- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Aktív témák
-
válasz
Greg-77 #37470 üzenetére
Rádugod az iTunes-ra a telefont. Megjelenik a telefonod bal oldalt, rajta jobb klikk, és "Back up", ha már szürke, akkor megcsinálta magának. Ezután restore gomb, felrak egy szűz szoftvert.
Ha visszakaptad, akkor megkérdezi majd az iTunes, hogy backupolja-e a legutóbbi mentett állá szerint. Ekkor elfogadod, és minden szépen visszatesz. -
majom2
senior tag
válasz
Greg-77 #36802 üzenetére
Nekem szilikon tokban van, és így sem jó. Habár eddig csak egyszer próbáltam - köszönhetően a katasztrofális működésnek. Egyébként toktól függetlenül ha a gmaps gyorsan és precízen navigál, akkor ennek is illene... Nem is értem miért ennyire rossz. Na majd adok neki még egy esélyt a napokban
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
Greg-77 #35003 üzenetére
Igeeeen!!!
Na ki is próbálom mindjárt, hogy milyen a téma. Ó istenem, lassan egy éve próbálkozok valami progival nézni mobil tv-t, hogy kihasználjam a médiamánia csomagom, de eddig nem jött össze. Na most ez remélem menni fog!mod: hüm-hüm, lehet csak aktiválnom kell a mobilTv-t, egyelőre azt mondja nincs mobil tv díjcsomagom...
mod2: Ja jó, wifi-n mentem fel a honlapra, azt így persze hogy úgy érzékeli nincs, de most 3G-n faján megy!
Azt hiszem ha a jövőben vennék iphone 4-et, akkor azt hiszem maradok a médiamána S-nél, így mindenképp jobban ki tudom használni, mint az Ikon200-ast.
-
_Fefe_
tag
válasz
Greg-77 #26164 üzenetére
Nekem ilyen matt fólia van rajta ---> Sunsky Anti-Glare Screen Protector
Régebben be is írtam ide a linket, ahol kapható volt, de most már nem elérhető itt ---> iPhone-tartozékok Br. 990 Ft volt volt darabja a matt fóliának. -
Doresz
tag
válasz
Greg-77 #26139 üzenetére
Én az XMS-ben vettem ezt a StitchEasy PureAntireflect fóliát, nagyon jó.
-
-
Ulkesh
őstag
válasz
Greg-77 #1904 üzenetére
A zenelejátszó alapból fut háttérben, de mostantól, ha jailbreakelt a készüléked, akkor mindegyik alkalmazásnál megoldható ez.
15 alkalmazást futtattam tesztként együtt (ebből kettő nagy méretű játék), de azon kívül, hogy nem volt olyan smoot az animáció, gond és fagyás nélkül mentek.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Greg-77 #1673 üzenetére
igen, hiányzik, föleg a suliban a netezésnél. rengeteget netezek telkóról és a 3,5" azért kényelmesebb..
elvileg keddre itt lesz. és nagyon jo áron. nem tudom még.... asszony b@sztat, hogy nem tarthatom meg mindkettöt, valamelyikböl bizniszt kellene csinálnom. az Iphone-on nyernék elég jol, az E71en buknék... e71ben jo az akksi, meg a gps meg gari, de az iphone meg iphone... nem tudom... nem tudok dönteni -
konzol01
csendes tag
válasz
Greg-77 #1668 üzenetére
[link]
nem túl szép de ha jól tudom használható megoldás------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ne figyelj rám
most néztem meg és ezzel pont az ellenkezője érhető el ... magyaril h rádión hallgasd az iPhone-od bocsi akkor én nem tudok megoldást
-
infectedmann
őstag
válasz
Greg-77 #1660 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy mind szar hanem, hogy érkeztek hibás készülékek is.
Rengetegen panaszkodtam a telefonra és több telefon 'bevizsgálása' után állítólag az Apple arra jutott, hogy készülékek egy része szériahibás.Greg-77: Igen, pontosan. Csak sajna a T többet kapott ezekből a kelleténél
De az is lehet, hogy csak mondani akartak valamit a sok hibára
De az is lehet, hogy a júzerek voltak lámák és szétbarmolták a telót SWesen stb. stb. -
Ulkesh
őstag
válasz
Greg-77 #1548 üzenetére
"Valóban csak mpeg4 és h.264 lehet?"
Igen
"Van olyan konverter, amiben mindenféle paramétert lehet állítani?"
[link]"Kb.: mekkora lesz egy DVD film átkonvertálva és mennyi ideig tart?"
DVD-t Handbreak-el érdemes konvertálni.
[link]Egy DVD átkonvertálása nálam 8-10 perc (előtte felmásolom a gépre).
A fájl mérete beállítástól függ, jó minőség esetén 7-800 mega."DiviX és Xvid lejátszó program van iPhone-ra, esetleg van olyan is, ami elbánik a feliratokkal? "
Még nincs, VLC-t fejlesztik, beta verzióban már elérhető, de még eléggé bugos.
"Térerő gondokról hallani ez valós gond?"
Pass, én a házban a liftből tudok telefonálni az iPhone-al, Nokia e90 ugyanott nem működött.
-
Zoty4
őstag
-
tibigym
tag
válasz
Greg-77 #1010 üzenetére
Én is a T-nél vettem 3 napja. Készülékcserével vettem 16gb-osat ikon600 al 4990 ft-ért (amibe beszámolták a platinakártya ponjaimat tehét ingyen hoztam el) dehát havi 17 000 a számla...
Idáig se álltam meg 12000 alatt (olyan a munkám) ezért válaltam be.
Más: Tudom hogy utáljátok a lááma kérdéseket, de én 3 napja olvasom a fórumokat nézek utána ennek a jailbrake nek stb de nem megy
Próbáltam ZIPhone nevű progit iBrick nevűt ,de mindig ugyan az elindul letölti a szoftvert átrakja a telcsit adatátviteli módba és anyia telcsi kijelzőjén megjelenik az adatkábel + itunes logó páros a progi nem találja a telcsit. ha leállítom a progit és elindítom az itunest az közli backup olni kell és már nyomja is. Mit rontok el??????
2,0,2 a soft.
Esetleg még azt valaki elárulná, hogy tudok videót rakni rá???
Konvertálót találtam de itunes-ből hogy tudom telóra dobni??
Csengőhangot már sikerült se videót nem tudok.
Előre is köszi ha valaki segít
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest