- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Azt nem értem, hogy ugyan azzal a fiókkal androidos mobilon addig használom ameddig akarom a teamviewert ! Csak ios-on csinálja a hülyeséget . Nem értem miért. Anydesk is van fent de annál meg az ilyen szövegkijelölések olyan nehézkesen működik mobilról . Meg van egy két dolog ami egyszerűen jobban működik teamvieweren de azt meg ugye iPhone-on 20 másodpercig tudom használni mert kilép 😏. A Windows távoli asztal tökéletesen működik és azt használnám minden gépen a családban de az meg mikor csatlakozok rá zárolt képernyőre lép és nem látják mit csinálok. Pedig ez lenne a legjobb!
Windows fórumon ajánlották a rustdesk-et most ezt kipróbálom hátha. -
nylontacsko
senior tag
Használtam.
Meg is vettem.
iOs - OSX verziókat is. Gondoltam, na majd milyen klassz lesz. 3 bankkártya + kp-s fizetés.
A cél az volt, hogy lássam, mivel mire és mennyit költök.
Ott bukott el az egész, hogy sem a CIB, sem a BB nem kommunikált az nappal.Talán a Revolut-ot kezelte. Írtam a szupportnak is, igen kedvesen közölték, hogy bátran el is felejthetem, hogy a közeljövőben ezek a bankok fel lesznek véve.
Úgyhogy maradt a kézzel történő rögzítés. Ami igaz, hogy mutatós dizájnban lekérdezhető volt, de akkor is csak fél megoldás.
Én "dobtam"... -
tuzpenge
őstag
Hát ez az hogy nálam nincs olyan hogy "kész" gomb!
Szerk: meglett a megoldás. Köszönöm. Kiválasztok egy dátumot, aztán a kijelzőn valahova máshova tapicskolok és utána támegyek a kész gombra (ami nem látszik a dátumválasztásnál) és utána valóban beteszi a dátumot. Elég bután van megoldva......az eddigi megoldás sokkal jobb volt. -
faki_
senior tag
Ilyenkor az eredeti képből vágnak ki a hasonló programok, kb. a piros keretes részt fogod kapni:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest