- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
penell1234
tag
válasz
norbi2010 #59982 üzenetére
Én megkérdeztem és amiből ki kel törni a simet annak a hátoldalán van egy 20 jegyű azonosító. Azt bekel diktálni az illetőnek és pár percen belül aktív lesz a kártya. Mivel én listaáron vetem ezt mondták hogy továbbra is a régi számomat használhatom és csomagot(XS) csak bekel diktálnom az azonosítót.
-
bmwk1200s
őstag
válasz
norbi2010 #45934 üzenetére
Nekem már béta 2ről sem engedte béta 3ra... azóta sem megy az OTA, mindig azt irja ki, hogy nem sikerült az update ellenőrzése.. nem értem miért, de ha leszedem a teljes IPSW-t és itunesal ráupdatelem, úgy mindig sikerült eddig.
Ha valaki birtokában van a teljes beta 5 IPSW-nek A1429es készülékhez, ne tartsa magába!!! -
Vasinger!
nagyúr
válasz
norbi2010 #33572 üzenetére
Most itt ezt a lehúzható notifi bar-on csináljátok mint Androidon 4.0-tól felfelé? Mert nekem az nem működik. Legalább 6.1-en még nem. Ha a slide to open-re gondoltok a zároló képernyőn az megint más
Ragnar95:
Most hiába akarod nekem bemagyarázni, hogy az 500 Ft-os az jó, nekem 1 hónap alatt már kezd lekopni a festék róla és minden más baja van. Drágább havonta újat venni, mint egyszer jót.
-
Ragnar95
félisten
válasz
norbi2010 #21878 üzenetére
Jó kérdés, így találta ki Jobs és kész. WP-n se lehet küldeni bluetoothon, egyedül Androidon lehet, de ma már szerintem nincs is létjogosultsága a dolognak, amikor mindenhol van internet...
Totherground: erre énis gondoltam, de ez hülyeség, hiszen attól még le tudod menteni gépre a filmet/zenét, tehát ha akarod ugyanúgy meg tudod osztani másokkal....Ráadásul ha akarják, le tudják zárni úgy a zenéket, hogy csak az adott telón lehessen lejátszani őket... -
StLui
veterán
válasz
norbi2010 #20479 üzenetére
A telefon már törölve van, feleségem használja, iTunes-ba megtaláltam a mentést a Szerkesztés-Beállítások-Eszközök-nél, de innen fel lehet valahogy iCloud-ba tölteni, vagy csak a telefonról lehetett volna? Nem tudom miért nem mentettem oda is
. Én a sajátomon sem használom, mert nem tiszta nekem ez a része, mert nem akarom a kontaktokat sem átrakni gmail--ből, meg mit tudom én
-
DanielK
addikt
válasz
norbi2010 #11800 üzenetére
lépj ki a find my friendsből vagy ne engedd neki a helymeghatározást.
A beállításokban melyik program mellett van rózsaszín kis nyíl ikon? Mert az használja. Egyébként ios 6-tal jött egy új rendszerszolgáltatás a helymeghatározás alá.(#11809) norbi2010: akkor az fogyasztotta. Ha kilövöd, akkor nem mér. A beállításaiban lődd ki, hogy ne menjen fel gpsre.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
norbi2010 #7263 üzenetére
Ajjaj, akkor ez nagyobb probléma mint gondoltam.
Nekem az Apple mobile device vagy mi szokott leállni, kézzel kell beindítani újra különben nem ismeri fel a készüléket. Lehet hogy nalad is ez a gond. Valahol a felügyeleti eszkozoknel van azt hiszem. Gepemen van az útvonal egy txt-ben elmentve de most telefonrol vagyok. Valaki talán tudja fejből is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Battlefield 1
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest