- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
válasz Jocohun #307197 üzenetére
A kép alapján egyértelmű hogy nincs bekapcsolva.
Ha meg ezek a dolgok [kép] nem fontosak számodra, nem is kell. Max ha elveszted, vagy el lopják, kapnak tőled ajándékba egy iPhone-t.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
anderledani
őstag
válasz Jocohun #307197 üzenetére
Ha azt szeretnéd, hogy ha ellopják, elveszted, meg tudd keresni, az iphone keresését kapcsold be
A saját helyzet megosztását akkor kapcsold be, ha szeretnéd ismerőseiddel, a Család tagjaival megosztani a helyzetediPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Jocohun
tag
Köszi a választ. Akkor az iPhone keresést is be kell kapcsolnom. Ez a kép amit beszúrtál az iPhone keresés az az amit én raktam ki képen fent iPhone keresés? Akkor azt ott kell bekapcsoljam. Ezt az iPhone keresést a beállítások, adatvédelem és biztonság, helymeghatározás, saját helyzet megoszása és abban is van iPhone keresés és ott is ki van kapcsolva. Vagy ez ugyanaz?
-
Jocohun
tag
válasz anderledani #307203 üzenetére
Köszi. Hát természetesen nem csak ne haragudj de ez az első apple termékem és még nem nagyon ismerek mindent sőt főleg a lokátort. Pl tegnap raktam fel ide, hogy felakarták törni a apple fiókomat és sejtettem, hogy ez lehetett de még itt nem kérdeztem rá pontosabban, hogy valóban ez volt meg vajon be is léphettek e ezt nem tudttam de mostmár tudom.
-
esbii22
őstag
válasz Dr. Oid #307205 üzenetére
Nincs beépített prediktív. A gyári billentyűzet tudja, de Magyarországon még egyelőre nem. Amire te gondolsz az csak bizonyos szavaknál kínál fel lehetőségeket. A prediktiv megjelenik a billentyűzet felett egy sorban és kínál 3 opciot. Gboardnak sajátja van, mint minden billentyűzetnek.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
M1995
aktív tag
válasz esbii22 #307207 üzenetére
Remélem jövőre sorra kerülünk mi is, a lengyelek és románok most kaptak. Az is érdekes, ha hozzáadom a gyári Apple vietnámi VNI billentyűzetet, akkor azon van állandó számsor iOS 16 óta.
(engem pont a szám része nem érdekel, az jó a csúsztatás módszerrel is, vagy átváltom ha sok szám)
Szövegben a prediktív, quickpath és multi fontosabb lenne. 2025-ig jó lenne egyéb nem elérhető szolgáltatások itt is, az évtized végéig pedig budapesti Apple Store.[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
Megjött az ESR Cloud Soft Case.
Nagyon jól néz ki és minőségi. Az átlátszó borzalomtól sokkal de sokkal jobb. A kuponos árát, ami kb 5300ft simán megéri. Egyedüli negatívum, hogy a kameravédő kitüremkedés kicsit lehetne nagyobb, hogy kameralencse védővel együtt is takarásban legyen a kamera.
-
Zoona
aktív tag
-
-
syler123
veterán
válasz Zoona #307212 üzenetére
A tapintása gumiszerű, hajlékony, de van tartása. Annyira rácuppant a telefonra, hogy szerintem majd úgy kell lefeszegetni. Az oldalaknál erővel tudom csak megmozdítani kifelé, tehát szűken van a telefonon.
Nekem nagyon tetszik, talán az eddigi legjobb tokom. Persze majd kiderül mennyire tartós.
Az átlátszó toknál nagyon zavart, hogy hátul a szélei körben egy vonal mentén vastagabb (mint a kameravédlem). Nem azt mondom, hogy vágta a kezem, de zavaró volt.[ Szerkesztve ]
-
Pano
addikt
Abban tudtok nekem segíteni, hogy a iOS 16.7.4-et hogyan tudom felrakni? A telefonom 16.6-al vettem, de csak a 17-re enged frissíteni.
-
Dello79
aktív tag
Az apple watch battery szintjére valahogy lehet parancsot írni ? nem tudjátok ?
-
esbii22
őstag
válasz MVM-Next #307221 üzenetére
Miért nem ? Ne beszélj butaságokat. Aki nem akar az nem frissített 17-re. Most is vannak olyanok akik még 16.7.x-en vannak pedig frissíthetnének 17-re. Visszamenni már valóban nem lehet.
Pano: Szerintem próbáld meg hogy kikapcsolod az automata frissítéseket, és indítsd újra a telefont. (Hangerő fel, hangerő le aztán bekapcs gomb amíg bejön az Apple logó). iTunes szerintem alapból a legfrissebbet fogja felkínálni így szerintem az nem opció.
[ Szerkesztve ]
-
hitchins
őstag
i11 pro (17.2.1) valaki esetleg tapasztal problemakat?
2 nap alatt ketszer fagyott meg a telefon. Mindketszer safari bongeszes kozben.
meg kikapcsolni sem tudtam 3-5 perc utan magatol ujraindult a telo. -
esbii22
őstag
válasz burgatshow #307223 üzenetére
Köszi, ez újdonság, nem tudtam.
-
esbii22
őstag
válasz MVM-Next #307226 üzenetére
Aztán miért is ? Aki 16.7.x-en van az nyugodtan tud frissíteni a további verziókra, nem kell neki a 17re menni. Pl 16.7.3-ról tud frissíteni 16.7.4-re. Haverom se frissített még 17-re, elleneben az összes 16-os frissítést feltette. Jelenleg 16.7.4-en van. Neki is iPhone 11e van. Az hogy 16.6-ról nem engedi az Apple csak 17-re az újdonság. Ezt eddig nem tudtam.
[ Szerkesztve ]
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Néhány hozzászólással ezelőtt volt téma a régóta polcon heverő új telók akksijáról. Én bevállaltam a Telekomtól egy új i12-őt. Meg is lepődtem, hogy egy vidéki partnerboltban volt készleten (Komárom). Bekapcsolás után félig volt az akksija. Tudtommal ezeket már nem gyártják. Kíváncsi lennék a gyártási dátumra. Meg lehet azt valahol nézni?[ Szerkesztve ]
Maine coon
-
Peat76
őstag
Tudtok ajánlani valami kis egyszerű videó szerkesztőt? Csak rövid videókat szeretnék összefűzni, lassított felvételek..
Előre is NAGYSony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
ugforma
tag
Sziasztok. Tudtok ajánlani olyan 3in1 magsafe töltő állomást iphone 14 pro, watch s8 valamint airpods pro 2-höz ami kb gyári töltést biztosit, és nem melegiti túl az eszközöket? Az akkuk kimélése miatt, valamint az egy időben töltés és az esztétika miatt fontos. Köszönöm.
-
Topikgazda
Nem fog menni, mert a 16.7.4 verzió csak azon modellekhez érhető el, melyek nem kapták meg az iOS 17-et.
Jelenleg is él mind az iTunes-on keresztüli frissítés elérése, mind pedig az OTA verzió, például Édesanyám iPhone 8Plus telefonját is tudom most frissíteni rá.
Forrás: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest