-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Zjunior #78052 üzenetére
Azt hiszem ha iTunes-ban már felismertetted az adott készüléket akkor visszaállításnál már nem kéri a jelkódot, és utána sem...
Más mindenkinek:
Ha már így kódozunk, ugye nekem van ilyen korlátozási jelszóm (nem sima jelkód), aminek nem tudom a kódját mért elfelejtettem. Már mondtam régebben, hogy telefonon belül ha viaszállítást akarok csinálni, nem lehet mert kéri ezt a korlátozási jelszót is...Úgy lehet ezt resetelni hogy iTunes-ből visszaállítást csinálok, és ha újként beállítom a telót ugye értelemszerűen nem is lesz ott. Viszont ha a régi mentésemet visszanyomatom rá megint ott lesz. Pár napja pont egy voda előtt jártam, és egy ottani emberkétől megkérdeztem ezt. Ő azt mondta, csináljam meg ugyan azt amit leírtam, csak állítsam be újként a telefont, majd iCloudba jelentkezzek be, és ott is kérhetem a mentésem visszatöltését...Ez így van? Nem néztem meg, mert nem akartam ezzel b@szakodni, de nekem ilyen nem rémlik hogy egy újként beállított telefonon ha belépek az icloudomba visszatudom állítani a mentésem...Csak ugye abban az esetben ha nem újként állítom be, hanem már ott a mentésemből. Most a pali volt a hülye, vagy én nem tudom jól?
-
ittakary
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #78054 üzenetére
A pali szinte tuti hülye volt, gondoljátok végig:
A jelszó alapjában véve azért van, hogy az adataidat védje: ha friss restore-t nyomsz adat visszaállítás nélkül, akkor nincs mit védeni -> kiütötted a jelszót. Viszont ha visszatöltöd rá az adatokat, akkor annak a jelszavas védelmét is visszatöltöd. Magyarul, aminek a jelszavát elfelejtetted, azt szerintem örökre kefélheted!
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz ittakary #78056 üzenetére
Ez az, mondtam is neki hogy szerintem ez nem így van, de nem akarok egy "szakértővel" vitatkozni így majd megnézem. A pali még rendesen ki volt hogy kb mit képzelek magamról hogy megmertem kérdőjelezni a tudását...
Akkor csak úgy tudom kiiktatni ha csinálok egy komplett új mentést. De amúgy az a dolog sem él akkor, hogy újként beállított telefonnál ha bejelentkezek iCloudba visszatölti a mentésem, nem?
Zjunior: Nem keresés kikapcsolásánál, csak jelkódot kér, korlátozási jelszót nem, korlátozási jelszót, csak telefonon való visszaállításnál kér, meg ugye akkor ha valami dolgod lekorlátoztál rajta...
Amúgy ezt korlátozási jelszót a Beállítások -> Általános -> Korlátozások alatt találjátok. Nem is zavarna amúgy, mert csak szimplán nekem be van kapcsolva, viszont már 9 sikertelen próbálkozásnál tartok, 10.-nél félek már letilt...
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #78057 üzenetére
Várjvárjvárj! Beugrott valami!
Amikor legutoljára iPademre töltöttem vissza (iCloudból!), akkor felugrott egy ablak, hogy: "A régi mentésemen volt Lock (4számjegyes), szeretnék most beállítani egy újat? IGEN / NEM) és lehetett a NEMre kattintani, és akkor beengedett jelszó nélkül!
Tévedtem!
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
iPhone-ról át lehet vinni képeket és videókat iPad-re net és Wi-Fi nélkül? Pl camer connection ki működne ebben az esetben?
-
-
Ragnar95
félisten
-
Chosen
addikt
válasz Ragnar95 #78067 üzenetére
Akkor még 2 tesztet ha kérhetnék:
1: iPhone-ról valami nagyobb videó átmásolása iPadre
2: iPadről/iPhoneról sd kártyára vagy külsű tárolóra ki lehet menteni ezen keresztül?
Egyébként a felmásolt anyagok hova kerülnek? A camera rollba, tehát utána kimásolható egy gépre simán?
Nagyon fontosak lennének ezek számomra, előre is nagyon köszönöm, ha mindet meg tudod válaszolni.
-
Ragnar95
félisten
válasz Chosen #78068 üzenetére
Jelenleg nincs videóm iPhone-on, így ezt nem tudom tesztelni, de ugyanúgy át kell, hogy tudd másolni, mint bármilyen más kameráról. Camera rollba kerülnek a lementett videók, így át tudod őket rakni gépre gond nélkül.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
slayerenkala
tag
Valaki tudja, hogy létezik offline vonat menetrend iphone-ra?
Úgy mint mondjuk ahogy a bkv-s appoknál megoldották. -
asderr
aktív tag
-
asderr
aktív tag
4.1 ketyeg a 3gs-emen.
Ég és föld a 4.1 és 6.1.6Úgy válaszolj másnak,ahogy elvárnád,hogy válaszoljanak neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Zjunior
veterán
Holnap megy gariba a teló (5S) futárral iCentre.
Kikapcsoltam a keresést, de ha újraindítom a telót akkor is kér kódot.
Mit csináljak még, vagy ennyi nekik elég?
Úgyis resetelik?Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
trisztan94
őstag
Sziasztok, mennyi a nem "túl szép, hogy igaz legyen" - tehát reális - ár egy használt, független iPhone 5-ért? 16 és 32gb.
Tudtok esetleg megbízható eladókat itt az aprón, akik jó áron adják?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
https://heureka-kreativ.hu
-
B-L-A-C-K
titán
válasz trisztan94 #78092 üzenetére
Hardver apróra felmész, megnézed nagy átlagba mennyi, és levonod a következtetést...
-
vally
csendes tag
válasz trisztan94 #78092 üzenetére
100-130 Gari, állapot, és tartozékok függévényében.
Regisztráció dátuma: 2002-08-07 22:00
-
Zjunior
veterán
-
Víz Elek
senior tag
-
trisztan94
őstag
Köszönöm szépen a válaszokat, srácok!
https://heureka-kreativ.hu
-
heidrich
senior tag
Sziasztok!
Srácok lenne egy kérdésem: most váltottam hétfőn 5-ről 5S-re és egy olyan "problémám" van, hogy kicsit érdekes számomra a kijelzője de igazából hibának nem lehet szerintem mondani a jelenséget:
Lényeg, hogy azt vettem észre,hogy kicsit csíkosodik a képernyő ha közelről nézem és gyors mozgásoknál vehető észre, pl. mikor képeket lapozok vagy videót nézek akkor homogén egyszínűbb háttérnél kicsit becsíkosodik a képernyő. (ott lehet észrevenni leginkább). Természetesen ez csak akkor vehető észre ha észre akarom és közelebbről nézem és tudom mit kell nézni Meg mintha kicsit vibrálna egy kicsit az egész de lehet csak hülyeséget látok
Igazából minden homogén felületen észre lehet venni az apró csíkozódást, kicsit zavar zavaró mert tudom, hogy nem ilyen volt a sima 5-öm. Persze ha bárki ránéz mondjuk egy másik modellre meg az ahol nincs ilyen "probléma" nem fog észrevenni semmit különbséget szóval nem nagy a baj de volt 3db iPhone 5-öm és egyik sem volt ilyen, Media Marktban is néztem az 5S-t ott sem vettem észre ilyet.
Valaki tapasztalt ilyet?
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
samgar
őstag
Fiam elesett futás közben és a jack dugó beletörött az iphone 4-be. Szerviz van vagy valami házi megoldás?
Oppo Find X5 PRO
-
B-L-A-C-K
titán
válasz heidrich #78098 üzenetére
Az hiba lehet, a kijelzőnek ugyan olyannak kell lennie mint az i5-ödnek volt, nem jobb, és nem is rosszabb kijelző került az 5S-be. Persze minimális eltérések lehetnek két azonos kijelző között is, de ilyen csíkozódásnak nem kellene lenni, amit felvázolsz.
samgar: Semmilyen csipesszel vagy hasonló tárggyal nem tudod megfogni?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest