-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszy
veterán
Segítsetek már rendbe tenni ezt a töltés dolgot.
Szóval lehet IKEA vezetéknélküli töltővel tölteni a telefont. Pl. IKEA-s usb-c - lightning csatlakozós vezetékkel.A magsafe töltő viszont rátapad a telefonra és esetlegesen kényelmesebb használni azzal együtt, mert nem esik le. Mi miatt érdemes magsafe töltőt (tokot) használni, ha jól működik az IKEA-s (vagy bármely más) töltő?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
zzola
titán
Valaki nem tudja véletlenül, hogy Telenornál milyen színű 13 pro max lesz elérhető?
Elvileg holnaptól kezdik el a visszahívásokat. -
félisten
-
törölt tag
válasz szabonagyur #249354 üzenetére
semmikép se lehetek troll, mert ha tetszik ha nem földi iphone-os vagyok én is mióta az x megjelent. Amúgy neked van? mert ha nincs akkor nem szabadna itt lenned.
-
félisten
-
törölt tag
válasz szabonagyur #249357 üzenetére
najó akkor még maradhacc picit...
-
buci30
addikt
válasz kakuk.tamas #249270 üzenetére
Nekem a béta 15rc-ben a kamera szöveg felismerés nem megy mindig
A fókusz mód vezetés foglaltat jelez de nem küldi az előre megirt üzenetetÉn is töröltem a profilt remélem ma ami jön végleges az rá megy és nem ugyan lesz és javulnak ezek
Ha nem akkor megy vissza a profil és talán jön egy béta 15.1 ami javítja.iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
veterán
Igazából szerintem nem egy világmegváltó cucc ez a magsafe.
Ha használnád töltés közben a telót akkor már jobb beledugni a kábelt.Asztalon nyugiban töltve meg sok haszna nincs a mágnesnek,max könnyebben talál a helyére a töltő.
Az egyetlen előnye a magsafe töltőnek,hogy gyorsabb mint a többi sima qi töltő,azok sokkal lassabban töltik a telót.
Én autóban használom a gyári magsafe töltőt,tart is (i12 nem nehéz,tartja stabilan),tölt is. -
kipser
tag
Sziasztok!
Mágneses lightning kábelt használ valaki a topicból? Mi a véleményetek ezekkel kapcsolatosan?
Két szempontból gondolom jónak:- nem koszolódik a csatlakozó
- bármikor csak odarakom mellé az asztalon a telefont és rácsatlakozik.A baseusnak láttam ilyen megoldását.
Köszönöm!
-
oszy
veterán
válasz Sys85 #249362 üzenetére
Akkor hanyagolom ezt a magesafe-t. Veszek majd az IKEA-s töltőpadból és vezetékből egyet. Láttam az itt ajánlott db. Éjszaka töltöm a telefont, úgyhogy jó lesz az. Gondolom nem rosszabb, mint a vezetékkel való töltés. Kímélném a csatlakozót.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
veterán
-
majestic
őstag
-
veterán
Eddig megértettem itt aprón egyébként az újként árult almás cuccokat, de amióta bejött ez a három én nem igazán értem őket.
Ugyan annyiért adják, mint a boltban és csak egy év garanciával...
Ki az akinek ez megéri, hogy tőlük veszi és nem a boltban?
Most is vannak fent előrendelhető dolgok és szó szerint ugyan annyiért, mint bármelyik üzletben csak 3 helyett 1 év garival...The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
IKEA téma, tapasztalatokkal
Kétféle olcsóbb Wireless töltőt vettünk (a színektől eltekintve).
LIBVBOJ
Ez az olcsóbb, de nincs hozzá kábel!
A készülékoldalon Type-C csati van.
A készülék fekve helyezhető rá.
A nejem szerint villog rajta egy LED, ha a készülék fel van töltve, most tesztelem...NORDMÄRKE
Ez a drágább, asztali álló kivitelű.
Beépített harisnyás kábel van hozzá, nekem zavaróan merev.
Ez nem jelez feltöltés után.A LILLHULT USB/Lightning kábelek jól működnek, de ezek esetében is előjött nálam az a zavaró körülmény, hogy a gyári csomagolásnak köszönhetően beüzemelés után nem lesz „egyenes” a kábel (mivel nem hurokba tekerve vannak csomagolva), hanem ~10cm-enként „megtörnek”.
A különbség talán szemmel látható:
-
veterán
Én nem foglalkozok a csatival,ha kell használom,3 év gari van a telefonra ha netán beszarna a csati,bár eddig sose volt ilyennel problémám.
Sgr_A:
Akkor meg pláne nincs sok haszna.
Én egyedül a kocsiban látom értelmét,ott marha kényelmes hogy csak felcsattintom és tölt is,plusz tartja is a telót.
Bár nyáron visszaálltam a kábeles megoldásra,mert annyira felforrósodott sokszor a töltőpad,hogy leállt a töltés,vagy el sem indult.
Lassan visszadugom a töltőpadot,mostmár nem lesz gond,vége a nagy melegeknek. -
-
atala
addikt
Mi a véleményetek?
A lányomnak vettem, az EMAG-tól, eredeti gyári EarPods.
Ezt kaptam. Nem hinném, hogy az Apple így árulná ilyen csomagolásban. Olyan, mint ha egy telefonhoz adott fülhallgatót csomagoltak volna újra.
[kép]
Hogyan lehet megnézni, hogy eredeti-e? -
atala
addikt
Ez vezetékes EarPods!
Az eredeti forgalmazó az EMAG, nem beszálítói.
Most utána néztem, van pár jellegztesség amiből meg lehet állpítani, hogy eredeti-e, és elvileg az.
Csak akkor oda kellene írni az EMAG-nak, hogy újracsomagotl termék. -
törölt tag
olyan a papír amin a képen van amit a kábellel feltekertek mint a gyári dobozba is van. jobban megnézve jöttem rá lehet ez nem is töltős fajta mert a neve se az mint leesett a tantusz EAR, AIR...
a gyári feltekert zsinoros ki se volt szedve a dobozából sose használtam nem szeretem.
Az AIR pods pro amit meg vettem hogy vezetés közben jó lesz meg zavaró ha fojton a fülemben van pár alkalom óta sutba van dobva a tokjába tölti magát.
ránézésre olyan volt a képen mint ha az airpods lenne de fura hogy nem a tokjában kinyitva hanem mint ha zsinoros lenne vagy mi? nem tom. zavaró. -
félisten
-
atala
addikt
válasz szabonagyur #249395 üzenetére
Érdekes. Minden esetre írtam az EMAG-nak, hogy ha ez egy újracsomagolt termék, akkor legelább a termék adatlapján ezt fel kellene tüntetni.
-
SidCorky
őstag
válasz zzola #249352 üzenetére
Holnap a visszahívásnál kiderül. Biztosat csak ők tudnak majd mondani. A fekés a fehér biztosan lesz, de még a kékre is nagy összeget tennék, pirosat szerintem eddig sosem láttam náluk semmiből. A rózsaszínt meg ki tudja, biztos sok nő valasztaná azt, szerintem nem hagyják ki.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
válasz BigBlackDog #249384 üzenetére
No ez így egy kicsit másképpen hangzik... bocs, a nejem nem egy hozzáértő.
-
veterán
válasz syIex #249394 üzenetére
Maxot nem hiszem,az rohadt nehéz.
Sima 12-t viszont a legrosszabb kátyús utakon is stabilan tartja,sosem esett még le.Mentem már át többször tempósan elég rossz vasúti átjárókon is,ott sem esett le.
Sőt egyszer fekvőrendőrt is néztem be 50-nel ,ráadásul nem ezt kis pici fekete/sárga fajtát,hanem ezt a bordó térköves széles elnyújtott fajtát,na megdobta rendesen a Focust,de a teló a helyén maradt.
A Pro Max cirka 60g-mal nehezebb,azt kétlem hogy megtartaná.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest