- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
deere
csendes tag
válasz Kicsirics77 #94701 üzenetére
Le lehet tiltva egy dobozos telefon? Ki tiltaná le?
-
Kicsirics77
veterán
Vagy ha megveszed és TEK-kolléga meg majd kopogtat,hogy ide nekem telefont mert ez biza lopott.
Se pénzed se telefonod.
De azt csinálsz amit akarsz senki nem fogja azt mondani,hogy persze vedd meg nyugodtan,max az eladó mert keresett 150k 10 perc üzlettel,te meg majd koppansz ha aktiválni szeretnéd és az istennek sem megy..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
deere
csendes tag
válasz Kicsirics77 #94704 üzenetére
Igen ez így van!
Viszont mielőtt megvenném, kibontom, bele rakok egy SIM kártyát és aktiválom...
Nem tudom, hogy mennek ezek a lopások, de az ok, hogy ellopnak egy telefont, de nem egy bontatlan dobozt, az összes gyári tartozékkal.
Bár semmi sem kizárt...
Akkor inkább ne vegyem? -
Kicsirics77
veterán
-
TheMarci
addikt
válasz Kicsirics77 #94706 üzenetére
Attól függ, kitől, van itt a hardveraprón olyan eladó, akitől gond nélkül vettem, és vennék telót számla nélkül.
Do You Dream?
-
deere
csendes tag
válasz Kicsirics77 #94706 üzenetére
Garancia, nem az aktiválástól számított egy évig érvényes?
TheMarci Még nem vettem tőle semmit, van egy telefon szervize...
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
Na meglett az Icloudos mentés ugye vissza töltöttem minden APP-ot de ez a hüyle telefon a zárolt képernyőn meg bent az Icloud beállitoskban is azt irja már 2 órája hogy "visszaállitás icloudból" mintha még nem végzett volna. Kikapcsoltam már de igyis irja... mi a franc?
És akkor még ugye az se biztos hogy egyáltalán megjavult ez a merülős dolog.. amivel a 8.1.1ig semmi bajom nemvolt... amikor a telefonom 50-60%on volt most ugyan igy 29% .... hát most ez mia a büdös kur.. anyjaa ?| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
válasz TheMarci #94710 üzenetére
Fúúúúúúúúú
már tegnap is volt példa rá meg most te is. tényleg ne vedd rossz néven de NEM VAGYOK Hülye csak tudom már mikor mitől milyen a telefon. 4 napja használom ugy hogy gyorsan merül és semmi változás ne mtörtétn a használatban, nagyjából mindig ugyan annyit használom
de most már leírom egybe az egész storyt hátha összeáll a kép mindenkinél!Szóval
Volt egy I5-öm ami most lenne 1,5 éves körülbelül. ezt a telefont cseréltettem garanciába kb gari lejárta előtt 1 hónappal.
Akkor az volt az egyik probléma, hogy a telefon REZEG de nem mindig, Ha rezgett normálisan akkor minden oké volt, de volt hogy nem rezgett sehogy se, volt hogy hivtak rezgett 1-etés abba hagyta.. NA UGYAN EZT A HIBÁT az ÚJ CSERE telefon is produkálta!!!
Ekkor irták itt többen, hogy ez szoftveres hiba és ne iTune-sból rakjam vissza a mentést hanem Icloudból... vagy mittudom én pontosan.. lusta voltam rá halogattam, Azóta felkerült az összes iOs 7 aztán a 8 utána a 8.1 szóval mindig frissitettem rendesen.
A rezgés hiba fent állt, de amúgy semmi baja nem volt a telefonnak... az akkuja is jól bírta... este 10 felé szoktam töltőre rakni DE 25-30 % alatt SOHA nem volt...
Aztán hétfőn este feltettem a 8.1.1-et és Azóta GYORSAN merül a telefon... tegnap például délután 4 órára 20%on volt... (természetesen tudom mikor hogy mennyit használom a telefont mielőtt annyira hülyének néznétek, hogy szarrá nyomkodtam tegnap a telót miközben amugy meg alig használom és azért merült most le...)Pénteken Restoroltam a telót nem akarta megcsinálni az Icloud mentést.. mennem kellet el Itunesból vissza raktam a komplettet. NEM lett jó (nem is vártam)
Most sikerült Icloduból vissza állítanom, Appok vissza töltve ...szoft 8.1.1 ugye de még mindig irja hogy visszaállitás megy... de nem tudom mit csinál. Kiváncsi vagyok a merülés és a rezgés megjavult e.
ÉS ha nem javult meg akkor hogy tudok OLYAN TISZTA telefont csinálni SEMMI nemű beállitások nélkül. Amin CSAK az SMS, naptár, névjegy) van meg!!!! mivel a rezgés hiba állitolag szoftverben tárolódik és azért jön elő ujra mert a mentésben ugyan úgy benne van. a merülésre meg fingom sincs mi az ok.Nos ennyi a nagy tényállás.
Köszi midnekienk előre és Hátra is XD[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Mr. Erikszon
senior tag
Ez a free my apps nevű dolog működik in app purchases-re is?
-
matyi19
őstag
válasz Mr. Erikszon #94712 üzenetére
Igen!
-
deere
csendes tag
Még valaki az iPhone 5S vásárlással kapcsolatban?
Szóval, teljesen új bontatlan dobozos iPhone vásárlásnál mik a kockázatok?
Független, én aktiválom?
Fontos lenne, mert ma találkozok az eladóval, vagy NEM ha azt mondjátok...
Köszönöm!!!! -
matyi19
őstag
válasz Kicsirics77 #94717 üzenetére
Oké, hogy nincs...
Ha a telefon független, dobozos összes gyári tartozékkal, lehetetlen hogy lopott legyen. -
CrAck69
senior tag
ha már ennyire a vásárlásnál vagyunk erre is válaszoljatok légyszi
Tudom hogy senkit nem érdekel de engem pl igen. és szeretnék dönteni.
ezért kérném a segítségeteket.Egyszer fenn....
-
buci30
addikt
Tud valaki olyan tweak-et amivel megoldható, hogy a fényképektől rögtön lehessen csatolni messengerbe mint ahogy Fb vagy am-be stb.?
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
ACAB95
tag
Üdv.
Akarnák venni egy használt Iphone 4-t, legfrisebb iOs van rajta. Ezzel a rendszerrel van valami gond? Nem lassú, nem bugos? Előre is köszönöm"Ami nem öl meg, az megerősít."
-
ACAB95
tag
Mondjuk nem fogom használni mindenféle programokra, játékokra használni... Mindennapi funkciókra kellene net, facebook, navigáció. Ezekre megfelelő a sebessége?
"Ami nem öl meg, az megerősít."
-
Jackie_Chan
senior tag
Azt vettem még észre,hogy a 8.1.1 a telón lévő képeket szét dobta 18 mappába. Eddig ha rádugtam a szgépre 2 mappa volt égen földön most a meglévő képeket szétdobta 18 mappába.Tudja valaki ez miért van?
"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna-Minden nagy dolog kicsiként kezdte" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani."
-
Szecsy
aktív tag
Regen volt az a bealitas miszerint ha jott egy sms akkor haromszor meg az erkezes utan adott jelzest,
Ezt most hol talalom hol lehet allitani? -
HUTCHDB
nagyúr
Gondolkodom a sygic megvételén.
Azt hallottam, hogy a navigálási hang, vagyis szöveg (magyarul) igen gagyi.
Ez tényleg így van?
Van valami lehetőség kipróbálni az app-ot, vagy csak megvenni?(De jó lenne, ha az androidos aktiváló kódom ide is jó lenne... )
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz HUTCHDB #94747 üzenetére
Hát igen, az alap TTS hang az sz@r, de pl. Laura hibátlan.
MÁS:
A letöltött appok közül hogyan tudok törölni?
A store-ban ott van összes "probálkozásom"...de minek?
Ezek közül jó lenne a feleslegeseket kitörölni.
Van erre mód?[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest