- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bobooo
addikt
miért nem lehet pár napot várni vele meddig lemegy ez az időszak (tényleg csak pár nap lenne) most jött ki a untethred J iOS 5.x alá és az uj ipadre meg az i4S-re az egész világ ezt várta és most töltenek le ujbból hozzá cuccokat.. ha vársz pár napot akkor ez megfog szünni
-
megema
őstag
Ez is egy vélemény. Ha nem övcsatos lenne, akkor ezt venném inkább. Amúgy ezekhez mit szólsz 90-100 Euróért?
b4zsi-: Ha találok aprón megfelelőt, akkor én is onnan szoktam vásárolgatni.
Amúgy nem sok haszon lehet rajta. Gyártónál $39.95 + $9.99 szállítás.
SteveJobs: Köszi! Amúgy vettem már tokot...
Csak az a gond ezzel, hogy az ilyen dolgok általában megvétel után derülnek ki. Hacsak nem használtat veszel, személyesen.
-
SteveJobs
őstag
-
SteveJobs
őstag
-
trialboy
tag
Megoldódott ez a szoftveres dolog. A wifi probléma még sajnos nem. Szoftveresen próbáltam a hálózati beállításokat visszaállítani de az sem segített.
Ez most alaplapi probléma lesz vagy csak a wifi antennát kell kicserélni? Pár nappal ezelőtt még működött, elejtve nem volt. Olyan nagy hőingadozás meg nem volt, hogy az alaplap panelról az ic forrasztás leszakadjon. Milyen megoldással tudom kideríteni, h mi a baj? Beteszem a mélyhűtőbe pár percre és akkor pár másodpercig jó a wifi?
Aktív témák
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest