- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
sigmoid #45754 üzenetére
De erre már megvan a válasz elvileg.
De ha nem lenne meg a megoldás, akkor sem értem mit nem értesz.
Tisztában vagyok vele, hogy a media folder állítható. A gond a backup (kb. 2Gb) és az application folder a media folderen belül ami 8-9Gb. Én ezt a kb. 10-11Gb adatot nem a rendszer SSD-n akarom tárolni hanem egy másik vinyón, úgy, hogy oda is tegye alapértelmezettként.
Mit nem értesz ezen? -
zack
nagyúr
válasz
sigmoid #45746 üzenetére
default = alapértelmezett. Gondolom a magyar megfelelőjét nem kell lefordítanom.
Nem egyesével húzogattam, de ezt már írtam is.Viszont újra fogom tenni, a megfelelő könyvtárat választva a D-n még sync előtt.
Solar_Wind:
Neked is köszi, de ez túl bonyolult lenne ahhoz, hogy lehet nem is müxik Win7 alatt.
-
zack
nagyúr
válasz
sigmoid #45720 üzenetére
Nem ez a gondom.
Az a legjobb hogy konkrétan senki sem érti a problémámat.
Az a gond, hogy a C default-ra "bekápol", a C default-ra menti az appokat de a D-t megadhatom neki media foldernek. Ez így milyen megoldás?
Ha már át akarom tenni a D-re akkor azért, hogy ne mentsen a C-re x ok (jelen esetben helyhiány) miatt. Tehát hiába akar szinkronizálni a D-re a progikat és a bekápot a C-re rakja, és úgy nézem ezt nem is lehet változtatni. Na...Ez a fő gondom.
Az appokat ha szinkelem iTunes-ban, és kijelölöm az összeset, szinkronizálja, de összekeveri a mappákat. Tehát nem látom át mit miért csinál így az iTunes. Egy hatalmas katyvasz az egész, nem az a gond hogy nem MAC-et használok, hanem az, hogy túl lett bonyolítva. Régóta az okostelók világába élek, eddig mindent meg tudtam oldani, a szoftverek se fogtak ki rajtam eddig. De ez az iTunes ezekkel a problémákkal nekem már too much...
A CopyTrans biztos jó, de én manuálisan kezelem a zenéimet, behúzni meg jó az iTunes is.JamesHun
Nem tapasztaltam hasonlót, bár mivel mostanában itthon vagyok keveset használom. De ilyen hibára nem emlékszem. Ha nem felejtem el, este kipróbálom neked, csak dobj rám egy pü-t hogy ne felejtsem el.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
sigmoid #45254 üzenetére
ezért mondtam hogy tanítani kell, amúgy igen arra gondoltam.
a meg et ha átírja akkor nyomd ki amit javasol és legközelebb már nem ajánlja fel..
magyar nyelvű a billentyűd? akkor nemhiszem hogy névnek nézné.. max pontot tettél és új mondatként kezelte.. na mindegy, én megszoktam már és gyorsabban meg vele az írás.. fél szót beírom aztán kiegészíti.. sztem tök jó, bár lehetne swype is -
Kommy
veterán
-
manchester85
veterán
válasz
sigmoid #45107 üzenetére
Nem kell semmit, az iTunes-t netről letöltöd, az app store-t pedig bankkártyával használhatod fizetős programokra, vagy anélkül értelemszerűen nem fizetősökre.
Az iPhone-t pedig ugyanolyan árkedvezménnyel médiamánia díjcsomaggal is meg lehet vásárolni, attól függetlenül, hogy az ikon van feltüntetve, mint készülékre szabott díjcsomag. Egyébként mitől is pofátlan? A legkisebb (ikon 200) nagyon is rendben van. 5k-ért 1 giga net és 200 perc szerintem nagyon jó. Ha az 1 gigát 2 ezerrel számolod (bár az 500MB szokott lenni 2 ezer) akkor 3k-ért van 200 perced. Tény, hogy ez nem mindenkinek felel meg (sokat beszélők, flottások, üzletemberek, stb), de lehúzónak semmiképp nem nevezném, mert aki a csomag árán belül marad, az igen is jó szolgáltatást kap 5000-ért. Ha pedig net nélkül szeretnél iPhone-t használni, akkor máris lebeszélnélek az ötletről.
Aktív témák
Hirdetés
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest