- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Birki
tag
válasz
samgar #19486 üzenetére
Egyszerűen tisztázható a kérdés. Mindketten beírunk egy szándékosan fals repo címet, majd mindenki a saját megoldásával orvosolja. Ha sikerül jó, ha nem, nem.
Én már egy párszor megcsináltam az általam leírtak alapján de volt, hogy még így sem lett jó. Akkor újra kellett telepítenem a cydia-t. Itt olvashatsz átfogóan a cydia javításának lehetséges módjairól. Ha neked elég volt az amit írtál, irigyellek. Akinek pedig nem sikerül úgy, az próbálhatja az általam, vagy a linken található leírtakat.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
samgar #19433 üzenetére
Hm. egy fotót küldenél róla?
Nem akarok feleslegesen feltenni dolgokat!
Múltkor egy kedves fórumtárs egy repo-t belinkelt hogy az jó, én felvettem, mondanom sem kell hogy errort írt ki felvétel közbe, maga a repo nincs ott a litában, ám amikor cydia-ba belépek, akkor mindig kihozza azt a bizonyos repot egy erroraral!
Ezt hogy tudnám kiküszöbölni? -
Enjoy
addikt
válasz
samgar #19215 üzenetére
Aligha jut ilyesmi az ember eszébe csak úgy hirtelen.
Utána kell járni.A legtöbb rendszer - SpringBoard-os fájlt itt találod:
/System/Library/CoreServices/SpringBoard.app
Kijelölő pl. az INC_Base, INC_BaseWirelessModem, INC_BaseWorkout, INC_Glow, INC_GlowWirelessModem, INC_GlowWorkout, JibblerBackgroung...stbSzolgáltatók ikon fájljait itt találod:
/System/Library/CoreServices/Carrier BundlesAlkalmazások ikonjait itt:
/var/stash/Applications.xY7javDe úgyis csak akkor fogsz rátalálni a dolgokra, ha magad megkeresed
Ha meg nem akarod megkeresni, akkor használd inkább a WB és hasonló témázgató dolgokat. -
Enjoy
addikt
válasz
samgar #18553 üzenetére
Neked is 3GS-ed van, vagy 3G? Csak azért, mert lehet ahogy elnézem jópár dolog más néven, ill. más mappában van a 3GS-ben.
Az a baj, hogy nálam ebben a mappában alapból nem volt sima icon.png.
A párja (Icon_Small) viszont megtalálható itt
Már nem tudom, hogy mivel kéne próbálkoznom..
_Egyébként továbbra is érdekelne a 2) -es kérdésemre a választ (link) ha netán valaki tud.
Valamint olyan kérdésem lenne még, hogy lehet a Springboard különböző oldalaira más-más hátteret tenni? Van rá valami trükk, vagy progi?
-
bepe79
addikt
válasz
samgar #18123 üzenetére
Nekem is volt már egy pár (csak Nokiából az utóbbi években E66, N95, 3720, E51), és egyszerűen szánalmas, hogy mindegyikben egy idő után meghal vagy a mikrofon, vagy a hangszóró, vagy csak recseg, vagy kontaktos lesz, stb., és mindezt a csúcskategóriában a heroináras készülékeinél (N-Series), és a business kategóriában, a szintén aranyáron mért készülékeinél. Úgyhogy a t*k*m tele lett a Nokia sz@rjaival, és most egy telefon-t használok egy iPhone személyeben, ami arra is használható, amire kitalálták; a telefonálásra.
-
MrStokes
tag
válasz
samgar #17939 üzenetére
Meg egy apro de fontos kerdesem lenne.
Probaltam feltenni a PC-re ezt az IphoneBrowsert is, meg az IFunBox-ot is, de az elso minden inditaskor kifagyott, a masik pedig nem ismerte fel az Iphone-om annak ellenere, hogy fel volt dugva usb-n a gepre.
Arra tippelek, hogy ezek a progik az ITunes altal feltelepitett dll-eket valamelyiket hasznaljak es leven nincs ezen a gepen fent az ITunes... Na szoval ertitek. Errol lehet szo?
-
Coyote2000
őstag
válasz
samgar #17890 üzenetére
Nem tudom tudnak-e akkorat ujitani mint a 2G-rol a 3G-re... A 3GS-nel mar meg merem kockaztatni hogy ez a tokeletes telefon, szoftveres frissitessel es kiegeszitesekkel. Ha valaki nyarig hajlando varni a kovetkezo generaciora, akkor ennyi erovel sosem vesz iphonet mert mindig a kovetkezore var
(#17888) rielon... meg a menuben, meg minden egyes gombnyomasnal ugy cakkpakk gyorsabb
Mondjuk pl. az E kategorias Nokiakhoz kepest a sima 3G is boven villamgyors (szemelyes tapasztalat.)
-
Coyote2000
őstag
válasz
samgar #17741 üzenetére
samgar Pont azert kerdezem, mert nem talaltam meg a hasznos dolgokat. Mondom, hogy lehet, hogy vak vagyok
Tudsz adni egy pontos linket, lehet hogy elkurok valamit.
nem mindenkinek van egyben 145ezre. Igy kénytelen többet fizetni érte, részletre.
en is kamatmentes reszletre hoztam el, 36k + 9k/homanchester85 mondom, 90%-ban WiFi-t hasznalok, reszleteztem lenn. Igy nem erdemes fizetnem az adatforgalomert, ezt biztosan te is belatod... A telefonszamlam havi 1600 HUF (mellette van cegesem, amit a ceg fizet ertelemszeruen), igy 1600+9000 HUF 1 even at, aztan csak siman 1600. Mivel a teljes osszeg felhasznalhato, ezert boven betakarja az alkalmankenti 3G-zest is. Ugyanakkor ha uj elofizut kellett volna vennem, biztos ikon 200-at valasztok.
[Ace], macikos flémelés helyett inkabb azt mondtatok volna, hogy csak regisztracio + bejelentkezes utan lesz lathato a forum, addig a link sem! Ezt nem tudtam.
-
baki_00
csendes tag
válasz
samgar #17661 üzenetére
Így működik, köszönöm. Na akkor egy újabb kérdés
(mindig van valami új) a szifonon lévő png-ket milyen programmal lehet megnézni windows-on? Hogy be tudjam azonosítani őket. Most, hogy kicseréltem ezt az ikont az eredetit előtte elmentettem, de ha megpróbálom megnyitni acdsee-vel vagy akár paint-tel csak egy 59*60-as fehér, majdnem négyzet fogad.
-
tikshow
addikt
válasz
samgar #17581 üzenetére
sajat tapasztalat, elv szinkronizalas kozben is dolgozik ezerrel, megse melegszik, meg huzamosabb hasznalattol(telefonalas mondjuk) mas telefonjaim is melegek lettek(innen az otlet, h nem magatol melegszik), de ha nem tetszik tessek elmenni egy infos boltba es vegyel egy regi vga hutot bordaval es rakd ra
ui.: meg mellekesen nem hagyja hulni a kezedam tud ra valaki vmi progit amivel a teljesitmenyt lehet tesztelni? regen java-ra volt egy benchmark progi erre fingom sincs, h van e
-
baki_00
csendes tag
válasz
samgar #16899 üzenetére
Ne nevess!
Egyébként ezt már nézegettem. Az előnézet mutatása illetve az ismételt jelzésen kívül nem volt semmi állítási lehetőség. De felpakoltam amit C^^ mondott és láss csodát, megkerült és megvan a kis ikon is az üzenet írásnál is. Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket.
-
8nemesis8
veterán
válasz
samgar #15907 üzenetére
Most megnéztem a Ph cikk összesítő táblázatát és így elsőre elkeserítő, hogy a hangminőség vételi stabilitás alacsony pontot kapott, minek a telefon!?
Lassan már nem is lesznek képesek telefonálni
De ezzel nem leírni akarom, csak elsőre szúrta a szemem, de most fogom végigolvasni a tesztet. -
Csabee.
nagyúr
válasz
samgar #15378 üzenetére
És mi a módja hogy megtartsam és restore után ismét feltegyem a programot?
Mert a gépre nem akarja átszinkronizálni, viszont backupból sem kívánom visszaállítani a készüléket!Kaptál egy pirospontot
-
Misi1979
őstag
válasz
samgar #15092 üzenetére
Kiprobaltam, nem fut. Viszont van egy nagyon tuti megoldas ilyen esetekre: van az app store-ban egy eleg draga progi, logmein ignition, csakis ajanlani tudom.. A ceges/otthoni gepemet barhonnan elerem a segitsegevel, ugyanugy tudom kezelni mintha ott ulnek elottuk, levelezes, net, barmi.
(persze tuti van ingyenes alternativa is, de en nem keresgeltem tovabb, az a progi tokeletes)
-
Enjoy
addikt
válasz
samgar #14715 üzenetére
Előfizetés esetén akkor miért kell? (ott is kifizetem egyben az előfizetésnek megfelelő 125ezret, meg elkötelezem még az adott csomag havi fizetésére egy éven keresztül..)
Vagy azért kértek 10e kauciót, mert nem voltam T-s?
Jah, meg még egy kérdéssel akarom kiegészíteni így utólag a hsz-t, h:
Szerintetek megvegyem most, vagy esetleg várjak november közepe-végéig, hátha lesz vmiféle akció? -
8nemesis8
veterán
válasz
samgar #14454 üzenetére
Bocs,de nem tudom mi is ez.
Keresőbe beírva nem hozott eredményt.
Egyéb és hasznos beállításokról pár sort tudnál nekem írni?
Pl. milyen módosításokat lehet elvégezni azon a képernyőn, amin a lezárás feloldható!??
Lehet kitenni oda órát, analógra gondolod, esetleg naptárat vagy jegyzeteket!? -
-
jacis
nagyúr
válasz
samgar #13724 üzenetére
Nagyon beleszerettem amikor megláttam képen
gyorsan meg is rendeltem.
Milyen dombornyomott kártáyt csináltassak ahozz hogy tudjak letölteni pénzes dolgokat is az Appstore-ról?
Valaki letöltötte már az új GPS progit? 10000Ft én most le akarom szedni kiváncsi lennék előtte hogy milyen lehet. -
Csabee.
nagyúr
válasz
samgar #13577 üzenetére
De már az új basebandot rárakja, jb-elni lehet majd pár nap múlva a 3.1-et is azt vágom, és mi a helyzet az unlock-al?
Amúgy leadtam a készüléket szervízelésre a kijelző miatt..
lacika35 C:\Users\Csabi\Music\iTunes ebbe vannak a programjaid zenéid meg ilyen fontos cuccok
-
-
samgar
őstag
válasz
samgar #13161 üzenetére
Mikor beakarom állítani a postafiókot, (amit mellesleg állandóan használok a szifonon hónapok óta gond nélkül) pár mp után feljön az ablak hogy: Cannot Connect Using SSL, Do you want to try setting up the account without SSL?
A másik fiók simán megy, két mp alatt beállítható. Ráadásul már restorét is csináltam. -
-
8nemesis8
veterán
válasz
samgar #12851 üzenetére
Persze ebben van igazság, de itt a fórumon direkt meg lett kérve, ennek a hanyagolása, már többször is.
Volt aki eltiltást kapott ez miatt. Ha mégis infó kell szerintem nem haragszanak meg itt, ha Püben kérdezed meg, de ne legyen fórumtéma.
Az utolsó mondattal félig meddig egyetértek én is, hiszen elősegítette a hatalmas programállomány fejlődését/bővülését. -
Ulkesh
őstag
válasz
samgar #12665 üzenetére
"Egy ilyen kaliberű lapcsalád nem engedheti meg magának, hogy hivatalosan foglalkozzon ezzel a témával, még akkor sem, ha esetlegesen szívesen foglalkozna vele."
Ennél sokkal-sokkal komolyabb lapcsalád tagja is foglalkozott behatóan ezzel a kérdéssel, mert a jailbreak rengeteg izgalmas fejlesztésre ad lehetőséget. Sok ma használt gyári feature is a jailbreak-nek köszönhető, pl. ma nem lenne App Store és több tízezer alkalmazás, ha anno nem törik fel és nem készítenek rá alkalmazásokat amiket Installer-en keresztül lehetett telepíteni. Az Apple sokat tanul a jailbreak-ből és az oda készített alkalmazásokból.
Az eredeti kérdésre visszatérve, ha a New York Times képes erről írni, akkor szerintem a Mobilaréna oldalain sem annyira idegen ez a téma.
-
GuguGuru
tag
válasz
samgar #12656 üzenetére
Ezért nem azt írtam , hogy "hülye mindenki, aki JB-zik..." hanem kiemeltem azt a társaságot.
De véleményem szerint azzal az 1 %al nagyon el vagy tévelyedve...
Ha csak a szűk ismerettségi körömet nézem, vagy akár a pár fórumot, hol járok, közelebb áll az 50-60%hoz ez az arány. -
atirag
őstag
válasz
samgar #12519 üzenetére
Igen.Szerintem is kifejezetten gyengének mondanám a térerejét.Mindig 2 telo van nálam.Az egyik ráadásul egy 2kártyás samu.Pl. a révay utcában dolgoztam minap és egy helységben néha néha de inkább nem volt térerö.A 3gs-emen rendszeresen nem tudtak elérni.De manapság ez nagyon ritka dolog mert a T-nek jo a hálozata.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest