- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
B-L-A-C-K #69312 üzenetére
Köszi a gyors válszt.
Sajna én sem tudom az icloudos kérdésre a választ mert mindig ilyen nagy tárhelyes 32, 64 gb iphone-jaim voltak. Meg mindig újonnan vettem a t-mobilnál.
Ezek amúgy kamu hirdetések vagy kamu telefonok, letiltottak? Ezeket a mutyi dolgokat nem vágom. De azért jobb ha képbe vagyok, ha esetleg mégis használtat veszek. Szaladt már bele valaki közületek letiltott iphone 5s-be? Ilyenkor mit lehet csinálni ha le van tiltva?
16 GB mennyire elég nektek? Nekem most legutoljára iphone 4s 32gb-en 9 giga helyem maradt névleges 32 ből....Amikor volt a 64 es akkor meg nem is gondolkodtam a helyfelszabadító hadjáraton soha. -
zolikaDB
veterán
-
manchester85
veterán
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #68751 üzenetére
De a lényeg itt azon van, hogy ha nem tudják kiolvasni a telefonból a serial/imei-t, akkor kell az eredeti AppleStore-os számla, egyéb esetekben nem. Ezért nem kérték manchester85 amerikai i5-éről a számlát, mert abból ki tudták olvasni a helyszínen.
manchester85: Nem igazán értem ezt az egészet, ha visszajön a telefon, majd többet fogok tudni. De vagy az Apple-nek írok az Andrássy úton történtekről, vagy ott kérem el a panaszkönyvet. A legjobban az tetszett, mikor telefonon elmeséltem a bajom az iStyle-nak, nem az volt az első, hogy vigyem be, megoldjuk, vagy elküldjük garanciáztatni, rögtön azzal kezdett a telefonban a csajszi, hogy a szoftveres probléma nem garanciális... Segítőkészség 0%, az emberek hülyére vétele 100%..
Handrás csaja osztotta nagyon az észt, szerintem telefonon is vele beszélhettem. -
-
Smile8822
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #68638 üzenetére
Nem mentettem mert eddig nem volt rá szükség csak kb 2 napja mondja hogy ha olyan alkalmazás van akkor szaggat neki, gondoltam megkérdezem hátha de akkor megvárjuk a frissítést.
Amúgy múltkor beszéltünk hogy reméljük hogy jó árba elviszik az i5 met hát el is vitték annyiba amit mondtam, aztán végűl is az i5s helyett i5c -T vettem kíváncsiságból de nagyon jó telefon aki még nem fogott az nem tudjaés úgy veszem észre hogy stabilabb is mint az i5 ami volt, bár ugyan az a beljese de én úgy veszem észre, egyszerűen akármit nyitok meg abban a másodpercben nyílik meg atom stabil és villám ez a C
-
szekfizsolt
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #68167 üzenetére
Nem véletlen, hogy iszonyú mennyiségű I4 van eladó IOS7-el, gondolom másokat is érdekelt... Viszont nem tartom valószínűnek, hogy az Apple ki fog szúrni a I4 tulajokkal, szerintem ha javítani akarják ezt a memória gondot, vagy akadást (márpedig úgy néz ki), akkor javítani is fogják. Az IOS 6.1.3 gyorsabb volt, elismerem (főleg I4-en tudom, mert volt a kezemben), de szükség volt rá, hogy újítsanak és nem feltétlenül sikerült ez rosszul, viszont van mit javítani rajta... (a másik gondolatom, hogy nem adtam volna ki I4-re az IOS7-et pont ezért, de akkor meg az lenne a probléma, hogy miért nem támogatják és adnak ki rá frissítést...) Szóval nem egyszerű ez...
Mellékesen én is támogatnám, hogy egyszerűbb legyen downgrade-elni, de ez nem hiszem, hogy mostanában elő fog fordulni az Apple-nél...
A másik, hogy melyik az a gyártó, amelyik támogat még egy kb 4 éves telefont? Mert én egyet sem ismerek sajnos... -
Scoobyka
addikt
válasz
B-L-A-C-K #68153 üzenetére
I4s en valoban meg hasznalhato az ios7, de konyorgom az apple miert nem engedi,hogy visszaterjunk korabbi verziora?
ertem, hogy akkor sose vennenk uj telefont,de akkor is meg lehetne oldani ,hogy az appokat tennek ios7 fuggove es akinek kellenek az ujabb appok azok vesznek uj telot. Rendszerszinten kar megolni a regi vasakat. Ezt az egyet irigylem androidban,ott nincs ilyen megkotes :/
-
törölt tag
válasz
B-L-A-C-K #68012 üzenetére
Sokan dobaloznak ezzel, hogy neki eleg egesz napra, ez hulyeseg (most mem kifejezetten rad ertem). Attol fugg, mennyit van hasznalva.
En ha bongeszek, sms-ezek, messenger, olyan 5 orat hoz. Szval, ha negyig faktom van es utana megyek melozni szinhazba (meg jo hogy ott is tudom tolteni), suliban valo toltes nelkul lemerulnek mire hazaernek 8 korul.
8-9 oraban teljesen ki tudnek egyezni (volt mar ra pelda es hoz is annyit, net nelkul.. Illetve, ha a netet csak akkor kapcsolom be amikor hasznalom, radob +1 orat kb., de az meg baromsag).Szerk.: fenyero meg a negyedenel feljebb nalam sose volt.
Es zsir uj 5s, egyszer mar volt cserelve aksi problema miatt.
-
Chereiose
addikt
válasz
B-L-A-C-K #67992 üzenetére
Ez jó hír, azt hittem, hogy 10-15K alatt nem cserélik
Csak azért kérdezem, mert telót akarok venni, s azért ezeknek az üzemideje azért 1 év után már romlik...Meg azon gondolkodom, hogy egy I4S-el mennyire járnék jól, már nem vészes az ára. Samsungtól tartok, hogy sok lenne vele a gond, az 5 meg még nem tudom belefér-e a költségvetésembe -
madgie
titán
válasz
B-L-A-C-K #67305 üzenetére
Persze, a beta 2 óta folyamatosan "bétázok" érezhetően gyorsabbak az animációk (az idegesített a legjobban a hetesben).
egyébként nekem a Beta 2 tetszett a legjobban, a 3-4-ben van pár dolog, ami szerintem szörnyű (vastagabb betűk, "fordított logikájú" caps lock, sok, csúnya üres hely amiatt, mert a legtöbb szélesebb gombból kereket csináltak)
Csak iPhone-on van fent a beta, iPad-en a 7.0.4-et használom.
-
törölt tag
válasz
B-L-A-C-K #67143 üzenetére
Előzményeket nem olvastam. Nálam 5s olyan díjcsomagban van (Next S asszem):
-korlátlan beszélgetés hálózaton belül (T-mobile)
-más hálózatokba 160 perc ingyen
-korlátlan SMS hálózaton belül
-más hálózatokba 35ft/sms
-500 mega (+500) LTE internet, túlforgalmazási díj nélkül.Ez kerül nekem havi 5490ft-ba, plusz mellé a teló 8100. Talán ez a legkorrektebb az összes díjcsomag közül. Sőt, biztos..
-
nederlanden
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest