Hirdetés
- Yettel topik
- Hiba miatt egyelőre nem támogatja az AirPods Max a veszteségmentes hangot
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Magisk
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringloszilva
tag
válasz
bajusz15 #84392 üzenetére
Üdv. Én is nemrég vettem 4s-t. Tedd fel magadnak a kérdést. Azért akarsz ilyen telefont, mert megbízható, vagy azért, hogy megfelelj a napi trendeknek? Ha erre a kérdésre megvan a válaszod, akkor már tudod, hogy megéri-e 4s-t venni.
"Túl sok mindenre nem használnám a telót, elsősorban zenehallgatás, netezés, játék nagyon elvétve. 60 körül lenne a vétel, persze egy 5/5C-nek jobban örülnék, de azok olyan 100 körül vannak, annyit már nem adnék egy telefonért, főleg nem használtért "
- Hát zenét hallgatni lehet vele. MIért ne lehetne?
- Netezni is lehet vele. Van benne böngésző.Én is csak ezekre a dolgokra használom, csak én még emailozok is vele, meg használok social network kliensprogramokat is, melyek szintén működnek.
Az automatikus frissítés ki van kapcsolva, így nem tud a rendszer automatikusan frissülni, sem a programok. Így az a veszély sem fenyeget engem, hogy 1-2 év múlva már nem működik semmi a telefonon. Bár szerintem 2 év múlva már sehol nem lesz ez a telefon. De ha most 5s-em lenne, az se lenne sehol 2 év múlva. Akkor minek költenék rá 180 ezret?
Egyébként minden programot kiadtak már 4s-re ami csak létezik, szóval ez nem ok az 5c vagy 5s megvásárlására, hogy egyes programok csak azon mennek.
Hogy a telefon amit meg akarsz venni, a kamionról esett-e le, azt nem tudni. Nem látunk bele innen. Én mindenképpen magánszemélytől venném a helyedben és olyantól, aki rendelkezik a gyári tartozékokkal, gyári doboz, papírok. Ha nem az eredeti a doboza, töltője, headsetje, akkor gyanakodnék, hogy honnan szerezte és hanyadik tulajdonos. Arról meg kell győződni, hogy a készüléket kiléptették-e az előző tulajdonos rendszereiből. Ja és ha még nincsen ájklódod, akkor azt is célszerű leellenőrizned, hogy van-e még lehetőség a telefonról ájklód regisztrálásra. Mert összesen csak hármat lehet és a tulajok ezeket el szokták lövöldözni
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Huawei P30 Pro 6/128GB amber sunrise gyári független megkímélt
- iPhone 13 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4181
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest