- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
fazr
senior tag
válasz
Atikusz #47863 üzenetére
Lehet kicsit keménykedned kell majd, de ne hagyd magad, 1 hibás pixel után cserélniük kell.
Biztonsági mentés lement mindent, kivéve a zenéket és az appeket. Az appeket és (a felmásolástól függően) a zenéket is a Library-ből másolja vissza.
(#47860) spyduck Jó döntés
(#47866) Kommy Camera Rollból a képeket is lementi.
-
kiszu
senior tag
válasz
Atikusz #31552 üzenetére
mmmmm,akkor pedig elméletileg eredetinek kellene lennie,hacsak......
na,ebbe jobb nem is belegondolni.Amiket a telefonokhoz adnak (4-4S) annak ez a felirat van. Az tuti.
Az adatkábel is megkülönböztethető,hogy pl sima 4 vagy az új 4S kábele.
A 4S-nél a két végén ahol becsatlakozik,az a gumi perem dupla hosszú (kb 1cm),a régebbinél csak fél cm. -
kiszu
senior tag
válasz
Atikusz #31548 üzenetére
Attól függ,hol vetted.
A CE,meg egyéb logók felett van.
Nekem is van ilyen,hamis meg eredeti anomáliáim.
Monster ibeats in tour by Dr.Dre fülest akarok venni.
Persze nem 50 ezerért.fél áron is van,de van 5-6000-ért is.
Állítólag a hamis 98 százalékban is megegyezhet az eredetivel.
Na,szuper -
Ragnar95
félisten
válasz
Atikusz #31548 üzenetére
A 220voltos bemeneti oldalon fölül kéne lennie a feliratnak
Fény felé fordítsd és úgy nézd
eszgé100: nekem is jobban bejön az, néha nekem is kiesik ez a füles és akkor idegesít is elég rendesen+ugye az agybadugós jobban kizárja a külső zajokat, de megvagyok én ezzel is, nincs kedvem 8-10ezret elkölteni egy fülesre, ha ezzel sincs nagy problémám
hurenzon: az Apple-nek van egy segítségnyújtó vonala, amit ugye telefonon felhívhatsz és segítenek ott bármiben, de ez elvben csak a teló vásárlásától számított 90napig ingyenes és ez a dátum az, ameddig neked ingyenes. -
postajoska
tag
válasz
Atikusz #31404 üzenetére
Köszönöm, akkor lehet hogy bepróbálom.
Lehet, hogy nagyon láma vagyok, de hogy kell ezt az Exchanget megcsinálni? a Gmail fiókot már beállítottam a készüléken.
Szerk: Megtaláltam az exchange-t. Felh.nevet beírtam, jelszót beírtam. Domén mi legyen? És a szerver? Az m.google.com-ot hiába írom be, helytelen jelszót dob, pedig biztos jót írtam be.
-
-
-
-
Keksz
senior tag
válasz
Atikusz #30352 üzenetére
Most komolyan?
Gondolod hogy az Apple "meglop"? vagy nem oldja fel a zárolást?Meg kitörlőd?
És ha holnap akarsz venni egy alkalmazást, ami 8 euróról lett leárazva 0,79-re, akkor újból beadod az adatokat és megint zárolnak újabb 602 ft-ot...Egy olyan emberről nem olvastam még aki ezt ennyire megbonyolította volna.
Zárolja a pénzt, nem leveszi és befekteti 6 hónapra... -
-
válasz
Atikusz #30337 üzenetére
Bár a topikban igazából már hatszázhunnégymillió alkalommal előfordult ez a probléma, azért leírom külön neked is...
Igen, normális. Gondolom első vásárlás volt: ilyenkor 2€-t zárol (elkülönít=a két hét leteltével visszakapod) a számládon az Apple két hétre, hogy ellenőrizze valid-e a számla. Plusz levonja a 0,8€-t is (de azt véglegesen).
-
TonTomika
aktív tag
válasz
Atikusz #30179 üzenetére
Ha Telenoros vagy, akkor nem fogsz kapni 128K-s simet, mert ilyen microsim nincs is nekik, csak rendes méretűből ami állítólag hiánycikk illetve meg vágni kell.
Ha T-s vagy, csak annyit mondok hogy nekem 64K-os simet adtak és semmi problémám vele, arról nem tudok nyilatkozni, hogy ingyen kicserélnék-e.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Atikusz #30179 üzenetére
Ha vannak vele gondjaid (vagy azt mondod a szolgáltatódnak,h vannak
), akkor igen
vadászcsiga: nem igazán, főleg a Telenornál vannak ilyen gondokDe pl apámnak HTC Desire-je azért rakoncátlankpdik néha Voda hálózaton, mert még 2002-es a SIM kártyája, most fogja cseréltetni 128k-sra
-
TonTomika
aktív tag
válasz
Atikusz #29991 üzenetére
4S készülékem van. Két hetes a készülék kb, szóval gyanítom hogy már gyárilag ilyen, a külső behatás kizárható mert még nem ejtettem le és nagyon remélem, hogy nem is fogom. Kopp...kopp...kopp.
Talán egy tized mm az amit mozog, látni nem lehet csak érezni.
De lehet, hogy holnap bepróbálok egy T szervizt, megkérdezem, hogy mit lehetne tenni az ügy érdekében. Ha ott kell hagyni vajon jár cserekészülék? Szerintetek adnak addig egy microSIM átalakítót hogy a régi telefonomat addig használni tudjam?
-
-
-
Misi1979
őstag
válasz
Atikusz #27903 üzenetére
Az illető a hardveraprón is árulja egy ideje.. mint valami kuriózumot
ebayen pár dollárért rendelhető ilyen készülékház.. -
Ragnar95
félisten
válasz
Atikusz #27883 üzenetére
A GTA3 nem fog futni iPhone 3GS-en és iPod Touch 3G-n
Én is óriási GTA fan vagyok, bár a 3-mat pont nem toltam ki, úgyhogy így még nagyobb lesz a játékélmény
Már csak az V-nek kéne gépre megjelennie pár hónapon belül és még nagyobb lenne az öröm
kenny123: linkeltem egy képet, az ikiegeszitok.hu-ról van, ez alapján kívül is kéne Ozaki feliratnak lennie, sőt a google-ön rákerestem és az ottani képeken is van felirat a külsején -
Melack
veterán
-
válasz
Atikusz #27043 üzenetére
Ő szerintem arra értette, hogy míg egy gyári függetlent a starking simán cseréltet, a szolgáltatósat a szolgáltatón keresztül kell vinni, és a kedves szervizes bácsi szarik az ember fejére, vagy egyszerűen csak tudatlan, akkor nem fogja bevenni (se a telefont, se amit ezen mondata után kívánsz, hogy vegyen be...).
-
fazr
senior tag
válasz
Atikusz #24004 üzenetére
Az csak a Backup készítésre vonatkozik. Fényképek töltéséhez csak wifi-re van szükség.
Amúgy a képeket iTunes-ban is tölthetsz fel. Ha csatlakoztatod a telefonod, akkor egyből látnod kellene, de ha mégsem akkor pl ezen a képet nagyon virít merre kell keresned.
szerk: Rossz helyen keresed, fent/középen: Summary-tól jobbra ott lesz a Photos
Ez a Dragon Dictation elég jó, ha normálisan beszélek szinte sosem téveszt. Viszont nem ismeri fel, ha azt mondom vessző, de a pontot és a kérdőjelet meg simán.
-
válasz
Atikusz #24002 üzenetére
Innen letöltve tudod bepótolni ezt a hiányosságodat.
Vista SP2 or Windows 7 !!!
Amúgy iTunes-on keresztül is lehet rakni képet a telefonodra, de ahhoz kábel kell, külön syncelgetni kell, szóval szerintem bonyolultabb. Ezt a programot csak egyszer kell belőni, és onnanól kezdve, ha valamit rá akarsz rakni a telefonra (kép), egyszerűen csak bemásolod az Uploads mappába
# 24004: töltőre dugás nem szükséges, ellenben WiFi igen. És ez nem szinkronizálás
Nem szükséges, hogy bekapcsolva legyen a PC. Úgy működik, hogy amikor készítesz telóval egy képet, és wifin lógsz, akkor felmásolja az iCloud szerverre, és onnan szétszórja az összes többi device-odra (iPad, PC, Mac), amikor össze vannak lőve az adott iCloud fiókkal. Ez igaz a dokumentumokra (iBooks) is. Elég jó cucc szvsz
És fordítva is működik: PC-ről akarsz felmásolni valahova: belerakod az Uploads mappába, és pár másodperc múlva az összes kütyün ott lesz a kép/dokumentum -
Kashim
őstag
válasz
Atikusz #20657 üzenetére
Mert nem oda kell behúzni, hanem a Library-be. Bal sáv, Music és Ringtones fül. (vagy File menü és "Add to Library...") Ahol te jársz, ott a Library-ban lévő dolgokat tudod kiválasztani, hogy mi kerüljön a telefonra. Ha viszont üres az egész iTunes-od, nincs mit kiválasztani onnan.
-
Kommy
veterán
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest