nem is kellett volna.. a need for speednek is most jott ki lite opcioja, azt hol lehetett addig kiprobalni? en azt is letoroltem mert lehet az en telefonomban van a hiba de a mozgaserzekelo nem kozepen van vagy nem tudom es ferden kell tartani a telot hogy egyenesen menjen a kocsi.. kalibralasi lehetoseg viszont nincs a jatekban ugyhogy azt is toroltem- szivhattam volna a fogamat ha penzes lett volna... dehat ezek is csak kivetelek amiknek vannak elozetes verzioik{utolag} de sok dolognak meg nincs kiprobalhato verzioja, magyarul zsakbamacskat vesz az ember)a000: szemely szerint leszarom hogy ki mit ad ki...
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Palika71 #29719 üzenetére
Szia! Ha lementetted az adataidat akkor csak simán ha nyitva az itunes, és csatlakoztatva van a telefon, akkor bal oldalt itune-sba megjelenik a telefonod! azt kijelölöd, kijön egy ablak!
Ott van egy menüpont hogy Restore, arra rákattintasz akkor elkezdi letölteni a 4.0-s szoftot és rárakja!Ha vannak már benne névjegyeid akkor először itunes-on amikor kijelölted a készüléked, akkor jobb klikk BACK UP, ilyenkor létrehoz egy mentést a telenofodról, amit a Restore után vissza tudsz rá tölteni.
Így okés?
-
Everman
addikt
válasz
Palika71 #29714 üzenetére
Akkor nincs semmi gond, csak az Apple szervere szarta össze magát a tegnapi rohamtól, próbáld újra, előbb-utóbb működni fog.
Jó tanács: ne update-elj, hanem Restore-olj (előtte menjen végi egy Backup és amikor végzett a Restore, akkor úgy is megkérdezi, hogy új eszközként akarod-e használni, vagy töltse vissza az adatokat rá).
Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest