Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nord_

    veterán

    válasz erdoke #66147 üzenetére

    az iPad 2 megjelenésétől az Air-ig bezárólagos tapasztalatommal azt tudom mondani, hogy eddig az iOS 7 + A7 kombinációja messze a legnagyobb gagyizás, amit az Apple elkövetett. Külön-külön is problémásak, de együtt csúnyán.

    Az iPadre ez tökéletesen igaz. De csak arra!
    Amikor megvettem a retina Minit, órákon belül letöltöttem a Geekbench 3-at: azt hittem, a Mini 1-et csomagolták véletlenül a dobozba. :) Egyszerűen hihetetlen volt, hogy ami az 5s-en flottul, gördülékenyen és hibátlanul működik, az a Minin kissé nyögvenyelősebb...

    iOS: egyik főverzió sem volt tökéletes, amikor még az x.0.x-nél tartottak... Ment mindegyiknél a köpködés... a 3-asnál azért, mert kvázi használhatatlanná tette a 3G-t. Vagy mondhatnám sokak mostani nagy kedvencét, a 6-ost, ahol mindenki meg volt rökönyödve, hogy a státusz sor színe, színeváltozása mennyire inkonzisztens (ez csak egy példa, mielőtt bárki belekötne, hogy csak ennyi a gondom). Pedig itt kiforrott rendszerekről beszélünk, míg a 7-es egy, kvázi alapoktól újraírt anyag. Ehhez képest az 5s-en kifogástalanul megy (és nekem a csontra lenullázott, új telefonként beállított i4-en is stabil volt. Izzadt mint a ló, lehetett érezni, hogy eszement módon küzd a hardver a szoftver a Hetes alatt, de nem volt egy olyan pillanat se, amikor azt mondtam, hogy munkára alkalmatlan Alma-Négyest tartok a kezemben).

Új hozzászólás Aktív témák