- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kardos.N
tag
Sziasztok!
Nem rég vásároltam egy 4s készüléket.
app Store-ból szerettem volna letölteni , de az illető adatait kérte.Létrehozni nem lehet már új fiókot , mert elfogyott az ingyenes accunt.
Mit tudok vele kezdeni ?
Azon kívül , hogy kérdezd meg tőle a jelszót ..... mert azóta off -
törölt tag
Beta verziót hogyan tudok feltenni? Ha nem vagyok elődizetői regisztráló akkor sehogy?! iPadre szeretnem feltenni a 9.1 beta 3-at.
-
bigdady
nagyúr
-
zuioch
aktív tag
válasz 206 cc #120355 üzenetére
Majd itt elmondják a többiek is a véleményüket, én csak annyit tudok, hogy ismerősömé is hasonló tokban van. Múltkor mondom neki kiveszem, mert körbe akarom nézni a telefont, és azt látom hogy a tok tele van retekkel, meg porral. Nem tudom mennyire jó hogy a telefon meg a tok közé bemegy a por és használatkor mozog, tehát karcol. Én egy kicsit elbizonytalanodtam, pedig érkezik hamarosan egy 6s, és hát vmi védelem meg mégiscsak kéne.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz 206 cc #120355 üzenetére
Nekem ilyenem van ... Spigen Capsule és a legprofibb
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
206 cc
senior tag
Nekem az 5s-en ez van 0 perctől.Most 2 éves a teló, de egy porszem sem ment bele. 3 havonta kivettem megnéztem körbe töröltem szarvasbőrrel a telót illetve mikrószálassal a tokot is kitörölgettem..igaz nem nagyon volt mit....Sehol egy karc olyan mint ha most vetted volna ki a gyári dobozból.A képernyőn még ujjlenyomat sem volt soha szintén első másodperctől fóliás...
Amit nem szeretek benne egyedül az hogy a töltő csatlakozó és a füles nem burkolható...insomniac: a Tough Armor Volt már a 3. kiválasztott tok...
[ Szerkesztve ]
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
w333
félisten
válasz 206 cc #120362 üzenetére
Nekem ezek a Slim Armor tokok már túl vastagok ...elveszíti a telefon szépségét és kényelmetlen is, viszont ez a Spigen Capsule brutál jó, nem túl vékony de nem is vastag, pont jó és pontosan illeszkedik, nagyon jó a fogása (selymes matt) nem gyüjti az ujjlenyomatoz nekem ez a tok nagyon bejött
Szerk.
Hozzáteszem egyre több olyan emberkével találkozom az utcán akiknek az i6 telefonjukon ugyan ilyen tok van, szóval biztosan sokan szeretik
Szerk2.
Élőben tapogasd meg a SpeedShop -ban ...
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz spawn21 #120364 üzenetére
iOS 9.0 frissítés után sokan csináltunk visszaállítást majd beállítottuk "új telefonként" szóval mindent újra belaktunk, azóta csak az OTA 9.0.1 és 9.0.2 tettem fel és semmi hasonlót nem tapasztaltam, ekkora nagy verziószám ugrás esetén érdemes restore -t csinálni
Valamikor éjjel húztam le a töltőről kb. 1 órakor ma egész nap ment wifi + 3G igaz nem sokat nyomkodtam de messenger + Facebook és kb. 10 perc hívás és még van 93% szóval nálam brutálisan jól bírja a 9.0.2 -el
[ Szerkesztve ]
-
206 cc
senior tag
Ok..köszi.Nem egy nagy költség...lehet meg is rendelem.Fólia illetve inkább üveg ami szintén érdekel...mintha valaki linkelt volna Nilkin-től üveget amivel működik a 3D Touch...?
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
bigdady
nagyúr
válasz Kardos.N #120365 üzenetére
Itt kell létrehozni neten keresztül
Ja és amit redsnake irt hogy a beallitasok/icloud-ban ki kéne lépni az előző tulajnak (ha be van ott kapcsolva az iphone keresés) mert az ő id-ja van hozzárendelve a telóhoz igy ha bármi baja van és gyári visszaállitást kell majd netán csinálnod mehet a kukába a teló az ő jelszava nélkül...
[ Szerkesztve ]
-
Kardos.N
tag
Készítettem gépen egy új apple ID.
Gépen bejelentkezek minden oké ....
Telefonom azt mondja rá ,hogy nem lehet bejelentkezni.
Mert ezen a készüléken aktiválásra került a maximális ingyenes fiókok száma.Esetleg valami ötlet ?
-
szmayer1
senior tag
Köszi mindenkinek.
De ami a legtöbbször probléma, az az, hogy a facetime beállításokban, az "iphone mobilhívások" menüpont nem is lesz meg, se iphone-on, se ipad-on. Ilyenkor ki kell kapcsolni mind a két eszközön a facetime-t, és kis idő múlva vissza. Utána egy darabig megint jó. Sajna nem tudom az okát, vagy a miértjét.iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
w333
félisten
válasz Kardos.N #120372 üzenetére
Hogy lehet megvenni egy olyan telefont amin az előző tulaj fiókja van ?
Én amikor vettem a telefon (igaz zsír új volt) előtte 1 nappal csináltam a weboldalon egy Apple ID -t jelszóval + biztonsági kérdésekkel + email cím + telefonszám + lakhely stb. és mikor megvettem a telefont csak annyi dolgom volt hogy bejelentkezek az Apple ID -el, nekem így egyszerűbb volt az egész
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
-
opcgyuszi
csendes tag
Ezt a [link] szilikon tokot átlátszóba tudok valahol Magyarországról rendelni ?
[ Szerkesztve ]
-
Gero66
csendes tag
-
Gero66
csendes tag
Ip4s e-mailek megnyitásakor lefagy az email app.
Ez règebbi os verzioknal is megvolt ,már a legfrissebb os van fent,ès ez a hiba maradt.
Plusz egy kèrdès; viber nèl hogyan tudom a gesztusokat törölni, mert ha mozog a telom irás közben, mindig megkèrdezi : írás visszavonása- igen - nem.
Ha nem nèzek oda vissza is vonja amit nagy keservesen összepötyögtem.
És a gyors akkumerülés amiről írtam az előbb csak hab a tortánAzt kapod vissza,amit másoknak adsz.
-
-
gergo5991
őstag
Sziasztok, szeretnem megkerdezni, hogy JB nelkul lehetseges-e az iPhone-om kepernyojet felvenni ( erthetobben:screen recording) win10-en.
Ha igen, hogyan? -
-
Noxy
veterán
válasz Gsx-rr #120397 üzenetére
Hál istennek nem vagyok sem látás sem pedig hallás sérült, úgy hogy ezeket az opciókat figyelmen kívül hagytam a beállásokban. A viber meg nem kavarhat bele.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest