- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
zaskar
senior tag
válasz
Blaise #47571 üzenetére
MW600-al kapcsolatos kérdéseidre:
A bejövő hívásnál kiírja a hívó nevét?
Igen, felváltva jeleníti meg a telefonszámmal.
Működnek rajta a gombok a beépített zenelejátszóval?
Igen, működnek vele, sőt a Capriccio-val is (én azt használom). De ez nem igaz minden lejátszóra, találkoztam olyannal is, amivel nem működtek.
Milyen a rádió hangminősége?
Most próbáltam ki, mert nem nagyon hallgattam eddig, csak mp3-at. Jól szól a rádió, bár kissé kényelmetlen, hogy az állomások nem tárolhatók el, csak a frekvenciát lehet ide-oda léptetni. A vételi érzékenysége közepes, amennyire meg tudom ítélni. Nokia telefonoké pl. gyengébb volt, itt ahol lakom.
Mennyit bír akksival?
Úgy emlékszem, 10 órát adnak meg neki hivatalosan. Nem vagyok róla meggyőződve, hogy tudja ezt, bár én még nem mértem meg. Egyfolytában 2-3 órákat hallgatom munka közben, így több napig is elmegy töltés nélkül. De olvastam korábban olyan véleményeket is, ahol megerősítik a 10 órát.
Van egy bosszantó megoldás még rajta, a hangerőszabályzás, ami egy érintőcsúszka, és nem mindig úgy működik, ahogy kellene, de együtt lehet vele élni.
Összegezve: én nem bántam meg a vásárlást, ebben az árkategóriában egy elfogadható vételnek számít. -
boogie84
veterán
válasz
Blaise #47539 üzenetére
& mondomén:
Nem ez lehet az oka? Akadozik a magyar internet
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
Blaise #47541 üzenetére
Ha nem akar felcsatlakozni a telefon a korabban mar ismert Wi-Fi re akkor erdemes egy, halozat elfelejtese gombot nyomni, majd ujra megadni a halozathoz szukseges jelszot. Utana mar fel kell csatlakoznia. Szemelyes tapasztalat, hogy meg ezutan sem akarta az igazat, akkor egy reboot segitett rajtam.
-
mutyi
senior tag
válasz
Blaise #46425 üzenetére
Vegyük az Oplayert.
Hogyan kell az Iphone-ra feltenni a filmet mp4-be kódolás nélkül?
Hiába szeretnék belehúzni a filmek mappába egy sima filmet azt nem engedi, csak ha mp4-ben van.
Valaki tegye már tisztába a fejemben ezt az átalakítás nélkül nézzünk filmet,de úgy,hogy nem otthon wifin meg a gépről streamelve szeretném a telefonon nézni a filmeket, hanem utazás közben. -
mutyi
senior tag
-
AMATŐR
őstag
válasz
Blaise #46356 üzenetére
Akkor ezek szerint Nokiával nem működik!
Tehát csak olyat kell venni, amelyiken kiemelik a GPS lehetőség funkciót!
Ennél a típusnál kiemelik -
zaskar
senior tag
-
SÖ
addikt
válasz
Blaise #45049 üzenetére
Én úgy voltam vele, hogy vettem rá egy bamper, de csak az antenna probléma miatt. Pár napig tudtam elviselni rajta és téptem le. Ennek ellenére nagyon bejönnek a túlélőmobilok is. Vastag nehéz igen, de esősben telefonálás közben - kiszállva az A oszályú Mercedesemből, elsétálva a Waldorf Astoria recepciójáig - beeshet az eső a 3,5 jakaljzaton keresztűl. Még akkor is ha Garçon tartja az esernyőt fölém.
Az iPhone-nal - ilyen tokba becsomagolva - nyugodtan lehet lovagolni, sziklát mászni, barlangászni, falat vésni.
Jópár - túl sok - ügyvéddel volt már dolgom. Kivétel nélkül mind iPhone-t használt. Natúr.
Konklúzió
Szerintem az Apple sem azt akarná, hogy az iPhone rétegtelefon legyen. Ha valaki a mínőség elkötelezetje, legyen már joga megvenni - felhasználási körülményektől függetlenül.
-
DanielK
addikt
válasz
Blaise #44903 üzenetére
Igazatok van, csak munkahelyemen is felhúztak.
Csak mivel Vodafone-os vagyok (ráadásul elégedett), így a T annyira nem érint. manchester85-nek is szállt már el az agya, így ő is megértheti.
Mondjuk az is zavart egy picit, hogy egyértelmű dologra kérdezett.Egy kis on is legyen.
Szerintetek az miért lehet, hogy munkahelyemen az iPhone nem tud felcsatlakozni a routeren keresztül netre? A routert látja, de netet nem kap. Ilyenkor az segít, hogy manuálisan átállítom az ipt. Gondolom ragaszkodik a már megkapott iphez ,de a router mást adna? Otthonra tervezek új rotert venni (TP-Link TL-WR2543ND) és nem akarom, hogy ez esetleg fennálljon. -
kisbandima
tag
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Blaise #43733 üzenetére
Nekem meg van a garage band de 1x nyitottam meg azóta mert nem sikerült vele zenét alkotnom még a boci bocit sem.
Most az iPhoto-ra hajtok jobb hijján, de szerintem mindhárom app ipaden használható legjobban, iphoto-t csak a szép kivitelezés miatt szeretném de pénzt biztos nem adnék érte még 79 centet sem.
Imove-ról nem sok jó vélemény van. -
bepe79
addikt
válasz
Blaise #41894 üzenetére
Hát az túlzás, hogy zseniális, mert kib@sz.tt lassú bekapcsolt 3G (XVIII. és XI. kerület) és legújabbra frissített Puffin mellett (pont nemrégiben jött ki egy új verzió), de az tény, hogy legalább működik a flash vele. A tanoth-hoz én is ezt használom, úgyhogy egész sokat nyúzom: )
-
Tomate
veterán
válasz
Blaise #41742 üzenetére
Szervíz az öcsém... 20 perc alatt kicseréli az egész kijelzőt szőröstül-bőröstül újraépíti a telót. (persze ha külső sérülésről beszélünk mint pl a törött kijelző) Ha pedig benne szarik be valami az úgy is édes mindegy. Az egy év garanciával az Apple csak kiszúrja a userek szemét. Ha valami baja lesz az nagy valószínűséggel 1év után lesz úgyis. (persze ha azt feltételezzük, hogy nem dobálózunk a telefonnal)
-
Tomate
veterán
válasz
Blaise #41625 üzenetére
Igen erre. Ezt a telefont néztem ma meg, de nem vettem meg mert nem állt össze a kép. Egy srác vette egy nőtől aki állítólag kapta a cégétől. Eddig ok. Volt is róla adásvételi. (mondjuk egy kézzel írt olvashatatlan cucc) Be akartam írni a serial számát az oldalra de nem adott semmit. A sim tálcán nem ugyan az a serial volt mint a telefonban. A sim tálca serialjára egy regisztrálatlan telefont dobott ki. Az adásvételiben a gyerek 75-ért vette a telefont a nőtől, akit nem értünk el sehogy. A történet sem állt össze amit kaptam szóval hagytam inkább. Papír a telóról nem volt.
-
rooney8
aktív tag
válasz
Blaise #41550 üzenetére
elnézést, de pontosan hol is szerepelt a hsz-emben, hogy hálózatot akarok feltörni, rejtett számot akarok megkeresni és hackerkedni akarok?
csupán azt szeretném, hogy a saját otthoni hálózatomra rá tudjak csatlakozni a saját wireless routerem segítségével, hogy a saját fájljaim és mappáim között tudjak keresgélni, másolgatni, rendezgetni... stbmagyarul a gépemen lévő megosztott fájlokat szeretném elérni az iphone-om segítségével... ez megoldható?
-
szabopali
aktív tag
válasz
Blaise #41172 üzenetére
Megnéztem, köszönöm! Ezt az opciót nem ismertem! Számlák, vásárlások rajta,az utolsó fizetős a vasárnapi, de ott sem mutatja az az ominózus - pontosítok 1.97 euros- nem tudom mitt...azóta semmi, tehát a mai napi továbbra is érthetetlen! Marad az ügyfélszolgálat
Köszi a helpet, még 1x(#41173) DanielK,,,jó 5let megnézem, de az lehet amit mondasz!
-
asuspc96
senior tag
válasz
Blaise #41037 üzenetére
""Nagy a baj...a múltkori frissítés és visszaállítás után nem egy egy-két alap alkalmazásom! "
Ezt most magyarul is írd le."Nagy a baj...a múltkori frissítés és visszaállítás után nem megy egy-két alap alkalmazásom! (vadászcsiga:
)
Ezt így a szó szoros értelmében kap jogosultságot !
(linkelni nem fogok mert még nem olyan régi a dolog...talán a lap tetején még olvasható)
asuspc96
-
válasz
Blaise #38585 üzenetére
igen, ez is benne lehet a pakliban! vélhetően jóval kevesebben vennének meg ~ 200 e ft-os telefonokat, ha nem lenne a részletfizetési lehetőség...
manchester85; nem feltétlenül jó, ha drágulnak dolgok, de én előnyét is látom ám; pont akkor vettem galaxy s 2 telefont, amikor olcsó volt, utána emeltek, és amikor eladtam, akkor is drágább volt a szolgáltatónál, mint amikor vettem, tehát jobb áron eladható a használt telefonom - és igaz ez akár iphone esetében is, sőt!
minden rosszban van valami jó!
-
manchester85
veterán
válasz
Blaise #38578 üzenetére
Az a baj, hogy már akkor se lenne semmi, ha ez lenne az első komolyabb emelés. Amióta bejött Magyarországra az iPhone, mint termék, a T-mobile-nál nem volt olyan év, hogy ne emelkedtek volna az árak. (És műszaki termékekről beszélünk, ez korántsem magától értetődő.) Azt hittem, az iPhone 4 lesz a csúcs, nálam akkor szakadt el a cérna, erre a 4S árán a kijövetel óta már kétszer is emeltek.
2 éve a 3GS még 80 volt ikon 200-ban, ennek a 4S most pont a duplája. Ez már tényleg botrányos. (Tudom, lehet b*sztatni, hogy 3 havonta leírom, de a kezdetek óta figyelemmel követem az árakat, és nagyon nem okés az, ami megy.)
kali!
Majd mikor a kutya se vesz tőlük, akkor elmehetnek a jó büdös p*csába! Ezek szerint eltérőek az értékrendjeink... Sokáig? Bakker, 60 ezerért vettem a 3G-t 2009 tavaszán ikon 200-zal, és leesett az álla mindenkinek, mikor meglátták, milyen telóm van. Meg persze az enyém is, mikor az utcán bárhol bármikor netezhettem, kényelmesen taperolhattam a telómat. Ma ez már semmi, az iPhone még mindig a legjobb, de közel sem annyival. Ehhez képest megvehetem 160-ért azt, ami 3 éve 60 volt, két éve meg 80. Azt ne mondd már, hogy ez így rendjén van...
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Blaise #38393 üzenetére
Én a My Data Managert használom, ingyenes és megbízható. Volt, hogy 3 adatszámlálóm is fent volt és összehasonlítva a gyárival ez tűnt a legjobbnak. Áttekinthetőbb.
-
Criton
veterán
-
Criton
veterán
válasz
Blaise #33739 üzenetére
külföldön is sok embernél jelentkezett ez a hiba, ott a szoftverra gyanakodnak.
Nekem viszont néha előfordul, hogy ha hívok valakit nem is hallom ,hogy kicseng, csak azt, hogy beleszólal ..... ez is mitől van?T-Mobile-Telenor-Vodafone ennyire rossz lenne? Mert ez már szerintem nem lehet telefon hiba...
-
SÖ
addikt
válasz
Blaise #28375 üzenetére
Szomorú, de egyeiket sem. Még olyannal nem találkoztam, ami úgy mér ahogy a szolgáltató. Nálam 3GB-nál van párszáz mega eltérés. A beépítet sem pontos. Vagy a szolgáltatók csalnak? Viszont a Data Usage a legszéleseb körű számláló: periódus, riasztások, összegzések, vizuális megjelenítés stb. De amig nincs szinkron a szolgáltató és az appok között - értelmetlen. Az erősebb kutya .....
-
kisbandima
tag
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest