- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Stiegliz #45668 üzenetére
akkor passz, valoszinu nem birja a sok programot a hatterben.. vagy a ztoggle verzioja nem oke.. mien ertesiteseket nem kapsz meg nelkule?? ehhez nem kell multitask a legtobb esetben, ha jol tudom csak a skypenak kell futnia..
everman: hat ja.. elolvashatná az 1.hszt legalabb
de meg ha tiltva is lenne akkor sem ertenem, megemliteni meg korabban is lehetett.. -
rolcsibácsi
őstag
válasz
Stiegliz #45659 üzenetére
mivan?? mi nem működik a push-al?? az hogy ne lehessen multitaskozni, elég egyszerűen megoldható ha már fentvan a ztoggle, kikapcsolod benne Off-ra
, mien telód van?
scense mód? az mien??
megoldás az ha leszedsz mindenféle baromságot a cydiából amiket felraktál, valószínű nem friss pack-ok vannak fent neked, és akad vmi egy másik valamivel, kezdd el leszedni őket és egyszer csak jó lesz..Feka: én lehet inkább vmi tokot vennék akkor már mint bumpert. én elég sokat hordom a zsebemben és nem lehet vmi jó úgy bumperrel ki be rakosgatni.. max ha vmi olyat veszel ami feszül rá rendesen, nem ilyen nyúlós gumi. amúgy jó dolog ha leejted nem pofára esik, de erre nem is kell gondolni.. már 3 éve van iphoneom 3G,i4, de egyszer sem ejtettem le komolyabban, max az ágyra szoktam lezúzni
6-10ezret én semmiképp nem adnék egy darab gumiért.. 500at ha megér egy ilyen valójában szerintem..
-
Kommy
veterán
válasz
Stiegliz #45631 üzenetére
Próbáld meg ezt a programot. Gotalk + Push igaz fizetős a program , de push-ként küldi a jelzéseket.
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest