- Itt vannak az első hivatalos képek a Nubia Z70 Ultráról
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Eurós ártippek a Redmi Note 14 családhoz
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kagzer
aktív tag
-
kagzer
aktív tag
válasz bald.raven #37964 üzenetére
És lehet az ideálisan számolt idő kevesebb, de az út minősége és egyéb forgalmi lassító (zebra, 20-as tábla, stb) miatt az 1 perc rövidebb 5 perc hosszabb lesz.
Hiába jelentettem, küldtem képeket, videót tojtak rá.
Budapesten pedig rendszeresen viccelt meg, egyik alkalommal folyamatosan sima főútvonalakon akart hazavinni, hiába választottam az M3-ast mint lehetőséget.
Ha kiválasztottam egy útvonalat, és mondjuk induláskor meg kellet forduljak (kiállás, stb) máris áttervezett arra az útvonalra amit pont nem akartam. -
kagzer
aktív tag
válasz Laslow #37935 üzenetére
Az a klasszikus elgondolás, hogy folyamatosan szkennel ezeknél az eszközöknél vagy nem is létezik vagy elhanyagolható az energia fogyasztása.
Nem keresem ki (egyáltalán megtalálható-e az iPhone által használt csipek ilyen adatai), hogy milyen energia igényei vannak, a modern kommersz eszközöknél lófütty.
Nem ezzel lehet takarékoskodni.
Olyan bő tíz évvel volt a kezembe wince pda aminél a WiFi-t ki-be kellett kapcsolni, de már akkor inkább android eszközökre váltottunk többek közt az energiatakarékos tulajdonságai miatt.
De ki kell tesztelni, mérni, számolni. A vége az, hogy két töltés között megtakarított idő elhanyagolható. -
kagzer
aktív tag
válasz nylontacsko #37635 üzenetére
Nálam sem jelez valamiért ha ott hagyom valahol.
Az órán fent van a nincs kapcsolat a telefonnal ikon, de nem jelez. Elvileg működnie kellene:
[kép] -
kagzer
aktív tag
válasz tboldi #37427 üzenetére
Arról szívesen várom ilyen jellegű tapasztalatokat mert már szemeztem vele és meg is venném.
A trialt meg már ellőttem és… megnézem esetleg valahogy tudok-e egy trialt még 🙂
Mondjuk az eszközhöz kötése nem tetszik.
Van 3 iPhone a családban és én sem a jelenlegivel öregszem meg[ Szerkesztve ]
-
kagzer
aktív tag
válasz moleculez #37425 üzenetére
Valójában szarkasztikus akartam lenni, a 3uTools amúgy nagyon jó csak a média fájlok tagjeinek kiolvasása nem az erőssége.
Nekem pedig fontos lenne.
Ebben is volt a korábbi Syncios jó.
Mellette a FLAC másolás is ment neki, jelenleg egyikkel sem tudtam, mind visszadobta hogy nem támogatott formátum.
Megelőzve pár kommentet, az XR-em nemrég váltottam le és ezelőtt kb egy évvel tettem rá FLAC (engedjük el, hogy az most a kodek) fájlokat.
Biztos hogy működött mert teszteltem a különbséget az ALAC-hoz képest. -
kagzer
aktív tag
Nem pont ios alkalmazás, de a Syncios használható verziója megszűnt?
Nem ismeri fel az eszközöket és újabban csak valami mobil managert tudok feltelepíteni de az egy rakás szar. -
kagzer
aktív tag
Nálam a bejelentkezésnél akad el, a pinkód megadása után megjelenik a kapcsolati próbálkozás (mobil-if.eeszt.gov.hu) de rövid idő után abbamarad.
-
kagzer
aktív tag
TV appban (az iOS TV appban) be lehet valahol állítani a felirat színét vagy csak én nem találom?
-
kagzer
aktív tag
Köszönöm a hasztalan válaszod, kérlek a jövőben semmilyen kérdésemre ne válaszolj. Nem az első hogy ekkora ...ot írsz.
Nyílván ott van és ad is le találatot, de tudod ez a topik pont azért van, hátha valaki tud ajánlani mert mondjuk ismeri és kipróbálta.
Nagyon kérlek soha többet ne válaszolj általam feltett kérdésekre.
És itt van ... egy szép és hosszú személyes megjegyzésnek amibe bárki, bármilyen általa ismert nyelven az adott nyelv szókincsét kihasználva válogatott profán kifejezések sorát helyezheti, hogy jobb képet alkosson magában arra, mit is gondolok az ilyen fórumban válasznak nevezett bitpicsékolásról amit vannak szívesek páran elkövetni. -
kagzer
aktív tag
Sziasztok
Tudtok ajánlani FLAC lejátszására alkalmas programot (nem baj ha nem ingyenes, csak ne előfizetős legyen).
A gyári van amit el sem indít, másikat bedarálja... -
kagzer
aktív tag
válasz szekra #34676 üzenetére
Szuper.
Akkor neked is mondom, hogy olyan alkalmazásra van szükségem, amivel a mérőórák fogyasztását tudom rögzíteni.
Köszönöm a szándékot, ha valaki ilyen cipőben járna, annak akkor most én segítek:
[Energy Tracker] : Alapból két mérőóra ingyenes, 200 Ft ennek a feloldása, BB a 700 Ft-os csomag, abban van iCloud mentés, stb. Fancy grafikonok, ízléses felület.
[Consumptions] : Fapados, viszont ingyenes, pár kimutatás van benne, iCloud mentés, de leghasznosabb a kamerával történő beolvasás, az óra azonosítóját is és a mért értéket is lehet vele rögzíteni. -
kagzer
aktív tag
Sziasztok
Tudtok ajánlani olyan appot, amivel a különböző fogyasztásokat tudnám rögzíteni?
Nem baj ha fizetős csak ne havi rablás legyen, egyszeri vásárlás.
Előre is köszönöm -
kagzer
aktív tag
Sziasztok
Van olyan alkalmazás amivel tudok úgy képeket szerkeszteni mint pl GIMP-pel PC-n?
Gondolok itt arra hogy részeket kitörölni, ecsettel rajzolni, kitakarni, stb.
Az olyan programok amik effekteket meg minden f@szsagot tesznek rá nem kellenek, nem Instagramra kell.
Előre is köszönöm. -
kagzer
aktív tag
válasz moleculez #31753 üzenetére
Azt hiszem sajnalni nem fogom szegenyeket.
Az igaz hogy a tobbszot bejovo penzt sokkal nagyobb bevetel de pont ezer unforito mert ez egy statikus dolog amit igy el lehet erni.
A szolgaltatas az mas dolog, az ertelemszeru, hogy elofizeteshez kotott.
Mindegy, szerintem csak visszataszito ez a fajta lehuzas. -
kagzer
aktív tag
válasz Ragnar95 #31749 üzenetére
Szokásos problémám ezzel is, hogy havi előfizetéses ha azt szeretném hogy a Healtkitbe felvigye az adatokat
Kicsit unom már azt, hogy minden alkalmazásfejlesztő ráállt erre.
Mondom nincs bajom a fizetős dolgokkal de számomra ez nem szolgáltatás hogy egy alkalmazás csak akkor működik.
Legyen havidijas a mentor program része stb. -
-
kagzer
aktív tag
Sziasztok
Olyan alkalmazást keresek, amivel a bevitt ételeket lehet rögzíteni (kalória, szénhidrát, zsír, fehérje).
Az sem baj ha nem ingyenes, csak ne ez a pénzlehúzó havidíjas .......... legyen.
Fogyási tanácsok, tervek, sem egyéb sallang nem kell, csak adat rögzítés.
Köszönöm -
kagzer
aktív tag
válasz Ragnar95 #31713 üzenetére
Kivéve ha valaki valamit elront és az eladó meg azaz Apple egymásra mutogat.
Én jártam így egy alkalmazással, ugyan visszakaptam az árát, de ugyanúgy meg kellene vennem.
Sőt, az eladó adott redeem kódot és miután letöröltem továbbra is meg kellene vennem.
A kétkedőknek megpróbálok a vásárlási előzményebő (ha még megvan) screenshotot készíteni. -
kagzer
aktív tag
válasz tuzpenge #31681 üzenetére
Akkor jó, elnézést kicsit olyan érzésem támadt mint amikor hifi fórumban kérdez valamit az egyszerű ember és nem erősárammal átütött kábellel köti be a hangfalakat
Szóval az nem automatika, én állítottam szándékosan az expozíció területét a kép sötétebb részére.
Csinálok egy képernyőfotót hogy néz ki a valóságban -
kagzer
aktív tag
válasz tuzpenge #31669 üzenetére
Én megvettem többet is és a legjobban ez vált be:
ProCamera. – Cocologics[ Szerkesztve ]
-
kagzer
aktív tag
Sziasztok
Milyen alvásmonitor/ébresztő alkalmazást javasoltok watch-hoz?
Eddig sajnos nem igazán sikerült találnom, amiket cikkekben vagy bárhol olvastam nem váltak be (Auto Sleep Tacker, Sleep Tacker, Sleep++, Pillow...) -
kagzer
aktív tag
válasz twinee1337 #30303 üzenetére
Szia.
Én kipróbáltam mindent, az általad említetteket is és a ProCamera-nál maradtam.
Mindenben az bizonyult a legjobbnak. -
kagzer
aktív tag
Sziasztok
Olyan pénzügyi alkalmazást keresek, ami felhő alapú tárolással rendelkezik és meg lehet osztani eszközök között (iOS, Android).
A konkrét cél, hogy az elsejével életbe lépő közös kasszát kényelmesen kezelhessük a barátőmmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest