-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz h1ght3chzor #107345 üzenetére
Mit nem regisztrálsz? Az email feliratkozásra gondolsz? Az csak opció.
Bárki letöltheti magyar iTunes-ból.⭐ Stella
-
buci30
addikt
válasz rayoliviero #107355 üzenetére
Köszi!
Már épp linkeltem neki, hogy majd ilyen kell nekem...., de akkor eziPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
rayoliviero
veterán
válasz buci30 #107356 üzenetére
Szívesen. Volt még Szifonon is OTAO márkájú üvegfólia, ami fedi a teljes előlapot, de úgy látom, az már nem kapható, csak a sima
Külföldön van Nillkin. De olvasd el mit írnak róla, amit BLACK is leírt, hogy csak tokkal lehet használni, hogy fedje a "rést".[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
válasz rayoliviero #107357 üzenetére
Na igen.
Én meg most bekenem ezzel a Crystalusion Liquid Glass Protection és nem teszek tokot.
S persze remélem nem fog karcolódni ténylegiPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
D@niel
addikt
klassz a helyzet, múltkor írtam, hogy a notim nem érzékeli az iPhone-t, akkor ugye után gyártottal próbálkoztam, a helyzet most az, hogy gyári kábellel kapcsolom rá, miután betöltött a win, egyik portom se érzékeli, az iPad-emet viszont gond nélkül.
kikapcsoltam a gépet, turn on, telót rákapcsolom, hang, töltés, majd rányomok a megbízható-ra, de amire betölt a rendszer eltűnik a töltés. most frissítettem a legutolsó iTunes-ra, semmi változás.itt valami nem stimm, akármelyik portba teszem az iPad-em, egyből reagál, "tölti", de a telefonnal nem történik semmi.
ötletek?
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
D@niel
addikt
válasz D@niel #107363 üzenetére
továbbra sem jó, kiszedtem piszkálóval egy kiló retket, meg kifújtam, rádugom nem történik semmi, újra indítom a gépet, akkor elkezdi tölteni, elő ugrik a kis ablak-megbízható, mire a rendszert kezdi tölteni mintha nem is lenne rákötve ...
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
buci30
addikt
Van sygic navim de egyik havernak ingyenes navi kene...
Offline térkép melyik navinak van ami ingyenes ?iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Ragnar95
félisten
válasz D@niel #107364 üzenetére
Próbáld meg a teljes Apple Mobile Device supportot újrarakni driverrel, mindennel együtt, bár ha az iPad jó, akkor nem lenne szabad,h ez legyen a baj, de láttunk már furcsa dolgokat.
iPhone másik géppel jó?Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Norberto666
tag
Üdv mindenkinek!
Kb egy hónapja lettem en is Iphone 6 tulajdonos és arra keresem a választ hogy az app store-ban amik voltak telepitve appok és utána mégis töröltem és most egy felhö vagy mi van mellettük!Na ezeket az appokat hogyan tudom végleg eltüntetni az updates-ből?
A segítséget elöre is köszönöm! -
Ragnar95
félisten
válasz Norberto666 #107369 üzenetére
Mobilon sehogy, gépen tudod iTunesban a Purchased fül alatt eltüntetni őket.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
TigerCat
nagyúr
válasz madle #107367 üzenetére
És az jó cucc?
Google Maps-szel megyek mindenhova...Vodánál nincs még LTE? Ha jól olvastam az sokkal gyorsabb, illetve egy T-Mobile-os barátom készülékén ezt a feliratot láttam felül a szolgáltató neve mellett. Nálam a Mobiltelefon menüben csak 4G van. (iPhone 6 készülék)
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
TigerCat
nagyúr
válasz Ragnar95 #107372 üzenetére
Fene a redesekbe... Filmes app-et is csak ők kaptak... Na mindegy. Viszont metju azt írja, hogy a 4G ugyanaz. Viszont itt Veszprémben csak a 3G-t látom. Sőt, otthon (szintén Vp-ben) E ikont.
metju:
Asszem inkább rákeresek Wikin, köszi! :-)madle:
Németországba is guglival mentem. Teljesen jó volt. Igaz, a csomagomhoz igényeltem valami roaming kedvezményt, ami napi x mennyiségű adatforgalmat tartalmazott egy ezresért. De most nem jut eszembe több róla... Viszont ha jól hallottam, a Voda eltörölte a roamingot és lehet netezni az EU-ban is, mintha itthon lennék.♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Ragnar95
félisten
válasz Norberto666 #107377 üzenetére
Nem, semmi köze a 2-nek egymáshoz, mivel szerverről tölti be az adatokat a telefon, így fölösleges rádugni.
TigerCat: helyfüggő is, nem mindenhol aktiválták még.
mukibuci&bigdady: akkor tévedtem, azóta nem követtem a pontos fejleményeket, csak arra emlékeztem,h pár hete még csak RED-eseknek voltPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz Norberto666 #107380 üzenetére
Így. Amúgy elvben telefonon is el tudod rejteni, ha balra swipe-olsz a Purchased fül alatt az app nevén, akkor megjelenik egy nagy Hide gomb, de ez nálam pl nem történik meg valamiért.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
tomi0816
tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen tokot, iPhone 5s-re, de nagyon tág rá és bemegy alá a por is plusz lezárni is alig lehet, mert a tok miatt nehéz felül benyomni a gombot. Valami hasonló és nálatok bevált tokot tudnátok ajánlani? -
Barohawk
aktív tag
Iphone 4 telefonom van és pár hete bedöglött a közelítés érzékelő. Azt hittem elöszőr hogy ez hardver hiba ezért vettem is egyet, majd beszereltem.
Viszont továbbra sem működik. Ki lehet deríteni azt valahogy hogy nem jó a szenzor?
Olvastam azt is hogy ez valami szofver hiba.
Mit tudok még tenni? Kinek van ebbe valami apasztalata?''Stressz nélkül az élet unalmas lenne''
-
buci30
addikt
No feltettem ez a csoda folyadékot megvan a 12h száradás
Crystalusion Liquid Glass Protection [link]A kérdés a tok része lett reggelre
Tehát ebből ítélve a vékony tok mindegy.
Karctól védi ez a folyadék
Karcolt védi a tok isugye
Leeséstől a vékony tok nem védi
Leeséstől a folyadék nem védi
Tehát ha csak vékony tokot teszek rá attól még leeshet mert mindegy, hogy van e tok vagy nincs mert ugye a vékony tok nem log ki előre így ha pofára esik úgyis mindegy.
Viszont a karc miatt meg nem kell a vékony tok mert ott a folyadék
tehát megoldás: no tok!
Vagy ha igen akkor a vastag tok ami eddig is, akkor meg mindegy, hogy be van e kenve...
Így marad a no tok és vigyázni kell ne essen le ami amugy se szokása nálam... és akkor nem kell tok karcra meg védve van a folyadékkal állítólag.iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
StLui
veterán
Ha egy appot törölnek az appstore-ból, utána ha már egyszer megvolt, visszaállítható a felhőből bármikor? Tehát maga az app telepítője is oda "lementődik"?
(iGO ingyenest törölni fogják a 10 nap után)Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
koma106
senior tag
válasz univerzita #107341 üzenetére
Szia, köszi a választ. Egy-két hírt én is hallottam arról, hogy vannak kezdeti nehézségek az OSX Photos iCloud szolgáltatásával, de azért nem tömeges a probléma (nincs vele tele pl. az apple discussions fóruma sem). A képek feltöltése egyszerűen megállt nálam. 11 fotóból 6 képet töltött fel néhány perc alatt. Utána próbálkozik ugyan (ez látszik a beállításoknál az iCloud Photo Library-nél), de nem folytatja. Az iOS Photos allkalmazás hétfő óta azt írja, hogy "Wifi required - 10 photos to Upload" - a darabszám nem is stimmel. Pedig nem túl nagy az elvárásom, tényleg csak annyit szeretnék, hogy a telefonnal készült képek automatikusan felmenjenek az iCloud-ba és megjelenjenek az OSX Photos alkalmazásban és a módosításokat is leszinkronizálja. One drive-ot nem használok (nem is szeretnék), a Dropbox automatikus upload szépen működik (ezt szeretném kiváltani a native alkalmazásra).
Azért is bosszant a dolog, mert töröltem minden korábbi iCloud fotót annak érdekében, hogy kiszűrjem a hibát és tiszta lappal induljak...Kicsit kiábrándító, hogy egy lassan egy évvel ezelőtt demózott szolgáltatás ilyen későn jelenik meg ... és (nálam) most sem működik rendesen.
Ha valakinek van ötlete, tapasztalata, akkor szívesen venném a segítséget.
-
-
univerzita
addikt
válasz koma106 #107392 üzenetére
Még egy beállítást nézzél meg. Én Windows használok. Nálam a alsó sávban van a iCloud ikon( fehér kocka kék felhővel) Ha megnyitom van két lehetőség. iCloud.com-ra menni vagy megnyitni a iCloud -dot.Ha megnyitod a iCloud -dot látod mi van sinchronizálva. A Fotók - nál ott van Lehetőség - itt be kell lenni pipálva mindkét lehetőség és alul látod hogy gépen a iCloud hová mentette a képeket. De lehet hogy ezt tudod. De még megpróbálnám Syncios -al telóról képeket a iCloud -ba tenni és megnézni hogy mege jelentek a OSX Photos -ban.
[ Szerkesztve ]
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok.
Sajna a 110 ezer + iPhone 5 az iPhone 6 Plus-ért nem jött össze, így tovább kell keresgélnem. Már játékban van a sima i6 is.
Kérdésem/Kérdéseim a következőek lennének:
Mennyi pótlás reális egy használt sima i6-ra (Vodás, decemberig garis, fekete 16gb-os) illetve sokkal kevesebbet fog e bírni nekem az aksi mint egy i6 plus esetében?
Köszönöm.
üdv.
Bankkártyával? Hát persze!
-
koma106
senior tag
válasz univerzita #107394 üzenetére
Nem Windows-t használok, Mac-en pedig minden jól be van állítva. Syncios-tól (és minden 3rd party alkalmazástól) meg idegenkedem, anélkül is mennie kellene Nem szeretek mindenfélét telepítgetni a Mac-re. Várok még frissítésre, ha az sem oldja meg, akkor elgondolkodom a javaslatodon.
-
-
batai15
félisten
Sziasztok. Meg nincs ios eszközöm, de majd szeretnék. Szóval ezt az ingyenes igo appot viszont jó lenne elrakni későbbre. Megoldható?
-
Ragnar95
félisten
válasz sirszevenap #107395 üzenetére
i6-ra 180-200k körüli árat mondanék, míg az i5-re így információ hiányában 70-80 körüli árat. Tehát 100-130k simán reális ráfizetés egy i6-ra.
Igen, jóval kevesebbet bír az i6 akksija, mint a 6plus-é.
batai15: persze, iTunest telepítsd a gépedre, regisztrálj egy Apple ID-t és ott töltsd le.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest