- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
Soot
csendes tag
válasz
rolcsibácsi #45784 üzenetére
4.1 nél lett visszaállítva, és nem tudom milyen jb volt rajta... aktiválni pedig nem tudom, nem csinál semmit, ha behelyezem a sim kártyát...
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
rolcsibácsi #45728 üzenetére
Csáó..
Kemény 25E ért
Azért nem próbáltam mert akikhez beestem az utcáról..mitmondjak közelébe se voltak a korrektségnek
Így jött az 5let,hogy innen a PHről egy megbízható emberke jobb lenne
Ha vki-t tudtok akkor pűbe jelezzétek lécci
THX -
Soot
csendes tag
válasz
rolcsibácsi #45775 üzenetére
és hogy?
-
Solar_Wind
senior tag
válasz
rolcsibácsi #45739 üzenetére
Helyes, nem kell bohóckodni a töltőkkel. Én hármat használok...
-
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #45713 üzenetére
Értelek, de ez sem feltétlen lehet megoldás. Az lenne a lényeg hogy a D meghajtóról tudjak az appokkal sync-et csinálni. De ez sehogy se megy. Hiába szedem le, majd szinkelem vissza, az alapértelmezett könyvtárba fognak visszakerülni, ami nem megoldás a gondra. Leszedtem az akciós BIA-t, de ez is az alaértelmezett mappába került.
Tehát ha áthelyezem a D-re, minden új appnál adjam meg külön külön az elérési utat? Ez így katasztrófa lesz. -
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #45713 üzenetére
ismer vki olyan progit amivel a telorol tudok feltolteni kepet vmi ingyenes weboldalra mint pl az imageshack ahol a progiban latom is a linket?
...kozben talaltam is ehhez a site-hoz egy appot..iphoneon van vmi lehetoseg hogy ilyen esetekben mint az altalam linkelt kepet lathassam teljesen? tehat gorgetni jobbra balra?
erre is kozben megtalaltam a megoldast
hosszan nyomva le lehet tolteni a teljes kepet..
akkor azt szeretnem kerdezni hogy tv-hez ilyen infras taviranyitashoz valo modult lehet itthon kapni? mennyi lehet egy ilyen? ill hogy mukodik e rendesen mindennel ami infras?..
-
a000
őstag
válasz
rolcsibácsi #45672 üzenetére
Nem akarok kötekedni, de van egy ilyen pont az alapelvekben:
Amit tiltunk fórumunkban:
a privát üzenetek nyilvánossá tételét. A privát üzenetek, mint a nevük is mutatja, magánlevelezésnek minősülnek. Sem a moderátorok, sem a házigazdák nem látnak bele. Ezért a másik fél hozzájárulása nélkül még részletekben sem tehetőek nyilvánossá.FAIL
-
Everman
addikt
válasz
rolcsibácsi #45672 üzenetére
Szerintem küld át az új irányelveket Grafiqsnak, mert jó móka, ha nincs képben a moderátor az oldal megváltozott szabályzatával
-
vadászcsiga
félisten
válasz
rolcsibácsi #45666 üzenetére
Ezt azóta sem értem miért vették ki az aláírásodból. Vagy lemaradtam valamiről? Egyébként meg olyan fontos hogy unthetered? Már mindenki tudja hogy van.
-
Everman
addikt
válasz
Már nem tiltott a jailbreak: [link]
-
Stiegliz
tag
válasz
rolcsibácsi #45665 üzenetére
Nincs fent semmi. Pontosabban csak amivel undlockoltam. 3g-m van. Az a problematika,h nem dobja fel az ertesiteseket. Csak ha felrakom a ztogglet es engedelyezem a multitaskot. Akkor viszont fagy.
-
Feka87
tag
válasz
iPhone 4 4.2.1
igo vagy navigon?
melyiket lenne érdemes megvenni?
ami fontos nekem, h gyalogos üzem módban is jól kezelhető legyenköszi
-
trobi28
addikt
válasz
rolcsibácsi #45647 üzenetére
Jól tudod,arra való
Stiegliz kicsit belekeveredett a dolgokba -
joey04
titán
válasz
rolcsibácsi #45571 üzenetére
[link]
ez a mostani álláspont,. ha valaki (akár moderátor) beleköt, tessék linkelni...
a root jogok megszerzése droidon, főzött romok meg soha nem volt tiltott téma, pontosan ezért volt a felháborodás, hogy akkor jb miért nem mehet...az untethered-be val belekötés még a jb tiltása mellett is erős egyébként szerintem. több embernél is láttam, hogy 4.x, JB volt az aláírása. nem volt vele gond.
-
telya
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #45567 üzenetére
ok, a fuggetlen reszet vegyuk ugy hogy nem irtam (viszont ne ronsta el annak a lehetoseget h a kesobbiek folyaman fuggetlenitheto legyen
)
-
joey04
titán
válasz
rolcsibácsi #45567 üzenetére
mi?
a függetlenítést valóban nem szabd megkérdezni, a többivel semmi gond, már szabd a jb. a froyoval meg mi is a baj? -
Kommy
veterán
válasz
rolcsibácsi #45557 üzenetére
Olvasd el ezt a Hozzászólást
-
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #45541 üzenetére
Erre csak azt tudom mondani, hogy mit csinálnál ha nem lenne jb és warez? De most frankón. Nem vettél volna iPhone 4-et, vagy vennéd a progikat? Ezt értem, hogy így, hogy van warez, fel van állítva az ideológia a részedről, miért nem vásárolsz az app store-ból, de vajon akkor milyen ideológiát kreálnál ha nem lenne warez?
Részletfizetősdit meg kicsit jobban át kell gondolni mielőtt beleugrasz. Ha ilyen nehezen tudod fizetni a részletek mellett a számládát warez mellett, akkor valamit nagyon nem jól csináltál, ill. beleestél abba a hibába mint sokan mások is...Attól mert kamatmentes részlet, még baromi sok. Oké, hogy csak 30k kell letenni, de ez az ajánlat nem azoknak kedvező akiknek pont van ennyi. Mert 12x7300ft+ az előfizu azért nem kevés. Media Mania "S" csomaggal is több mint 12k. De persze "L" csomagban ez már 18k/hó csak a telefonra. Bár részletfizetés, de ezt sem azoknak találták ki, akik egyébként messze lennének anyagilag az iPhone 4 szinttől.
Kicsit körültekintőbben kellett volna vásárolnod, és nem a legújabbat, ha gondot okoz a részlet. iPhone 3GS-t szinte annyiért el tudtad volna hozni, mint az iPhone 4 kezdője, és nem lett volna további részlet. Mert ha nem fogod tudni fizetni se 3GS, se iPhone 4 nem lesz. -
M@trixfan
addikt
válasz
Senki sem dolgozik ingyen, ez butaság. A hobbi nem munka klasszikus értelemben és az Android verzió pedig "ad supported", nem is véletlenül. Benzint lopni még gázabb mint 200 Ft-os appokat warezolni
(Mellesleg messze nem stimmelnek az arányok sem.) Ne haragudj, hogy itt off-ban kellemetlen dolgokat mondok neked de gyakorlatilag a hsz-ed első felében bűnelkövető magatartást ideologizálsz amitől jóérzésű embernek forog a gyomra.
-
Grafiqs
őstag
válasz
Azért mert te hajlamot mutatsz arra, hogy lopj illetve csalj, azért még nem kell másokat is eme etikátlan és törvénybe ütközô cselekedetre buzdítani.
Az ingyenes Lite verziók pedig azért léteznek amiért a Demo verziók is. E módon hívják fel a figyelmet az appra, hogy a késôbbiekben megvedd a teljes verziót.
G
-
manchester85
veterán
válasz
Azért a tankolást meg az app-okat ne vegyük már egy lapon. Előbbi elengedhetetlen kelléke a használathoz, illetve elviszi az emberek fizetésének jelentős hányadát, utóbbira pedig abszolút nem feltétlenül van szükség. A legtöbb app, ami létfontosságú egy iPhone-hoz, az ingyenes. Ugyan már, tudod te, mi kerül 200ft-ba? Egy szem szamos marcipán, egy parizeres szendvics olcsó büfében, 1 energiaital, 1 gömb fagyi. Ne mondja nekem senki, hogy 10 fizetős alkalmazásnál többre van szüksége egy átlagembernek. De leginkább annyira se. Nem ér meg 200ft-ot egy jó progi, amire "öröklicenszt" kapsz? Egyébként nem (csak) a véleményemet mondtam el, hanem az alapelveket, hisz a jailbreak engedélyezése mellett a warezolás tiltása is ki lett hangsúlyozva az alapelvek módosításban, tehát ez most nem vita kérdése. Ennek ellenére nevetségesnek tartom a 80 centes app-ok warezolását. Ez olyan, mintha azt mondanád: adhatok a pincérnek 20 forint borravalót is egy 20 ezres vacsora után, minek adjak 2000-et? Persze, megtehetem, de mégse teszem. A gond itt az, hogy te elvi kérdésből kifolyólag nem fizetsz az app-okért. Ha 20 ft. lenne, akkor se vennéd meg. De azért egy jó gyrost te is nyilván ettél már, és vettél hozzá egy app áráért kólát, amin nem bosszankodtál annyit, mintha ki kéne fizetned egy progiért ugyanennyit, amit még évek múlva is használhatsz, a gyrosra meg már reggel se emlékeztél, a kólára meg aztán különösen nem.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
rolcsibácsi #45524 üzenetére
Könnyen megy? Kicsit félek. Ha utána mégis inkább maradnék a gyári állapotnál akkor csak iTunes és restore, aztán minden megy a régi kerékvágásban?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
rolcsibácsi #45521 üzenetére
Na van már windowsos Rc5 is?
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
rolcsibácsi #45102 üzenetére
Rollcsibá KÖSZI ...ari vagy
Nahigen ,de úgynézki ,hogy sikerült ! Csak egy megbízható (Kulcsszó...nehéz ügy :-/ ) szerelő kell bp-n aki összedobja..
HA tudsz ilyet NE titkold EL !
Máyköl #45105
Háát szarét húgyért nem lehet eladni sajna ezt látom......bár ez is haveri kör kérdése ..
Baxxus láttál már I4 tulajt 14 év alatt? ÉN IGEN !!! kombinó főműsoridőben !!..mikvannak ..háát az ő apukája anyukája sem áll sorba a csodálatos InterS..ba ..Budget tejfölért
Aztán majd fog otthon zokogni ,hogy nem bír Anti F C..b ra teló nélkül elmenni , meg mitszólnak a haveRock ? így ,hogy a pic..ba fognak pirate koncertet feltenni a kalóz öbölre? -
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #45329 üzenetére
Erre muszáj vagyok regényt írni.
Ezzel meg is magyaráztad a jb létjogosultságát. 3G ill. 3GS esetében olyan sok mindenben volt korlátozva a júzer, hogy szinte elengedhetetlen volt amíg csak iOS 3 létezett.
Nem vagyok "iPhone fan", nem is leszek, ez így van jól, mert talán megmarad az objektivitásom, és így könnyebben fog menni az összehasonlítás más okostelókkal is ill. könnyebben fogom majd azt mondani, "ebben jobb mint az iPhone".
Úgy gondolom az i4 a leghosszabb pórázra eresztett iPhone (beleértve természetesen az iOS4-et is), és kijelenthetem, nekem is ezért lett i4. Az eddigi iPhone koncepcióval nem voltam kibékülve, és bár mind minőségi cucc egytől-egyig, multimédiában hihetetlen lemaradásban voltak. Elég csak abba belegondolni, hogy 2009-ben amikor a 3GS debütált, már volt LG Arena. Az hogy kinek mennyire fontos a multimédia, szubjetív, tehát én a saját aspektusomból úgy látom, hogy az i4 felnőtt, mi több túl is lépett a többiek szintjén, tehát részemről belépett a "must have" okostelók táborába.
Megértem, hogy van akinek jó a 3G, illetve a 3GS is, ha a multimédia kevésbé központi funkció számára, mert kezelhetőségben, felhasználói élményben, nem maradnak le a többiektől, és ebben mindig is az élen jártak az iPhone-ok. Pár dologra külön is válaszolnék."elég sok pénzed van ha nem sajnálsz párszáz forintokat kidobálni"
Sokan nem értik meg hogy az iPhone milyen koncepcióra épül, illetve sok az olyan júzer is, akinek nincs 0,79 EUR egy progira, mert drágának találja egy olyan fejlesztésért, amivel a programozók hónapokat szívtak és szívüket-lelküket beletették hogy tökéletes és használható legyen. Persze van 10-20% ami kevésbé sikerül, tehát sajnos az bukó. És? Nem jöttél még ki úgy mozifilmről amiért kifizettél kb. 5 EUR megfelelő összeget (ami 6db progi ára), és azt mondtad hogy ez nem érte meg? Nem jártál olyan étteremben ahol fizetés után azt mondtad többet nem jössz ide mert szar volt a kaja? Millió példát tudok felsorolni az említettekhez. Gondold csak végig hányszor 0,79 EUR dobtál már ki az ablakon hülyeségekre. Arról nem is beszélve, hogy a progik 80-90% hasznos, tehát ha körültekintően válaszottál 10-ből 8 alkalommal azt fogod mondani, érdemes volt.
Ez most sokaknak nem fog tetszeni amit leírok, de igazából nem érdekel, ez a véleményem. Akkor is ezt mondanád hogy drága a 0,79 EUR, és tele vagyok lóvéval ha nem lenne más lehetőséged beszerezni?
Inkább kongana az ürességtől az iPhone-od, mint hogy progit vegyél? Kétlem. És akkor itt el is érkeztünk oda ami a kényes téma.
Véletlen, hogy nem engedélyezte az Apple a jailbreaket? Nem. Egyrészt így mindenki drágálhatja az App Store programjait, mert van lehetőség máshonnan beszerezni ingyen.
A másik, hogy el lehet bújni az elterjedt és mindenki által hangoztatott vélemény mögé ami már már közhely, hogy "nekem nem arra kell, hogy warezoljak, hanem hogy kiegészítsem számomra nélkülözhetetlen funkciókkal". Ez egy olyan védelmi vonal lett, ami megfoghatatlan és ellenőrízhetetlen ki a warez huszár és ki az aki ténylegesen csak a jb adta beállítások szabadságáért csinálja. Ki az manapság aki azt mondja "warez progikat használok iPhone-ra", és nem azt, hogy "jailbreakelek, de nem a warez miatt, hanem a rejtett lehetőségek kiaknázása céljából". Mindenki aki már jailbrekelt a szívére teheti a kezét, és megkérdezheti magától, járt e warez progi a telefonján, még akár úgy is hogy tényleg nem a warez miatt vette igénybe a jailbreaket. Válaszolok a többség nevében (tisztelet a kivételnek). Persze hogy járt. Ilyenkor jön az, "de csak azért hogy kipróbáljam, és ha jó akkor megveszem". Bullshit.Biztos van ilyen "fehér holló" is csak ritka.
Akinek általában pár száz forint sok, és azt mondja rám hogy elég sok pénzem van, ez az a réteg aki "becsúszott" mint vásárló, és nem illik az Apple által elgondolt koncepcióba.
Valószínű ha ez a réteg lenne többségben, már nem lenne App Store, vagy visszafejlődött volna Bada Store szintre.Nézz meg egy Android Market, Microsoft Store, Bada Store, vagy Ovi Store-t, és hasonlítsd össze az App Store áraival. Konklúzió? Egyiknél sem drágább az App Store, sőt...Inkább olcsóbb mint drágább. Az hogy Magyarországon státuszszimbólum lehet egy iPhone az az országban uralkodó katasztrófális anyagi helyzet miatt alakulhatott ki, és a társadalmi rétegek között kialakult szakadékok mélyülésével. Túl sokan veszik meg olyanok akik nem tehetik meg. Nem csak az iPhone-t, hanem az összes többi drágább okostelót. Aláírni könnyű a 2 évet, de fizetni az olcsón vett telefonnal járó drága előfizut, már jóval nehezebb. Alapvető mentalitási probléma ez nálunk.
"ha az összes progit kinyomod akkor nem lehet 220mega szabad, kicsit kevés lenne.. vagy 3gs-ed van?.. vagy lehet rosszul mutatja a progi"
Beragadt, háttérben futó progikról nem hallottál még?
Pl. a jelen helyzetben is bezártam mindent. 300Mb lett a szabad RAM, majd ráeresztettem a memória pucolót, és csinált belőle 370Mb-ot. Nem vitatom, 60db telepített progim van, és lehet nálam már van jelentősége a RAM Cleanernek.
"gyorsítani is lehet a teló aimációin ha épp vki le akarna alázni egy SGS-el akkor nem menne neki"
Én 33 éves vén ló vagyok. Itt már nincs ez a "le akarom alázni egy SGS-el".Végezetül pedig ezek a dolgok nem ellened irányulnak, semmi gondom veled, de mindig ki fogja verni a biztosítékot nálam, ha egy i4 tulajtól olyat fogok olvasni, ha nekem tellik pár 100ft-os progira, akkor már sok pénzem van.
-
joey04
titán
válasz
rolcsibácsi #45329 üzenetére
a jb-s progikról (pl.: sbsettings, yourtube stb) eddig is lehetett beszélni.
-
kiss94
csendes tag
válasz
rolcsibácsi #45251 üzenetére
Köszi. Igy már fasza minden
-
sigmoid
tag
válasz
rolcsibácsi #45249 üzenetére
Azt hogy kell bekapcsolni? Automatikus javítás? Azt kikapcsoltam, mert a "meg"-et mindig kérdezés nélkül kijavította "Meg"-re, gondolom névnek nézte vagy valami. Röhej.
BTW az appstore-ban nem lehet látni csak a magyarországi ratingeket? Furcsállottam hogy "top" alkalmazások közt olyanok is vannak amiknek mittomén 1 ratingje van, vagy épp egy se...
-
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #45239 üzenetére
Telefonról nem intézek bankszámla műveleteket. Te igen?
Elég nagy könnyelműség...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
rolcsibácsi #45221 üzenetére
Atomic web browserben nem lehet vhogy elmenteni a jelszavakat?
Hmm tényleg nem menti el a jelszavakat. Hát ez gáz.
-
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #45145 üzenetére
Mondtam én.
Retinára optimalizált, szép, okos, és gyors. 1 szóval jó cucc.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
rolcsibácsi #45145 üzenetére
Beállításokkal be lehet rakni gombokat...
Na erre gondoltam yesss, így már tényleg jó vétel.
-
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #45137 üzenetére
Én is hasonlóképpen gondolom.
Szintén így vettem, csak én a 32Gb verziót.
Az "L" csomagból amit nem használok ki egyelőre az a mobil tv.De ha nem leszek munkanélküli, minden bizonnyal ez is ki lesz használva, mert itthon tök felesleges igénybe vennem.
-
Ghosti
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #45128 üzenetére
Ja, baromi nagy a különbség a kettő teló között, kb csiga-nyúl eset
.
I4-nél azt csinálsz, amit akarsz, baromi gyorsan elvégzi, míg 3G-nél bezárod, újra töltheted be, stb...
A díjcsomagok meg igen, csak annak érik meg, akik ki is használják
.
-
máyköl
veterán
válasz
rolcsibácsi #45128 üzenetére
Jó, hátha csak 30-at kéne rádobnom, én is lecserélném, persze. De gondolom valami kivételes ajáblatod volt?!
De jelenleg amennyit rá kéne dobnom, az nem éri meg nekem, mert szerintem nem tud annyival többet, hogy 3x annyi legyen az ára. Én egyébként teljesen megvagyok a 3G-vel, nincsenek ennél nagyobb igényeim. -
máyköl
veterán
válasz
rolcsibácsi #45106 üzenetére
Pont ez az.
A 3G lazán elég jól teljesít a más telefonokkal szemben.
Sokkal nem jobb szerintem sem az I4, gyorsabb, jóval, persze, meg egy-két extra van benne, de nincs eget verő különbség szvsz közöttük.
Fogásra pedig még mindig jobb a 3G. -
JamesHun
addikt
válasz
rolcsibácsi #45076 üzenetére
bármelyik számládat megnézed mikor van a számlazárásod
de érdemes valami számolós progit feltenni ami méri a fogyasztásodatnálam pl a gyári mérő és a progi között volt elég szép különbség
hogy melyik mér pontosan azt elég necces megállapítani, de mivel eddig az 1 gigát nem léptem túl, így annyira még nem érdekel ez a dolog -
gYaLo
őstag
válasz
rolcsibácsi #45084 üzenetére
Nekem soha nem produkàlt ilyet a gyári ébresztő..
Valakinek megvan a Phoenix nevű játék?
-
samgar
őstag
válasz
rolcsibácsi #45084 üzenetére
Akkor nem bonyolult, hanem bugos
-
gYaLo
őstag
válasz
rolcsibácsi #45081 üzenetére
Miért bonyolult az ébresztő ?
-
válasz
rolcsibácsi #45076 üzenetére
Attól függ
Én a vodánál számlazárás napján nulláztam, majd kb. 350 mega összforgalomnál kaptam sms-t, hogy pápá 500 mega. Hajrá voda, mindent megtesznek, hogy ne maradjak
Ha már JB: aki youtube-ról akar letölteni videókat ( a beépített appal), annak mondom, hogy iOS 4-en megy a yourtube 2, az MxTube nem.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
rolcsibácsi #45077 üzenetére
Összeadtam azért írtam hogy összesen 26 mega. Január 9-én nulláztam tudatosan mivel addig szabin voltam itthon és kizárólag wifit használtam. Ezért nem értem.
Lehet hogy kénytelen leszek meg venni a Zack által ajánlott adatszámlálót aminek most nem jut eszembe a neve. -
Everman
addikt
válasz
rolcsibácsi #44970 üzenetére
A warez nem ok a jailbreak tiltására, mert a legtöbb symbian topikban gond nélkül kitárgyalják a szignózást, ami konkrétan warez tevékenységre való.
A rootolás és romfőzés is bűncselekménynek számít a hazai jogviszonylatban, szóval a jb tiltása az oldalon csupán hátrányos megkülönböztetés az oldal gazdái részéről. De mivel ők üzemeltetik az egészet, így szívük joga, hogy milyen döntéseket hoznak.
-
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #44872 üzenetére
Én elmentem volna, de kihagyom...A "figyelmeztetés" oka kicsit megfeküdte a gyomromat, mert bár nagy jelentősége nincs, így még nagyon írni sincs kedvem.
A modker-be való "rinyálást" sem értettem az off miatt, mert akkor vagy minden off-ért rinyáljon az érintett delikvens, vagy lépjen át rajta ha nem akarja elolvasni.
Mert így a végén még teljesen jogos lesz, hogy magamra vettem. -
Integrator
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #44587 üzenetére
3.1.3-as verzió, a hozzá tartozó BB-vel. Tudom, hogy lehetséges a 4.2.1-et JB-zni és függetleníteni máshogy is, de ez azzal járna, hogy a BB-t átírná az iPad 06.15.00-ás BB-jére, ami miatt rengetegen panaszkodnak, hogy gyorsabban merül az aksi, GPS nem működik, stb., így ez számomra nem járható út.
-
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #44203 üzenetére
Csak éppen azt felejted el, hogy a Divx nem használja ki a Retina Display adottságait. Persze jóval kényelmesebb egy divx-et felmásolni, mint konvertálni, de azért összehasonlítanék egy divx verziót egy általam konvertált (Avatar, Gru, Igy Neveld a Sárkányodat) filmmel. Animációs filmeknél tuti kijönne a felbontásbeli különbség, rendes filmeknél is kijöhet, de itt lehetnek "kakukktojások".
Engem az i4 vételben a "játékok" mint témakör befolyásolt a legkevésbé.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #44190 üzenetére
Találtam
Én egyelőre nem felek attól hogy valami nagyon durva specifikacioju teli agyonvert majd az i4et, ugyanis ahogy te is mondtad az Sgs is hasonló vas, sőt a videokartyaja jobb is de valamiért megsincs rá egy olyan szintű játék sem mint amiket az iosre írtak.. Hacsak megnézed a marketet, egy két olyan 3D-s játék van ami talán megüti az iPhone szintjét.. Googleben elég sokat kerestem androidos jatekteszteket de max az asphalt 5 ig jut a telo, viszont ha azt összevetjük az i 4es verzióval annál is látni mennyivel szarabb..
Most a gamelof csinált kknverziot a gt racingbol meg a reál footballbol, nahát ez utóbbit is megnézheted hogy néz ki.. Komolyan nem is értem... Mikor az i4et vettem ezek miatt döntöttem emellett az Sgs ellen, maga a telo jó lett volna, csak épp szegényes a hozza való kínálat..Oplayerrel nekem a divixek tökéletesen mennek.. Jobb minőség nem is nagyon lehet erre a kis kijelzore. Es azok csak 700 mega körül vannak
-
GALARDO
addikt
válasz
rolcsibácsi #44190 üzenetére
Igen már azóta informálódtam most telepítem az oplayert.
-
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #43743 üzenetére
Nem vagy tisztában a dolgokkal.
Attól mert valaki érleli a regisztrációt, még nem lesz PH nagyúr. Én pl. 3000 hozzászólás környékén lettem PH addikt. Vesd össze a mostani 4000 feletti hsz-eimet a tieiddel, és gondold végi mennyire kell aktívnak lenni ennyi hsz-hez.Nem olyan könnyű és napi szintű aktív fórumozás kell hozzá, és nem egy topikban.
Javaslom olvass bele a "PH rangok" topikba, abból is először az első hsz-t nézd meg.Motorozós linkről meg csak annyit, hogy kb. 11 éve motorozom, amiből az elmúlt 6 évben egy GSX-R 1000-et terelgetek. Levezettem pár százezer balesetmentes km-t, sokat járunk túrázni, de járogatok a H ringre is, illetve utcai állatkodásokban is benne vagyok ha az ésszel történik.
De ami a linkeden van az nonszensz. Mega LoL.Főleg amikor a kocsik között megy, sokszor látszik, olyan mintha a kocsik közé lenne vetítve a motor. Így nem lehet menni kocsisorok között, és több helyen is felakadt volna, mert nem volt elegendő a hely.
Ezt egy nem sportmotoros nem látja, de aki a 13.ker.-ből kiér csúcsforgalomban 15p alatt az Üllői út 400 környékére, az igen. -
Ghosti
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #43771 üzenetére
Kérlek ne itt folytassátok, menjetek privibe
.
Téma: iPhone használók szakmai topikja
-
máyköl
veterán
válasz
rolcsibácsi #43743 üzenetére
Ebben csak az a bibi, hogy lehetetlen, hogy valakinek 5 felhasználója legyen, mivel akkor alapból 4-et törölnek, mert azt látják a moderátorok IP cím alapján.
Tehát igazából ha csinálsz is most egy másik reget, azt rövid időn belül törölni fogják... -
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #43707 üzenetére
"ha vki adna nekem 10ezret hogy csinaljak uj felhasznaloi fiokot itt akkor gondolkozas nelkul megtennem.."
Ez te vagy. Furi, hogy nálad ekkora értéke van 10k-nak (ami 2 napi vásárlás kb.), hogy eldobnád az 1700 napos regisztrációdat fillérekért.
De egyébként nem erről szólt a mondanivalóm, és sajnálom hogy nem jött át neked.
Saját magamat behelyettesítve, senkit sem vernék át semmivel a PH-n, 500k nyereségért se. Ergo nem feltétlen pénzkérdés.
Én sem vagyok ilyen, és persze vigyázok a presztizsemre is. -
válasz
rolcsibácsi #43707 üzenetére
Azért ott a kivel érdemes üzletelni topik, meg ott a ph megbízhatóság. Nekem is van vagy 50 pirospontom, és ezt z üzletnél nem szoktam rejtegetni. Én sem vásárolok olyantól, akinek semmiféle pozitív üzlete nem volt, akár senior, akár másmilyen tag (személyesen már más tészta). Ezzel is lehet csalni persze, 1-2 pirospontosoknál még nem árt nyitva tartani a szemet.
Sajnos, sokan vannak csalók, főleg újoncok, de másokkal is vannak előítéletek, ezen nem kell meglepődni, ezt a fajta előítéletet mind a csalók generálták. -
trobi28
addikt
válasz
rolcsibácsi #42842 üzenetére
Próbáld meg esetleg ki majd vissza kapcsolni a Wifit ha az sem segít akkor újraindítás és ha az sem és nagyon zavar akkor marad a Restore.
Nálam is kikapcsol ha nem fut semmi program a háttérbe,de észre vettem ha fut akkor nem kapcsolja le. -
for3l
senior tag
válasz
rolcsibácsi #42798 üzenetére
Azt nem tudom, hogy iPhone 4-en hogy megy, de 4.1-es rendszeren (3G) ugyan igy csinálja, vagyis kilövi a wifit, mikor kikapcsol(om) a kijelző(t). Ezt abból gondolom, hogy először mindig a "3G" felirat (vagy ugye "E") jelenik meg ott a fejlecen. Ezért én sosem kapcsolom ki manuálisan a wifit.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
rolcsibácsi #42790 üzenetére
Az miért baj ha marad wifire csatlakozva? Ahol van wifi oda csatlakozik. Vagy ha baj akkor kapcsold ki ki a wifit vagy ne csatlakozz ha rákérdez.
-
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #42568 üzenetére
Már pedig ezek a dolgok már régóta így mennek. Sőt...Amikor még adás-vétellel foglalkoztam, és beszoptam az előfizus telót amit le is tiltottak, már hívtam is a kontaktot aki intézte a Romániai kijutását a telefonnak, és így szinte nem buktam semmit, mert kint teli áron el lehetett adni. Most sem megy ez másképp.
Bár akkor még gondolatban se létezett az iPhone.
Ha a hatóságokra ill a hivatalos szervekre bízod magad, az már régen rossz. Mire bármit csinálnak a teló már külföldön van. Ezért is vallom azt az elvet, ha pl. ellopnák a motoromat, első körben a barátaimat hívnám, és mi megkeresnénk. Mert mire a rendőrség elkezdene az ügyben intézkedni addigra már darabokban zötykölődne valamelyik utánfutón.
-
Chriss2
tag
válasz
rolcsibácsi #42520 üzenetére
Jó köszi szépen akkor eladom igy rossz ként kijelzöt meg egy pár dolgot fellehet benne használni!
Köszi!
Csáo! -
Chriss2
tag
válasz
rolcsibácsi #42517 üzenetére
Igen az akkuja rendben van mert ki lett probálva másik teloba!
Volt szerelönél és azt mondták bent hogy ök a legujabb szoftver tették rá és még is ezt csinálja!
Nem lehet hogy a procija ment szétt ? -
Chriss2
tag
válasz
rolcsibácsi #42514 üzenetére
Sziasztok nekem is van egy I-Phone 2g ! 8Gb!
Az a bajom vele hogy egyfolytába kikapcsolgat nem tudom miért volt már szerelönél a telefon de szoftver sem segitett rajta!
Ha esetleg tudtok valami olyat ami segithetne akkor irhatnátok Pü-be!
Köszönöm -
Landon
addikt
válasz
rolcsibácsi #42385 üzenetére
Nekem is jött. Fel is hívtam őket h ez most WTF. 3 dologban nem egyezet a dolog: ': smsbe 500MB volt írva. 2: ikon200ba 1GB-van. 3: febr28ig 2GB mert ugye duplázás van. Ugyhogy nekem meg is mondták, hogy ami az smsbe van 500MB az a minden okos telefonhoz járó első ingyenes 500MB az 1GB (2GB most)-n kívül.
Viszont itt felmerült bennem a nagy kérdés: az iphone adatforgalom mérője mi a halált mér? Mert ott az volt h fogadott 52MB küldött 13MB durván. Erre elküldtem az adatforgalom mérő sms-t (1730-ra G betű - 4xFt) és valójában már vmi 430MB- körül járok. -
manchester85
veterán
válasz
rolcsibácsi #42382 üzenetére
Hát de miért? Korábban ez gyári feature volt. A multitasking szükségét is csak egy-egy szélsőséges példa mutatta mindig. Hosszú home-mal tegye be, amit kell, multitaskingba, a többi meg működjön ugyanúgy, mint a 4-es szoftverig. Hány esetben használnák az emberek a hosszú home-ot? Nagy ritkán egyszer-egyszer. Nem így lenne logikus?
-
manchester85
veterán
válasz
rolcsibácsi #42380 üzenetére
Akkor igen! De mi van, ha én nem akarok plusz lépést?
Olyan kevés a multitasking-ra szükséges alkalmazások száma, hogy teljesen fölösleges lépéssorozat ezért külön mindent bezárogatni, amikor egyetlen mozdulattal is megtörténhetne.
-
joey04
titán
válasz
rolcsibácsi #42373 üzenetére
ha este megnezed amit reggel megnyitottal akkor jo hogy frissiti magat
ha van elég memória, nem frissül az! Mondjuk fordított példával tudok szolgálni, amit este megnézek weblap, az reggelre sem frissül. -
Scoobyka
addikt
válasz
rolcsibácsi #42203 üzenetére
neked is 4es van?
Nálam Nova 2 akadozgat....és reál race 2 is olykor beakad...az kevésbé zavaró mint a NOVA 2.
Nova 1 tükör simán ment.....ha az infitiy blade tud menni tökéletesen akkor ez bizony optimalizálási baki volt most...A gameloft elkapkodta vagy szoritotta a határidő őket.
Mert hangulatban jók. Tartalom is van rendesen. Egyetlen negatív dolog a bugosság. Ezt bizony pecselni kell,mert levesz a játékélményből.
Mert igen a szifont nem csak telefon,hanem már kézi konzolként is tekinteni kell.
-
Enjoy
addikt
válasz
rolcsibácsi #42168 üzenetére
Nem olcsó (16.500Ft), de csak 1-2 ezer Ft-tal drágább, mint amennyiért itthon meg lehet venni a régebbi kiadást. De mivel a régihez még nem adtak iP4 aljzatot, azt is meg kellett volna venni (3 ezer Ft) szóval ha úgy vesszük még olcsóbb is, mint az eggyel régebbi.
Főleg, hogy ehhez már adnak adatkábelt, s töltőt is.
Plusz elegánsabb lett a távirányító (ami ráadásul fém). -
Ghosti
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #42096 üzenetére
Wifi-n érdekes, hogy nem lehet, azon én is csodálkozok.
-
Ghosti
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #42092 üzenetére
Igen, ez amúgy gáz nagyon
-
manchester85
veterán
válasz
rolcsibácsi #42092 üzenetére
Igazad van, felületesen olvastam el a kérdést.
-
m4rk.89
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #42083 üzenetére
Köszi a válaszod. Amúgy attól tartok, hogy bekapcsolva hagyom ugye azért hogy mondjuk a facebookot és gmailt ellenőrizze és ugye ezer más miatt is netre akar menni, pl. sms küldésnél is nekem mindig kiírja nem tudom miért. 500 megás csomagnál ha nem videózom csak msnezek, mailezek, facebookozok akkor azt mondod elég? nincs rá valami módszer vagy program ami tutira a pontos adatot írja hol tart az aktuális adatforgalmam?
-
válasz
rolcsibácsi #42079 üzenetére
Letörlöd a játékot. Magában a gamecenterben nem tudod kiszedni a listából.
-
[Ace]
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #42066 üzenetére
DFU.ba kell tenni a telót, csak akkor megy, még Recoveryben sem.
Ezen kívül a host fájl módosítása is szükséges.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
na jó csak bénáztam egyet a blobokkal..
kösz karma
némítás egy pöcök átkapcsolása, nem kell felébreszteni sem a telót..
-
válasz
SHSH elmentve, de használod is? Ld. TinyUmbrella.
-
Landon
addikt
válasz
rolcsibácsi #42063 üzenetére
Értem, köszi! PC-n nem érdekel, csak telón ne jelenítse meg őket.
Igazából a sok szám újraszinkronizálását akarom elkerülni, úgyhogy nekem ez egy tökéletes ahogy mondtad.
-
Rav3n02
senior tag
válasz
rolcsibácsi #42010 üzenetére
Alkudni mindig szoktak meg motoros fűkaszát és egyéb értelmes dolgokat felajánlani cserébe
A marketingemmel sosem volt baj, most lehet át kell gondolnom a dolgot
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
rolcsibácsi #41494 üzenetére
Csáó !
Megtalált téged az alkatrészes ember akit küldtem ,hogy írd le neki a 3G-m hibalistáját?
Kíváncsi vagyok milyen hosszú "bevásárló" listát dob át a szükséges alkatrészekrőlTHX a helpért !!!
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
rolcsibácsi #41193 üzenetére
Látom látom
Oki időben csörizek neked !
Készülj fel...hozz adrenalint..+sört !
Újra kéne éleszteni Mr 3G-t -
biker
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #41195 üzenetére
ja, nem írta ki.
más, azt hittem, 4-esen már lehet csengőhangot szabadon, trükkök nélkül feltenni mp3-ból.
még mindig amr-be kell menteni 30secet hogy jó legyen? nincs valami gyári konvertálás? itunesban nem leltem -
Ghosti
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #41197 üzenetére
nem kene akadajnak lennie... inkább vmi program összeakadt basenanddel
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #41193 üzenetére
ehhez meg annyit hohy a telonak nem mukodik a kameraja ill a wifi vevoje sem de ettol meg fel kene hogy menjen a szoft.. vagy nem?
3.1.3 meg felment ra regebben ugyanezekkel a hibaival.. -
Ghosti
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #41176 üzenetére
Tilos itt az ilyenek használata
.
Budapesti vagy, lehet megtudom oldani neked
.
Írj pü-t.
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
THX Rolcsibácsi
Asszem hazajáró vendég leszek náladA fent említett 3G az én tulajdonomban van és szépen Itunesszal telepítettem volna felfelé egy 4.2.1 et..,de a telepítés vége óta csak mint korlátozott "zseblámpa" üzemel a teló..csak az Itunes logó-t tudjuk kicsalni belőle
Jah 1000 es hiba is volt és 1004 es is tegnap ..próbáltam 4.2.1 -t és 3.1.3 at feltenni ...siker kb a 0 hoz közelitő szám volt ...
Off: lehet ,hogy csak ennyi lenne a baja?
-
Kommy
veterán
válasz
Próbáld meg másik gépen, másik usb portba dugva (ha lehet alaplapi legyen közvetlenül, ne kivezetett a ház oldalára6tetejére)-
Töltsd e magad a firmware-t és shift + restore-al is próbáld meg.
DFU módban csináld az egészet. -
samgar
őstag
válasz
rolcsibácsi #41087 üzenetére
Akkor nem erőltetem
amúgy én is így gondolom. A hangrészleg vezetőjét ki kell rúgni !
-
D@niel
addikt
válasz
rolcsibácsi #41008 üzenetére
Angry birds-et kb. 5 pálya erejéig játszottam, nekem baromira nem jött be. Mondjuk egy bejeweled 2 már mindjárt más...
Apropó játék: a Sailboat Championship Pro-t mindenki próbálja ki, most ingyenes. Kicsit nehéz, de nagyon klassz game.
-
Kashim
őstag
válasz
Hogy jön ehhez már megint a jailbreak?
Angry Birds-öt meguntam a felénél. Nem kell hülyének nézni a másikat mert más fajta játékok jönnek be neki, főleg ilyen stílusban. -
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
Jihiiiiiiii VAN fény az alagútban !
Nagyon...nem akarok Téémobil-t XD
Megkéne nézned !!
...Ituneszal ..nem igazán ment
..pász ,hogy miért
Áááááá ez a teló beteg ..vagy lehet ,hogy szoftveresen..pássz...amúgysevigyázok rá
DR úr mikor tudná fogadni a páciensét?amúgy mennyire lassú? a 4.2
-
tikshow
addikt
válasz
rolcsibácsi #40939 üzenetére
torold le az osszes codecet a gepedrol, es rakd oktet ujra, vmi osszeakadt valamivel
-
válasz
rolcsibácsi #40897 üzenetére
Hogy mikor jön új szállítmány, azt pontosan lehet tudni, mert akkor egyből jön pár újonc, aki b*szik visszaolvasni,csak beírja egyből a kérdéseit, meg hogy "jajj, 1 napja van meg,de imádom, nagyon szupcsi ám a telcsi, jujjujj"
-
D@niel
addikt
válasz
rolcsibácsi #40680 üzenetére
"volt". most akkor nem azt használod?
-
Tanbá-apó
tag
válasz
rolcsibácsi #40672 üzenetére
Lehet hülye kérdés, de nem lehet h a szolgáltató nem támogatja? T-mobilenál van ilyen opció, a többieknél nem tom...
)
-
_ak_
addikt
válasz
rolcsibácsi #40672 üzenetére
Annó a nokiám a PC-vel szinkronizálta az időt, de ez külön opcióként szerepelt. Iphone esetében szerintem nincs erről szó. De a wines óra legalább jól megy? Meg ha azzal együtt szinkronizálná, akkor mindkét helyen ugyan azt az időt kéne mutatniuk.
Restore után meg h miért nem hun régió van azt nem tudom, nem lehet, h összefügg az apple id-vel? Amcsit használsz?
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #40670 üzenetére
esetleg a windows 7 rendszeridejének lehet vmi köze ehhez??
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #40669 üzenetére
visszatettem a gyári 4.1et, persze továbbra sem jó, pedig most nem tettem rá jb-t vagy meddig kell várni mire frissítené magát az óra? restartoltam is már..
alapból a világórában nem is budapest van hanem cupertino és nyújork... budapest meg ott sincs.. i3g-vel nem szoptam ennyit ezzel.. miacsöcsöt csináljak? vigyem vissza gariban?
most holnap reggel 8:39 van szerinte... -
manchester85
veterán
válasz
rolcsibácsi #40570 üzenetére
Tudod mi a vicc? A voda csomagjaiból tökre az jön le, mintha azt hitték volna, hogy csak ikonnal kapható az iPhone.
Az ikon csomagokkal próbál konkurálni, de ott is alulmarad, mert az egyedüli előnyt a bármely hálózatba történő sms-ekkel (viszont jóval kevesebb) tudja felmutatni. Viszont az ikon csomagokban bőséges adatforgalom mellett a smart 13 ezertől ad csak 2 gigát. Vicc ez az egész, viszont apám V klubtag, amivel évente vehet telót (2 év aláírás esetén, de ez minden évben újraindulhat) így ez az egyetlen visszatartó erő, mert ha nem lenne ilyen lehetőség, akkor ezek elmehetnek a jóédes p*csába. Tavaly ilyenkor a 3GS 80k, 40k, 10k volt. Idén a T is nagyon elvetette a sulykot, erre a voda bejön ugyanazzal az árral, szarabb csomagokkal. Az a helyzet, hogy amíg hiány van a készülékből, ezek nem verik lejjebb az árakat, de a T-nek legalább normális csomagjai vannak. A voda leszerepelt...
-
biker
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #40570 üzenetére
nem a platina a lényeg, hanem az előfizu típusa.
nagyobb csomagban van
te meg akkor lépsz feljebb, ha többet fizetsz havonta, és több pontod lesz -
M@te
senior tag
válasz
rolcsibácsi #40566 üzenetére
jaja én is pont erre gondoltam ma hogy az üveg úgysem karcolódik akkor meg minek. csak vastagszik tőle meg csúnya lesz, így meg olyan szép.
max akkor tenném rá elmegyek edzeni vagy ilyesmi, szóval én sem áldozok rá 2nél többetamúgy meg ma voltam a media markban hogy veszek egy utazó adaptert, hogy az amerikai töltőt tudjam itt használni. valami vacak no name fos 1100ft. valaki írta itt hogy 300ért vett.
szóval csak annyi hogy a media egy rakás fos és drága is.
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elden Ring
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Medence topik
- EA Sports WRC '23
- eBay
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest