- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
col
addikt
válasz
JoseGee #30192 üzenetére
Utánanéztem közben, valóban megvette a Waze tulajdonjogát a google 2013-ban, de a fejlesztés továbbra sem google.
Persze ha azt akarod ezzel mondani, hogy ami google az csak reklámos lehet, akkor azért tudok még ajánlani cégeket, ami nem goggle és mégis tele (sőt ennél agresszívabban) reklámmal -
tybsen
addikt
válasz
JoseGee #30115 üzenetére
"Egyébként nem értem a felvetésed, egy nüansszal sem működik rosszabbul a Gmail app, mint androidon. Nekem úgy jönnek a levelek mintha pushba lenne."
Ezt írtam: "problémás ahogyan megjeleníti az olvasatlan leveleket jelölő kis számot az alkalmazás ikonján."
Részletezni pedig azért nem részleteztem a problémát mert feltételezem hogy senkit nem érdekel hogy miért nem tetszik nekem a gmail ( a kérdés egyébként is az volt hogy a gyári alkalmazás csak abban marad el hogy nincs push?). Alapvetően teljesen lényegtelen is ez a kérdésem szempontjából.
Mindenesetre ha már megkérdezted akkor arról van szó hogy 2 fiókot használok és amikor a Gmail Icon on megjelenik egy piros szám pl. "2", akkor ugye megnyitom az alkalmazást, és ekkor a kettő fiók közül általában abban áll amelyikben legutóbb hagytam. Nem mindig mutatja az aktuálisan beérkezett e mailt ezért ilyenkor mindig azt gondolom hogy a másik fiókba jött. Ekkor el kell húzni balról a menüt, hogy rá tudjak bökni a másik fiók képére, ekkor ugye átmegy a másik fiókba és mindeközben (! És leginkább ezen van a hangsúly) megjelenik az új levelet jelző kis szám a fiók(ok) képe mellett.
Ez rendkívül idegesítő Mert van hogy eredetileg is abban a fiókban vagyok ahová érkezett az új levél csak valamiért az alkalmazás megnyitásakor nem mutatja. Ahhoz hogy megmutassa át kell váltani a másik fiókba és a váltás közben frissül valahogy és akkor látom hogy mégis vissza kell váltani hogy megnézzem az üzenetet. Tehát az emailek jelzése után az alkalmazás megnyitása nál folyamatosan ide oda kell váltani mert nem frissülnek a dolgok és ez nagyon bosszantó ezért is gondoltam hogy kitörlöm a fenébe És elég lesz a gyári. Mert úgy a dolgok tetejébe még párhuzamosan a gyári ba is érkezik email, csak az néhány körrel le van maradva.
Nem tudom hogy mennyire követhető ez, feltételezem hogy semennyire, De legalább is eléggé körülményes és hosszadalmas még leírni (lediktálni) is nemhogy elolvasni.. ezért sem szerettem volna a részletekbe bonyolódni.
Mindenesetre ma már Letöröltem a Gmail alkalmazást és a gyári e mail alkalmazás valahogy teljesen rapszódikusan működik, reggel érkeztek emailek aztán ma egész nap semmi napközben, és amikor este megnyitottam akkor három új email volt a nap különböző időszakából.
-
nord_
veterán
válasz
JoseGee #29855 üzenetére
1. A Coconutbattery az egy Mac számítógépre letölthető program, nem iPhone-ra telepíthető app.
2. Beállítások - Értesítések - Előnézetek megjelenítése is? Illetve a Beállítások - Fiókok és jelszavak - Új adatok begyűjtése?
3. Pedig egyszerű. Ha a beállításokban a gmail az alapértelmezett fiók, akkor azzal szinkronizál. Ha az iCloud, akkor azzal. Egyszerre két fiókot nem szinkronizál. -
nord_
veterán
-
univerzita
addikt
válasz
JoseGee #29850 üzenetére
Gondolom itt ki van pipálva a Mail,Kontaktok stb. Ha igen akkor a telefonon a Beállítások -Kontaktok -Alapértelmezett fiók-nekem Outlook van de ha neked a Gmail akkor pipáld ki. Még esetleg a Beállítások - felül baloldalt a nevednél a Apple ID -jobboldal ICloud itt a Kontaktok ( zöldre).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Autós topik
- Asztalos klub
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen videókártyát?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Akvarisztika
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest