- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
válasz Tibee86 #66149 üzenetére
Tehát most megmagyaráztad, hogy az emberek a minőségi ház helyett a műanyag színes bóvlira buknak inkább.
Ragnarr95!
Hallod ezt? Jó nagy hülyék voltunk, ahelyett hogy vettünk volna egy színes újdonságot, inkább megvettük a kutyának se kellő i5 dizájnt.
Tibee86
Az 5S miért ebben a kutyának se kellő házban van?
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
bull84ghia
őstag
Ezt a messengert sehogy nem lehet kikerűlni? Sokkal jobb volt a régi buborékos megoldàs szvsz. Remélem talàlok hozzà valami tweaket
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
Tibee86
nagyúr
válasz manchester85 #66151 üzenetére
Hagyjuk, veszett ügy...
Szerinted ha megmarad az i5 az Apple kínálatba, csak fele annyit is eladtak volna belőle, mint az 5c-ből? Segítek, tutira nem.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Zjunior #66150 üzenetére
erre kíváncsi lennék, komolyan... 14 hónapos i5-ömet pl. el tudtam adni 105k-ért vagy hogy, az 5S meg 200 felett. Neked hogy jön ki ilyen 30k ráfizetéssel? Előfizetés okoskodással maximum...
Az meg,hogy ugyanannyiért a másik vonal, az hülyeség, G2-t 130 alatt vettem meg, ugyanilyen feltételekkel az 5S meg 200 felett szintén.
Nem szítani akarom a feszültséget, csak "helyretenni" ezt....
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
atirag
őstag
Ezzel a programok kilövésével nem fognak semmit csinálni? Vagy nincs rá valami megoldás JB-vel.
A régi is jobb volt vagy én csinálok valamit rosszul. Mert sokkal lassabban tudom kilőni az app-okat.
Ipad-en médinkább ez van.
Van erre valami egyszerübb megoldás? -
bigdady
nagyúr
válasz bull84ghia #66153 üzenetére
Nyomj a telepítésre majd lődd ki az Fb appot és nyisd meg ujra
-
manchester85
veterán
"A sima verziók a béták, az "S"-ek a kiforrott, használható technikák."
Mitől béta a 4 és az 5? Emberek százmilliói használták/használják boldogan. Attó béta, mert rosszabb, mint az 1 évvel későbbi modell?
"Szerinted ha megmarad az i5 az Apple kínálatba, csak fele annyit is eladtak volna belőle, mint az 5c-ből? Segítek, tutira nem."
Nem tudom, de egy műszaki termék minőségét illetően nem Paris Hilton húgának választása lesz számomra mérvadó.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
Zjunior
veterán
válasz manchester85 #66151 üzenetére
Amúgy nem értem mi a vita tárgya?
Az h az 5s semmivel se jobb az 5-nél nem ér annyit?
Neked lehet nem, ne is vegyél, vagy ha nincs lóvé.
Nekem megéri a video, kamera, az ujjlenyomat olvasos snob faszság.attol h neked ilyen igény van attól nem szar az 5S, az 5-tól meg jobb...Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
addikt
válasz manchester85 #66158 üzenetére
Szerintem itt picit sarkítva gondolt a "főverzió" és a "főverzió"S viszonyára
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
Zjunior
veterán
válasz manchester85 #66162 üzenetére
Neked meg teljesen mind1, csak fikázz, és próbálsz bemagyarázni olyat, ami sose lesz úgy ahogy te gondolod, mert nem te vezeted a céget
Ha ismernéd az Applet tudnad h pénzhajhászok, amíg nincs, és nem is lesz konkurencia[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
nord_
veterán
válasz erdoke #66147 üzenetére
az iPad 2 megjelenésétől az Air-ig bezárólagos tapasztalatommal azt tudom mondani, hogy eddig az iOS 7 + A7 kombinációja messze a legnagyobb gagyizás, amit az Apple elkövetett. Külön-külön is problémásak, de együtt csúnyán.
Az iPadre ez tökéletesen igaz. De csak arra!
Amikor megvettem a retina Minit, órákon belül letöltöttem a Geekbench 3-at: azt hittem, a Mini 1-et csomagolták véletlenül a dobozba. Egyszerűen hihetetlen volt, hogy ami az 5s-en flottul, gördülékenyen és hibátlanul működik, az a Minin kissé nyögvenyelősebb...iOS: egyik főverzió sem volt tökéletes, amikor még az x.0.x-nél tartottak... Ment mindegyiknél a köpködés... a 3-asnál azért, mert kvázi használhatatlanná tette a 3G-t. Vagy mondhatnám sokak mostani nagy kedvencét, a 6-ost, ahol mindenki meg volt rökönyödve, hogy a státusz sor színe, színeváltozása mennyire inkonzisztens (ez csak egy példa, mielőtt bárki belekötne, hogy csak ennyi a gondom). Pedig itt kiforrott rendszerekről beszélünk, míg a 7-es egy, kvázi alapoktól újraírt anyag. Ehhez képest az 5s-en kifogástalanul megy (és nekem a csontra lenullázott, új telefonként beállított i4-en is stabil volt. Izzadt mint a ló, lehetett érezni, hogy eszement módon küzd a hardver a szoftver a Hetes alatt, de nem volt egy olyan pillanat se, amikor azt mondtam, hogy munkára alkalmatlan Alma-Négyest tartok a kezemben).
-
erdoke
titán
Engem nem érdekel a színe és szaga, de kilépked és respringel JB nélkül. Ilyen nem volt se iOS 5-re, se 6-ra frissítéskor. Attól függően, milyen appokat használsz (pl. a gyári, default Safari!), többet lépkedett ki 2,5 hónap alatt, mint előtte 2,5 év alatt.
Ismerősök, akik váltottak 5S-re, hasonlóról számolnak be, de mivel nem saját tapasztalat, azt nem tudom megmondani, hogy ugyanannyira problémás, mint iPaden, vagy kevésbé, esetleg jobban.(#66169) bigdady
Ki beszélt akadozásról?
Ahogy említettem, nekem nem csak volt iPad 2-3-4-Air, hanem van is itthon mindegyikből. Mind szarabb lett iOS 7-tel, de a legrosszabb az azzal együtt fejlesztett (!) Air. Van még itthon i4S és i5 is, utóbbi a legkevésbé problémás, aztán az iPad 4. Nem véletlenül, szinte ugyanaz a belsejük.
Szerinted az iPad Air nem újként lett beállítva? Btw, az i5 csak frissítve lett, és lényegesen jobb.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
atirag
őstag
válasz erdoke #66170 üzenetére
Kíváncsi lennék azokra akik azt mondják nem akadnak az i4-i4s-i5 azok hogyan használják.
Tényleg csak kíváncsiság mert nem gondolnám,hogy ugyan az a hardver józsinál akad míg a pistánál meg nem.
Nagyon régóta használok iphone-t, és szerintem a rengeteg hibájávak együtt jó használható. Ha egyszer lesz bátorságom kipróbálni mást akkor arról is lesz tapasztalatom.
Viszont ezzel a rendszerrel igazából idegesítő stádiumban használom az i5-öt. -
Carasc0
őstag
"szemem meg az elvárásaim keményen átlagon felüliek"
Nem értem én sem a vitákat a telefonokkal. Amint nekem is megjön a telcsim megnézem, de csak akkor cseréltetem be, ha csak is kizárólag a telefon működését akadályozó fizikai hibát tapasztalok.
Azért az borzasztó hogy valaki azért cseréltet be egy telefont mert a négyzet ferde a HOME gombon. Akármilyen Premium egy termék, tökéletes termék nincs.... ennyi. Az hogy, hogy került ilyen a dobozba azon meg lehet elmélkedni sokat. Ez van kész. Ha belekötünk minden egyes anyag részecskébe, akkor sose vegyen az illető semmit. Nekem ez a véleményem.
A iphone 5 és az 5s között azért van teljesítménybeli különbség!
Erdoke: Attól hogy az iOS 7 neked nem tetszik, attól még nem rossz!
[ Szerkesztve ]
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
Topikgazda
válasz Gergőke88 #66166 üzenetére
Ezen nem érdemes vitatkozni, mert minden embernek mások az igényei. Nekem 6 év iPhone után egy hónapja van G2 és elégedett vagyok. Más meg nem. Ilyen a világ Részemről majd szept-október környékén kiderül, maradok, vagy jövök vissza.
-
erdoke
titán
válasz Carasc0 #66174 üzenetére
Ne érzelkősködj, és olvasd el figyelmesen, amire válaszolsz.
Nekem az iOS 7 tetszik, de stabilitásban a fasorban nincs a 6.1-hez képest. Amit nálam az AppStore csinál, az pedig elfogadhatatlan. Néha percekig nem hoz be semmit, vagy úgy néz ki, hogy megnyitotta, amit akartam, de nem reagál. Ha ilyenkor kilépek a home képernxóre, majd újra rányomja az ikonjára, akkor kilép. Tele van a logom AppStore crash-sel. Néha majdnem egész nap jó, máskor napokig alig tudok valamit letölteni/megnézni.A legjobb aláírás a héten
-
Carasc0
őstag
válasz erdoke #66177 üzenetére
Amennyiben ezt a hibát a fél fórum alátámasztja elhiszem! Tesomnál érdekes ez a hiba nem áll fenn (4s +iOS 7)..
Tehát amennyiben egy felhasználónak valami hibája van és az nem általános, akkor arra még én nem mondom hogy a rendszer a hibás! Bocs de én így gondolom és ez teljesen jogos.
Mondjuk az érthető hogy ez téged zavar! Biztos javítják majd!
Egyébként a probléma mellett tudsz telefonálni? Van bármi olyan hiba ami zavarja a telekommunikációdat?
7:2 a javadra?
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Zjunior #66179 üzenetére
Viszont ha nem lennék elégedett, akkor cseszhetném a változatosságot, jönnék vissza. Azért vagyok elégedett, mert mindent megkapok "itt is" amire igényem volt és használtam iOS-en is. Plusz így szélesedik a látóköröm, úgy tudok hozzászólni a dolgokhoz, hogy jobban belelátok. Na, befejezem, nem idegvaló téma ez. Majd máshol, ahol lehet, megbeszéljük
Gergőke88: Remélem, azért nem annyiért, amennyin most áll a licit
Zjunior: Persze, amire szükségem volt, megvettem. Viszont iOS-en sem vesztek el, hisz ott az iPad és korántsem biztos,hogy nem lesz többet iPhone-om.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
Hogyan nézzünk be a fülünkbe egy iPhone (min. 4S) és egy Apple TV segétségével?
-
erdoke
titán
válasz Gergőke88 #66186 üzenetére
Ezzel nem lettél ON, mert az alkalmazásoknak van külön témája. Egyébként FileApp a saját OSX-es progijával?
-
agabe
addikt
válasz Carasc0 #66174 üzenetére
Azert apple a cuccait premium termekkent reklamozza, es a legdragabbak kozott is van, igy elvarhatna az egyszeri vasarlo, hogy hibatlan legyen. Ami 40-50ezer forintos keszulek eseteben elnezheto szerintem is (moto g gombjai pl. kicsit tudnak zorogni, de funkciojukat jol ellatjak ) az sokszoros aru keszuleknel mar kifogasolhato.
Nekem 8 Iphone-bol 4 volt valamilyen hibas (wifi chip kimulasa, sarga foltos kijelzo, kamera hiba, meg asszem az egyik a sim kartyat nem erzekelte mindig) es mivel mind garisak voltak termeszetesen csereltek, igy nem izgattam magam, de azert nem mondanam tartos es hibatlan keszulekeknek az iphone-okat. Ipadok viszont nem produkaltak semmi hibat (azokbol 4 volt eddig), ezert sajat tapasztalatombol kiindulva inkabb csak az ipadok hozzak az elvart premium szintet hosszu tavon mukodesi megbizhatosagban (persze azokbol is olvasni hibasakrol, de jovak ritkabban), a telefonok nem.[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Ezek a hibák természetesen jogosak, mert funkciók használatát akadályozzák. A reklámoknak már azóta nem hiszek mióta tudok a létezésükről. A tapasztalat többet ér. Így ti akik használjátok, tudjátok igazolni hogy igen!, itt is lehet hiba tehát nem minden frankó. De megint hozzáteszem: "Tökéletes" nincs. Nem várhatsz el olyat hogy tökéletes. Hiba volt, van és lesz. Ezek a hibák zavaróak, én is cserélném ilyen esetben.
Egyébként a vélemények emberfüggőek. Van akinek úgy voltak Apple termékei hogy szinte sose volt velük gondja. Ő nyilván azt fogja mondani hogy Apple a hibátlan cuccok gyártója. Mindenki mást tapasztalt.
Ahogy szoktam mondani: "A szubjektivitás nem általánosítható"
[ Szerkesztve ]
-
Beeerka
aktív tag
válasz Carasc0 #66189 üzenetére
Valamilyen szinten mindenkinek igaza van, abban is van igazság, hogy egy premium terméknek majdhogynem tökéletesebbnek kell lennie a tökéletesnél, és abban is hogy tökéletes nincs. Igazándiból, itt az a mérvadó, hogy ki hogy viszonyul a tökéletesség fogalmához. Amit felhoztatok példát, hogy tökéletes nő és amelyik főzni is tud... Ezen a vonalon maradva, mi emberek sem vagyunk minden tekintetben tökéletesek, ha mindenki ezt keresné, és mindenkiben csak a hibát venné észre, rég nem léteznénk
Van egy aranyköpés a programok működésére: Ha egy program hibátlanul fut, akkor hibás a hiba.
Szerintem mindenki tegye fel a kérdést: Van ez a telefonom, vannak hibái, de elégedett vagyok vele? Ha a válasz igen, nincs miről vitázni, ha a válasz nem, akkor irány az apró, és tessék megválni a készüléktől
-
czgh
tag
válasz Carasc0 #66189 üzenetére
Hibák mindig voltak nekem is minden szériánál: 3G-men a szokásos repedések, pixelhibák, home gomb, a 4-en a közelítésérzékelő döglött be és a home gomb.
Az 5-ömön iOS7 zakatol, örömmel használom. Ha crashel is, nem esek hanyatt, mert én az újonnan vásárolt laptopokkal szívok örökösen (zsír új gépek széteső házzal, kétszer cserélt alaplappal, besült rammal, a mosaniról meg ne is beszéljük, elfelejti a drivereket, nem indul el, stb... ez 4 különböző gép... a telefon az egyetlen ami kárpótolja nálam a hibátlan számítástechnikát )
De épp ezért nem merném kipróbálni a macbookot, mert ha az is produkálja itt a meghibásodásokat.. ráadásul drágább is.. és a gari is kevesebb.. -
megema
őstag
válasz nederlanden #66112 üzenetére
Extreme Digital szintű boltokban csak nem árulnak klónokat... Samsung (prémium) monitorral is jártam úgy, hogy megvétel napján kiderült, hogy pixelhibás. Másnap visszaviszem, azonnal cserélik, az új is pixelhibás. Itt feladtam.
Na, mindegy is. Nem akartam veszekedést kezdeményezni, csak leírtam mik fordulnak elő néha. Ha eltekintek ezektől a dolgoktól (ami bizonyos esetekben nem könnyű), akkor még mindig úgy vagyok vele, hogy inkább Apple terméket veszek, mint mást. Használat során nincs gondom velük. Előbb-utóbb Macbook is lesz, mert elegem van abból, hogy egy komoly gépből a Windows 8-ról 8.1-re frissítést megbízhatatlan eszközt csinált.
(#66129) FrankMonzano: Nem, ez most független (Apple webshop). Eszembe sem jutott ilyen árak mellett a T-nél venni. A 3GS-t és a 4S-t is azért ott vettem, mert jelentősen olcsóbb volt. i5 megjelenése előtt, egy kis időre 240-ről 140-re akciózták ikon 200-ban csak a 64 GB-os 4S-t.
[ Szerkesztve ]
-
zizuka05
csendes tag
Lajki7 amugy allitolag az apple igazgatoja lett,azert nem ir mostanaban!
-
zizuka05
csendes tag
Ne offolj lajki pls kosz
-
vadászcsiga
félisten
válasz icecave #66176 üzenetére
En pontosan igy gondolom csak én 4 év után tettem ezt. Ha lesz egy olyan iPhone ami tetszik es nem kerül 2x annyiba mint amennyit ér visszatérek. Olyan kijelentés amit Gerkoke tesz nem normalis, egy telefon nem egy külföldi ország hogy meneküljön vissza az ember. Nekem egy készülék amivel telefonálni, SMS-t küldeni es böngészni lehet már jó. Ha ezen felül van még benne egy zsaknyi extra akkor meg boldog vagyok. Ahogy vagyok is a G2-vel.
Azért kiváncsi lennék konkretumokra, biztos vagyok benne hogy van hasonló vagy alternatív megoldás. Nekem 100%-os az átfedés iPhone es android között. Semmi olyan nincs amit azon csinaltam es ezen nem tudok annál is inkább mert egyidejűleg használok iPadet -
Tibee86
nagyúr
válasz vadászcsiga #66197 üzenetére
"Azért kiváncsi lennék konkretumokra, biztos vagyok benne hogy van hasonló vagy alternatív megoldás."
Hirtelen 2 példa: FaceTime, iMessage. Mindkettőt sokat használom, alternatíva nem hiszem, hogy lenne droidon. (Nem, nem fogok megkérni mindenkit, hogy telepítsen Viber-t vagy hasonlókat, ha ez lenne az alternatíva. )[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
-
manchester85
veterán
válasz Tibee86 #66198 üzenetére
Mellesleg a viberrel kevesebb a gond általában, mint az iMessage-zsel, és sokkal hasznosabb. (ingyen hívás platformtól függetlenül, viberout, jobb percdíjakkal, mint a hazai szolgáltatók, stb.)
Nem is kell senkit megkérni, mindenkinek saját érdeke feltenni.
Amúgy ios-en sokkal jobb a viber, mint droidon, szal ez mondjuk az iPhone mellett szól. Én pl. jobban szeretem a vibert, bár engem személyes emlékek is kötnek hozzá.
i6 Silver
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest