-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
félisten
-
veterán
válasz FIREBLADE78 #249903 üzenetére
Az a 80k, ha sokat használod a telefont már csak a Pro Motion miatt megéri!
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Gubu0101
veterán
válasz FIREBLADE78 #249897 üzenetére
13
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
OCTAMD
őstag
Ilyet bármelyik ájfonra rittyentek 25másodperc alatt,aki ez alapján vásárolna függetlent,az ne tegye
Hihetetlen mennyi embert vernek át ezzel,sokan csak ezt nézik,hogy nincs sim korlátozás
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
SidCorky
őstag
válasz adnoctum18 #249883 üzenetére
Szia!
Én a Spigentől rendeltem tokot (fólia is van náluk), akár már ma át is vehetőek, de holnap tuti. Van személyes átvétel is Budapesten, ha a szállítást sem várnád meg.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
veterán
válasz SidCorky #249914 üzenetére
Én most úgy vagyok vele, hogy a tokot igaz megrendeltem és egy darabig rajta is lesz, de fóliát nem teszek rá. Remélem nem fog megkarcolódni, mert attól a falra tudok mászni, de a fólia is eléggé zavar...
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
SidCorky
őstag
válasz syIex #249915 üzenetére
A fóliát én sem érzem szükségesnek, vannak hajszálkarcok az X kijelzőjén, de leejteni például nem szoktam. A tokot én meg pont azért rendeltem, hogy legyen, ha valami neccesebb programra megyek, de egyébként nem lesz rajta, ne rontsa már el.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
veterán
válasz SidCorky #249916 üzenetére
Ugyan ezért kell nekem is a tok..
12 PM kijelzője nekem 1 hónap után egy darab mély karcot "tartalmazott" és eléggé bosszantott szóval le is cseréltem, de mások meg írják, hogy régóta úgy használják és karc mentes, pedig ugyan úgy zsebbe van stb.
Most rá próbálok én is a nélkül újra!The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
3,5 éves iPhone X telefonom ma csak 48%-ig töltödött fel 3 óra alatt. Valószínűleg egy ideje már nem töltödhetett, mert hideg volt a töltő és telefon is. Amikor visszatettem újra tölteni, akkor rendesen feltöltötte 100%-ra. Mi lehet a hiba? iOS 15 van fent.
Soha nem fordult még elő ilyen.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz szabonagyur #249902 üzenetére
A vodánál csak a 2 év lejárta után oldják fel
arra várok én is hogy mehessen be mellé a tkom e-simiPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1,
-
bigdady
nagyúr
válasz kakuk.tamas #249921 üzenetére
Nem tudom elképzelni hogy e-sim ne legyen függő. Telefon az
-
kakuk.tamas
addikt
válasz timelord1987 #249918 üzenetére
Lehet így tanulta meg a rendszer a használati szokásod.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
DGery
aktív tag
válasz SidCorky #249916 üzenetére
Én sem szoktam leejteni, aztán mégis sikerült pénteken az i7/128-at szépen, telibe a kijelzőre. Akkorát csattant, hogy mondom tuti pókhálós lesz, de legnagyobb meglepetésre semmi baja, majd szombat reggelre egy szééééép naaagy repedés a kijelzőn átlóba...
Slusszpoén, hogy hétfőn vettem volna meg az egyik kollégám... duplán fájt emiatt....
Szóval a szokás nem védby DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
kakuk.tamas
addikt
válasz bigdady #249922 üzenetére
Régen valamelyik szolgáltatónál volt olyan, hogy a duálos telefon egyik kártyahelye volt csak függő. Vagy Samsung vagy Huawei mobilnál volt, ha jó emlékszem.
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Gubu0101
veterán
Ha valaki nagyon akar 13-as szeriabol,mar a telekomnal van raktaron,elorendeles nelkul is (pro max tuti)
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
telefonmágus
senior tag
válasz kakuk.tamas #249925 üzenetére
Ezt mondták igen,de mind független volt,full kamu volt,persze rengetegen elhitték
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
Thewent12
aktív tag
Kíváncsi leszek az aksi tesztekre, ha tényleg sokkal jobb lesz a sima Pro-nak az elődhöz képest, akkor azt veszem. Mérete nagyon bejön ennek, ha elhanyagolható lesz a különbség akkor viszont várok és megveszem 2-3 hónap múlva sírva a Pro Max-ot. Önmagában a 120Hz miatt nem váltanék, mert több számomra fontos újítás nincs benne, de ha tényleg sokkal jobb lesz az aksi a 12-es szériához képest, akkor rászánom magam.
-
félisten
-
Divinity
őstag
válasz kakuk.tamas #249925 üzenetére
Huaweieknél volt még nagyon rég, hogy csak a fő sim volt locked, sőt a második imei gyakran fel se volt tűntetve a szolgáltatók rendszerében így még ha akarták volna se tudták volna tiltani
BTW, az e sim is függő, legalábbis a vodás SE2 nem ette meg a T esimetreturn Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
iCloud+ prrivát átjátszót használók figyelmébe
Aki esetleg még nem olvasta
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
HARDVERAPRÓD
válasz bigdady #249931 üzenetére
Sosem értettem, hogy mi értelme annak. Volt aki már 6-ra odament és várta a 9-es nyitást . Mellesleg utána nem sokkal pár hét estek az árak Volt egy riport is egy ilyen személlyel, hát igazából értelmes választ nem tudott adni, de ott volt a sorban
Azért itt ami elhangzik az siralmas... igen régi az interjú. [link]
Mielőtt bárki magára venné, én is iphone-t használok és nem is vennék mást.
Csak ez az értelmetlen vásárlás az ő részükről, mert azt hiszik, hogy ettől nagyobbak. -
kakuk.tamas
addikt
válasz st3v3np3t3r #249940 üzenetére
Én a béta elején használtam. Tököm kivolt vele, hogy mindenhonnan kiléptetett. Ezért nálam off…
-
konzolcowboy
csendes tag
válasz timelord1987 #249918 üzenetére
Lightning csatlakozó tiszta? Fogpiszkálóval próbálj meg a csati aljába benyúlni, a beleült szösz tud ilyet okozni. Fém tűt semmi esetre se használj!
-
-
bnorci71
addikt
válasz syIex #249948 üzenetére
nem csak nálunk Ausztriába pl. a csomagszámok a futárcégeknél tavaly a Covid miatt felszaladtak a karácsony előttire és nem is igen mentek vissza azóta se
számszerűen ez kb a nyári minimum csomagszámnak a duplája a karácsonyi az éves átlagnak meg a 1,5x-e[ Szerkesztve ]
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
madle
őstag
Megrendeltem az i13-at, viszont a kartyamrol nem vontak le a penzt, illetve nem is zaroltak. Attol fuggetlenul jott visszaigazolas e-mailben, hogy fogadtak a rendelesem es feldolgozas alatt. Ezek szerint akkor vonjak le, ha postazas ala kerul?
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest