- Magisk
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Aktív témák
-
D@niel
addikt
válasz
Quaresma #19869 üzenetére
az aksija hogy áll ? nem vagyok fizikus , de próbáld meg úgy hogy rádugod tölteni a netbook-ot és úgy tölsd az iPhone-t.
amugy hogy szóba jött : Ha laptopot/netbookot használsz, ajánlatos vagy csak akkumulátorról használni-közben ne legyen áramforrásra rádugva, vagy csak áramról menjen és ne legyen benne az akkumulátor (ha olyanok a körülmények). Ha egyszerre használsz akkumulátort és töltöd is, romlik az élettartama a telephelynek (egy srácról hallottam, akinek a windows sem tölt be és lemerült az aksi, pedig nem volt rossz gépe).
-
Dusee
őstag
válasz
Quaresma #19835 üzenetére
ezt is itt találtam az oldalon, egy volt olcsóbb (65k), de arról ne mírt semmit az eladó, képet sem küldött, csak azt h hivjak fel vkit, mert nála van a teló (és ráadásul veszprémben van, a 80k-s itt zuglóban, ~10 percre tőlem)
mondjuk a 65k-s 16gb-os, de elvileg csak töltő van hozzá, meg sztem eléggé karcos.
de ha te találtál olcsóbban, tényleg szép állapotút, akkor azt privátban elküldhetnéddirty.yakuza:
huhh, nehéz lesz mindet letesztelni
független a teló, szal letiltástól nem kell félnem
nem hinném, hogy szét lett szedve, vagy törve lenne, mert küldött képeket a hátuljáról, és nem hogy törés, horzsolás, még karc sem sok van rajta, csak némi zsebkopás.
a némító gombot letesztelem majd.
azért adja el, mert vett egy 3GS-t, és ez már felesleges, szal nem hiszem hogy azért mert szar lenne. -
dirty.yakuza
aktív tag
válasz
Quaresma #19835 üzenetére
Én használtért még nem adtam 60k-nál többet!
(És hál istennek mind gyári független volt!)
Fontos megnézni hogy a csatlakozó műxik-e! Necces sync-elni csati nélkül! .)
Kijelzőhibák: Érzékel-e mindenhol? Pixelhibák,deadpixel stb...
Miért van pattintós plusz hátlap? Karcos? Törött? Volt szétszedve?
A hátlap le és fel pattintása elronthatja törheti a némitó gombot! Beleakadhat amikor szeded le!
TÉRERŐ! Mindig fix-e nem ingadozik? 3G működik-e? GPS vevő! Beszéd Hangszóró recseg-e. Kihangosítva torzít-e?
Ja!!! ...és LETILTÁS ELLENI GARANCIA PAPIR!!Kb. ennyi! Elsőre!
-
<NewL>
addikt
válasz
Quaresma #19534 üzenetére
De most nem egyszerűbb ha úgy csinálja az ember ahogy én mutattam?
20 perc alatt egy 500-as kontakt listát helyre lehet pofozni,még a neveket is ki lehet javítani.Birki : ez milyen oldal? tök ugyanaz mint a szifon.com
sőt még a fórumozók is ugyanazokazonnal egy csemegébe futottam : Repeat Memory Free!
-
samgar
őstag
válasz
Quaresma #19425 üzenetére
Elvileg ez az ha trémobilos vagy: *A#
Ha JB akkor ajánlom ezt a megoldást, elegáns:
1. Nyissuk meg a Cydiát!
2. A Manage/Sources fülön adjuk hozzá a következő repot: http://iphonedelivery.advinux.com/cydia/
3. Installáljuk az iPhoneDelivery –t!
4. Mindenképpen indítsuk újra az iPhonet!
5. Reboot után mehetünk a Setting/Messages fülre, ahol már bekapcsolható a Delivery report illetve a Flash DR! -
Nems
tag
-
bmwk1200s
őstag
válasz
Quaresma #19410 üzenetére
Nekem tegnap volt egy hasonló jelenség, mikor furcsán viselkedett a telefon. Bár nem akarok okoskodni, de nekem az SBSettingsben kapcsolható egyik plugin okozott SpringBoard összeomlást, amit bár újraindítottam, nekem sem futott egyik program sem. Szerintem próbáld meg a nem használt pluginokat kikapcsolni, majd csinálj egy rendes kikapcsolást....várj egy pár másodpercet (5-10sec), kapcsold be újra, mehet a blackrain, aztán kérlek írd le mit tapasztalsz.
A restore bár újra rakja a rendszert, mintha gyári lenne, de a backup a JB-n kívüli minden programot, contactot, beállítást, smst visszarak. Nekem is így volt. -
lackoka
tag
válasz
Quaresma #19340 üzenetére
Én először a gépre tettem fel a kliens progit (logmein pro) ami a telepítés befejeztével bekért egy email címet és egy jelszót. Ezután feltettem az iphonra is a progit. Egyből sikerült összekapcsolnom az először megadott adatokkal a készülékeket amik kifogástalanul működnek. A laptomon és az iphonon is a gyári beállításokon hagytam mindent. Csak jóval később láttam, hogy érkezett egy aktiváló email is bár ez már nem osztott-szorzott
üdv lackoka -
<NewL>
addikt
válasz
Quaresma #18427 üzenetére
ott biztos nincs.
engedi de nem ennyire nyilvánosan,a Cydia is legális (nem?)samgar:
misi : kér valami kódot meg felhasználónevet,ez nem jó
Csapi007 kezdőképernyőjét néztem tegnap,meg már kérdeztem is. a vodafone logó mellett az a wifi erőssége,így hogy kell kiíratni? a 24 az akksi töltöttség mellett micsoda?
-
<NewL>
addikt
-
tikshow
addikt
-
válasz
Quaresma #18251 üzenetére
Igazából nagyon sok van már. Egyrészt ott vannak a programozói könyvek (minden nagyobb szakkiadónak van már), ott vannak a felhasználói könyvek (milliószámra tényleg), sőt még a jailbreakelésről és az újonnan nyíló lehetőségről is van könyv.
Javaslom az amazon.com-ot.
-
D@niel
addikt
válasz
Quaresma #18223 üzenetére
Köszi szépen!
Tetszik az ebuddy, egyből le is szedtem a nimbuzz-t
Jó kis program volt, de nekem fontos a design . Lehet ciki, de alapból nem csípem az olyan progikat, amiknek nincs egy normális ikonja, elcsúfítja a menü-t. Ezért is használom csak a legfontosabb-és egyben legjobb programokat: Skype, Facebook, Bing, Cooliris, stb.
-
válasz
Quaresma #16829 üzenetére
Nincs benne nagy varázslat, 3.0-áról már biztonságosan lehet előre frissíteni (2.x-ről volt az a szívás, hogy nem szabad a biztonsági mentést visszaállítani, hanem új iPhone-ként bekonfigurálni).
Szóval hagyd neki, hogy frissítsen, és kész
JB, függetlenítés bekavar mondjuk.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest