Aktív témák
-
máyköl
veterán
válasz
Black Dragon #44384 üzenetére
Én is ezt nézem.
-
Solar_Wind
senior tag
válasz
Black Dragon #44353 üzenetére
Én pont azért vettem a Vodanal, mert nem volt kedvem várni.
-
Peti567
aktív tag
válasz
Black Dragon #44350 üzenetére
Nekem vodás van, és meg vagyok vele elégedve, tarifával is (flottás)!
Lehet az az ok hogy többet rendeltek!Vagy kevesebben vesznek ott i4 -et ( gondolom)!
Na nekem amúgy mind1, ne kezdjünk ezen vitatkozni! -
manchester85
veterán
válasz
Black Dragon #44344 üzenetére
Épp a napokban járt azon az eszem, hogy a webshop alapján i4-ből akkor nem lesz hiány, ha másodmodell lesz az i5 után.
Ez pedig azért szánalmas, mit ne mondjak. Kezdi elveszteni a szimpátiát nálam az iPhone. Sajnos az évről-évre növekvő kereslet az árak növekedését és a vevők hülyébe nézését eredményezte. 4 év alatt semmit nem változott az UI, és egy 7 hónapja bemutatott mobilnál a webshopban az "előrendelés" gomb virít. Röhej! Kezd az egész a szocializmusra emlékeztetni...
-
Peti567
aktív tag
válasz
Black Dragon #44344 üzenetére
Vagy a vodánál venni! Ott nincs készlethiány!
bardonk
Nincs repülő módban a készüléked esetleg azt nézted már hogy van-e térerőd?Na ez csak poén volt természetesen, sajnos nem tudok neked ebben segíteni, de valaki biztosan jön és megoldja!
-
Ap3x89
aktív tag
válasz
Black Dragon #44340 üzenetére
mert ha nem shift+klikk restorera és nem tallózom ba 4.1.2 akkor 4.2 fog felrakni alapból az nem gáz a függetlenítés és a jb miatt?
-
dni
őstag
válasz
Black Dragon #44331 üzenetére
Tetszik a vezetékezés kialakítása, és az ára sem rossz, már csak a hangzásról kell némi infó.
-
Ap3x89
aktív tag
válasz
Black Dragon #44337 üzenetére
de ha simán iteunesal restoreolok akkor 2.1.4 et fog felrakni azt is lehet jbzni és függetleníteni 3g-nél, 6.15.00-ös bb van rajta azzal nem lesz gond?
-
zack
nagyúr
válasz
Black Dragon #44331 üzenetére
Én azt mondom hogy ezt ne vegye meg 50 dodóért se.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest