- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz
TheMarci #40907 üzenetére
Kösziii! Csak most fedeztem fel, hogy ilyet is tud a kis szifon
Más. Nemrég írta itt valaki, hogy a facetime nem működik, ha mind a két telefon 3g-n van. Kipróbáltam én is, és tényleg wifi után sír
Ez akkor tényleg így van, hogy az egyik telefonnak muszáj wifin lennie:?? -
válasz
TheMarci #36100 üzenetére
Igazából az a 2 profil, ami alapból benne van, és állíthatom is, bőven elég. Mert ugye elég a "rendes", meg a silent mód nekem és ugye fizikai gombbal tudok váltani közöttük. Nem nagyon látom értelmét tovább szabdalni még több profilra. Persze, ez csak az én véleményem.
-
Criton
veterán
válasz
TheMarci #32770 üzenetére
Speedshopnál pld egyik mindegyik telefonomra felrakták a fóliát. iPhonra nem.
Aki tudja magáról, hogy fel tudja rakni, akkor engedem neki, és ki is fizetem.
Vagy veszek egy olcsót, és mutassa meg...A kijelzőt egyébként nagyon kicsit be lehet vizezni, hogy a fólia jobban felmenjen?
-
-
-
-
-
Pintair
csendes tag
válasz
TheMarci #23765 üzenetére
Köszi!
Nem csak Gmail van beállítva, valami telefonos dolog lehet hogy amikor csekkol akkor ne nézze a szerveren van e vagy nincs hanem töltse le ami ott van. Nem a szerverről törlődnek hanem a telefonról így itt lehet a bibi valahol.
Egy ideig volt olyanom is hogy a kontaktoknál be tudtam állítani hogy valakinek a telefonszáma az iphone most ilyen nincs. Ott ahol több szám van van mobil, munkahely stb. volt iphone most nincs.
Továbbra is várom a válaszokat...
Köszi
-
Stiegliz
tag
válasz
TheMarci #23177 üzenetére
itt St Pöltenben, a házigazda eleve ugy vette a wifi-ét,h gyárilag be volt állitva a kod.
mikor kint voltam amcsiba néhány helyen volt free wifi, pl : 2x2 es ut, gyalogátkelő és az ut közepén volt wifi, ha átmentem bármelyik oldalra eltünkt.
( bevallom onnan elküldtem vagy 3 e-mailt,h még élek, és küldjenek pénzt
)
nem igazán volt vicces. majd bementem egy boltba,h adjanak valami netes kártyeszt.
SÖ: nekem is megcsapta a fülem,h nem ugy szol ahogy eddig.
-
-
FefeeX
veterán
válasz
TheMarci #19225 üzenetére
Nálam a 16 giga szinte mindíg tele van, mondjuk többnyire sok játék van fenn, egyik sem kicsi. DE
Infinity Blade telepítéséhez pl hiába 700 mega a program, plusz 2 giga hely kell. Navigon telepítéséhez 4 giga hely kell. Azon kívül, amit foglal. Na most. Lehet hogy elférnének méretükben az appok, de csak ha itunes-on keresztül telepítesz, mert különben sajna van, ami nem is fog felmenni. Ha frissíteni kell, vagy letörlöd, vagy kell mondjuk a navigonnak összesen 5-5,5 giga. Ezt 8ból, amin összesen 6-6,5 elérhető, kivitelezhetetlen. Nincs JB - nincs állásmentés, tehát amit beállítottál, az elveszik, ha letörlöd és úgy teszed fel a frissítést. Ez mondjuk egy játéknál elég idegölő lehet. -
-
Mappa
addikt
válasz
TheMarci #16137 üzenetére
nem volt...
mivel C:/ állandóan vinnyogott, hogy egy backup 4-5 gb az sosem volt elég hely így letöltöttem egy programot amivel enable/disable tudtam a backup-ot .... akkor most nincs semmi mentésem? ez így ultra ciki mivel volt rajta vagy 1500 kép én meg nem gondoltam hogy 5.0 nál gyalul mindent?!
-
kenny123
addikt
-
Gorbesz
tag
válasz
TheMarci #13091 üzenetére
igy egyszerubb
egyebkent tegnap ota nekem sincs JB. mai nappal lemondtam rola. kiprobaltam, nem kell.
ugy jartam hogy restore utan DFU-ban maradt a telo, utana meg kaptam egy emergency call only lock-ot. mivel gevey-vel hasznalom a T-s telot, igy vennem kellett egy dominos SIM-et.
akkor friss infokent le is irom, hogy most 4050Ft-ba kerul, ebbol lebeszelheto 2700. -
rolcsibácsi
őstag
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
TheMarci #2091 üzenetére
igen sajnos nem olvastam el.. de akkor még szóban sem volt hogy mennénk külföldre.
és nem meggondoltam magam, de ha egyszer kint nem lehet beszélni abból a 11ezerből hanem arra jön a méregdrága roamingos dumálás a 140forintos percdíjjal.. az copás már bocsánat.. ergo a 11ezret fizetnek kell de csak itthon használhatom le..
ha úgyérted hogy meggondoltam magam hogy nem maradok ebben az országban mert itt hiába keresek közel 200at akkor se jutok sehová akkor igen meggondoltam magam..bence: ha sok pénzed van van értelme, ha nem akkor közelebb mész ha tudsz a fotóznivalóhoz
-
Enjoy
addikt
válasz
TheMarci #1591 üzenetére
Én sem szeretem, ha megnövekszik a készülék mérete, de sajnos ezt nem lehet elkerülni egy toknál..
Nekem kezdetben Apple bumperem volt, nekem azzal sem volt bajom, de ez az SGP bumper annál picit vékonyabb. Tovább szerintem jobban néz ki, mint az egyszínű gyári bumperek.
Ez ugye 2 részből áll:
Egy vékony szilikon tok, ami védi a telefon oldalait, illetve a gombokat, s van egy kis pereme, így nyugodtan le lehet rakni a készüléket, mert nem a hátlapjára fekszik fel.
Illetve van egy műanyag kerete, ami rászorítja a szilikon réteget a készülékre
Ergo macerásabb a felhelyezése, mint a gyári bumperé.
-
Ez előtt nekem iCarbons fólia védte a hátlapot, ill. a készülék oldalait: Kép
(Ami egyébként most is rajta van, így tuti a védelem)
Elől sima kijelzővédő fólia.
Szerintem ez a kombó bőven elég a hétköznapi használatra (fél év farmer zsebes futkosás során egy karc sem lett a telón)
-
Én is csak azért vettem most újra egy bumpert, mert múlt hétvégém túl jól sikerült, s taxiból kiszállva kicsúszott a zsebemből a készülék... Hál'istennek fűbe esett az is úgy ~20-30cm-ről, de a szívem majd megállt, amikor fel kellett venni a földről
(Egyszerűen mákom volt, hogy a taxi ennyire az út szélén parkolt)
Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Augusztusi hardverszuflé
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gran Turismo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hálózati / IP kamera
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest