- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az i5s,i6,i6s nel a headset csatlakozonal is van indikator vag csak a sim talcanal? Most vennek vmit aztan amire erdemes figyelmi nem tert ki ra.
-
Tin
veterán
válasz r3dsnake #121143 üzenetére
és ez csak egy dolog. majd ha megjelennek az igazán rá szánt játékok, a melegedésben lehet nasgyobb különbség is. az egyik jobban enni fogja az aksit, mert kevesebb ideig bírja. a használtpiaci árak pedig: miért vennéd a rossz chippel, ha van eladó a jóval is?
egyszerűen nem értem az apple-t. ott a jobson kívül senki nem volt, aki gondolkozott?
-
buci30
addikt
iPhone 6S Alacsony töltöttségű mód 100%-9%!
Asszem megvan mi az előnye az A9-es processzornak.
Ilyen aksi időt még nem értem el iPhone-nal.
Viber, Facebook,Messenger,Safari, játék nem volt.[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
delon
tag
teljesen megfagyott a telefon ilyenkor mit lehet csinálni?
halkító hangosító gomb működik a power néha de a menübe az érintő már nem és a home gomb sem reagál semmireLenovo ThinkPad T420s; iPhone 7 ios 11.3.
-
delon
tag
hát ilyen még nem volt 4 hónap alatt az i6-on
gyakorlatilag a frissítéseken kívül újra sem indítottam mégLenovo ThinkPad T420s; iPhone 7 ios 11.3.
-
paci88
tag
Sziasztok. A zene alkalmazásban offline elérhetővé teszem a zenéimet, de kb csak 1-2 hétig marad így utána nem elérhető csak ha otthon wifin újra elérhetővé teszem őket. Ez miért van?
-
HUTCHDB
nagyúr
-
buci30
addikt
válasz HUTCHDB #121162 üzenetére
Ezt magyarázd el légyszi mire gondolsz.
Edit77: Mi az h mi értelme van? 😊 Az alkalmazás frissítés háttérben meg hasonlókat kapcsol ki amit eddig se használtam. Vagy nem értem mire gondolsz.
Szerk: Közbe megvan jobb az aksi idő.
Nem tudom én amióta megvan tesztelem és az én felhasználási szokásommal jobban bírja a 6s mint a 6.
Igaz minden nap este töltöre teszem, itt most direkt nem tettem.
Hozzá teszem én nem vok elfogult mint egyes oldalak akiknek megvan melyiket és mit kell dicsérni.[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
StLui
veterán
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Az 5S készülékemnél már sokadjára jelentkezik az a probléma, hogy becsíkozódik a kijelző vagy elkezd vibrálni, ami változó időtartamon belül, de helyreáll magától. Ettől még nem nyugodtan meg, hiszen garancia lejárta után elég nagy szívás, ha esetleg úgymarad a kijelző és nézhetem a strigulákat.
Másnál jelentkezett már hasonló probléma? Hogyan garanciáztassam, ha csak időszakosan produkálja a hibát és a szervizben pont nem?
U.i.: iOS 9-nél a naptárban eltűnt pár bejegyzésem, ugyanakkor a laptopon ott figyel. Ez mitől lehet?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Edi77
őstag
válasz buci30 #121163 üzenetére
Arra gondoltam, amit StLui is írt, hogy nem használod a telefont jóformán semmire, így sztem az akksi nézegetésnek sincs sok értelme. Akkor érdekes a dolog, ha használod is, ahogy szoktad.
Látom, javítottad
[ Szerkesztve ]
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
-
gergobox
tag
Sziasztok valakinek van mar tapasztalata róluk? Olcsónak tűnik, lehet benne valami buktató?
-
agabe
addikt
válasz gergobox #121172 üzenetére
Nincs tapasztalatom veluk, de virtualis piacter...nem ok a szallitok csak kozvetitenek.
Elore nem kell ugyan fizetni (az oldal szerint), de ha valami nem jo nem az ovek a felelosseg gondolom, es aki tenylegesen kuldi az fene sem tudja milyen ceg. Kivancsi lennek a brutto ar valoban normal 27% afas szamlat takar-e, de nem hiszem, igaz iphone-nal a gari szempontjabol ez mindegy.
Ha ott veszel akkor atvetelkor mindenkeppen meg kell viszgalni, ki kell bontatni es aktivalni a telot mielott fizetsz, mert utana mar keso ha gond van.(#121174) gergobox:
Hat ez esetben nagy riziko nincs. Ha valami nem jo nem veszed at.(#121177) -secret-:
Na ezt nem tudtam. Es ez esetben gond eseten ha felvesz jegyzokonyvet egybol vissza is adja a penzt ?[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
Ez a nyomorult iCloud megint cseszik automatán menteni nálam. Megint 4 napja volt az utolsó. Komolyan mondom életemben először azt hiszem feldobok egy bétát.
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz gergobox #121180 üzenetére
Szerintem ez az ar lesz hamarosan mashol is (szurke importos keszulekeknel). Eleg valoszinu, hogy trukkoznek az afaval (marmint a tenyleges elado), de ha nem kell az itthoni hivatalos vasarlas elonye es sporolnal valamivel tobb mint 40ezret ahhoz kepest, nomeg tenyleg meg tudod vizsgalni mielott kifizeted akkor nagy gaz nem lehet vele.
[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
válasz Gsx-rr #121170 üzenetére
Én sem látom értelmét, mert mindenki másképpen használja a telóját, ez így van. De annak meg pláne nem látom értelmét, hogy ilyen üzemidőket jóformán használat nélkül lássunk, de ez is a posztoló dolga, nem akarok megbántni senkit sem
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
zsolesz06
tag
Srácok lehet hülye kérdés lesz de felteszem! Pár helyen olvastam hogy TSMC! Utána is néztem hogy mi lehet ez , ha jól értelmeztem a 6s szériánál az akku időn vehető észre a dolog! Ha minden jól megy jövő héten én is 6s tulaj leszek, hogy derül ki hogy esetleg TSMC-s modellt vettem?
Előre is sorry ha hülye kérdés.
-
Laca1212
őstag
válasz Zjunior #121179 üzenetére
Lehet változott...
De melyik az a futár amelyik megvárja és engedi még kibontod kényelmesen a csomagot, kibontod a telefon dobozát. Nekiállsz aktiválgatni, stb.? Én ilyennel még nem találkoztam. "csomagot hoztam. Itt írd alá, ennyi lesz...szevasz" És már ott sincs mire hármat pislog az ember. -
r3dsnake
nagyúr
Valaki használ utángyártott Camera Connection Kit-et iPadhez?
-
Laca1212
őstag
Iránytű kalibrációja a rendszerszolgáltatásoknál be vagy kikapcs? Van jelentősége?
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Akarok venni egy 5c-t kinéztem egy oldalt szerintetek mennyire megbízható? -
agabe
addikt
válasz Laca1212 #121193 üzenetére
Navigaciohoz kifejeztten nem art ha be van kapcsolva. Ha nem nacvgalsz, akkor akar ki is lehet kapcsolni, de nem fogyaszt nagyon sokat se akkuhol se memoriabol.
Ripper03:
Ha ott veszed arra meg jon a vam meg az afa artol fuggetlenul, hogy megbizhato vagy sem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest