- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
#26097408 #35911 üzenetére
Nekem ezzel nincs bajom, szívesen fizetek más munkájáért, amíg nem havi szinten akarnak legombolni rólam pénzt. Sajnos, az, hogy hajnalban kinyitom az ablakot, nem mutatja meg, hogy majd tizen óra múlva hazafelé vajon ázok e vagy sem, így is puttonnyal járok általában az ovis cuccok miatt is, persze
most HO, meg gyereket sem engedjük ovi.Ha állomást veszel, az Tök jó, és legalább a közeledben lévők is örülhetnek a pluszegy állomás miatt, mert az összes app így működik, mijdenfelé van X állomás, amihez a legközelebb vagy, azt jelzi Neked.
-
törölt tag
válasz
#26097408 #35874 üzenetére
Outlook naptár: havi nézetben látom az eseményeket, nemcsak a pöttyöket. Agenda nézet persze van a gyáriban is, végül is az is jó mutatni mi következik, csak nagyon megszoktam már az Outlook havi nézetet.
Outlook email: levélből feladatot csinálni átdob a To Do appbaOutlook a levél törzsében is követi a telefon sötét témát, a gyári Mail app nem, lazán bedobja fehér háttérrel a levelet.
r3dsnake: tudom, azért jegyeztem meg, mert azt írták a gyári push értesítés hiánya miatt nem felel meg, ez így téves mert tud a gyári push-t, csak a google nem akarja gmailes címmel
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
#26097408 #35874 üzenetére
Nekem droid alatt volt két naptár app (business cal, aCal), amikkel gyorsan tudtam a havi teendőket szerkeszteni. Pl párom általában 4 nap dolgozik éjszakai shiftben, 4-et nappaliban, stb. Ezt a fenti naptárakkal úgy tudtam két perc alatt felvinni egy hónapra, hogy kiválasztottam egy adott shiftet, kiválasztottam, több másolatot készítsen, majd havi nézetben bejelöltem azokat a napokat, ahová másolni kellett. Szóval egy kopizással tudtam ezt megoldani. Nem egyesével copy+paste. A családi naptárba mindent én szerkesztettem, a havi nézetben pedig fontos, hogy pont olyan legyen mint egy asztali naptár, ne csak egy pötty legyen az adott napnál, hogy van ott valami, hanem lássam: van óvoda, nincs óvoda, ide kell menni, oda kell
menni, akkor a beosztást így szervezzem, látogatás, orvos, fizetni eddig, diktálni naddig, stb. Nekem fontos az átláthatóság.
Gmail klienst használnék a Gmail fiókomhoz, de ott csak akkor jelenít meg jelvényt, ha a levél az elsődleges postaládába jelenik meg, különben nem. Ez azért is zavaró, mert bármi van, az ovi is levélben tájékoztat, és sajnos nem egyszer fordult elő, hogy valami másnapra kellett, és olyankor nem mindegy, hogy látom e, ha van valami, vagy csak ha amúgy megnézem az e-maileket valamikor otthon a gépen este. Nekem nagyjából ennyi. -
Noxy
veterán
válasz
#26097408 #35726 üzenetére
Már mit hagytam volna ki?
Egy fotó, vagy videó ami megismételhetetlen, vagy több órányi munka egy képpel vagy videóval, vagy táblázat, vagy szöveges doksi, stb.. azért nem bíznám egy mem..kártyára.
Volt aki 3 évi nyaralási képet a mem..kártyáról nézegette, még a PC-re sem mentette le. Az 4. évben meghalt a mem..kártya. -
MasterMark
titán
válasz
#26097408 #35586 üzenetére
Azért, hogy mindenképpen kapj róla értesítést, ha valamit automatikusan csinált a telefon. Arra jó, hogy megelőzzék azt, hogy le tudj tölteni mindenféle shortcutot amik aztán mindenféle dolgot csinálnak a háttérben a tudomásod nélkül...
Noxy: Nincs már az új iPhone-okon ilyen. Le kell húzni a control centert, akkor látszik a százalék.
Én egyébként egy olyan automatizációt csináltam, hogy ha 25%-ra merül, akkor aktiválja automatikusan a takarékos módot. -
Noxy
veterán
válasz
#26097408 #35580 üzenetére
ertesitest ha az akku 60%-on van.
Nem írja ki a felül sarokban?
Csak rá kell nézni a kijelzőre ha bekapcsolod a % kijelzést.
Sztm ilyen parancsok végrehajtása + értesítések jobban meríti az aksit mint a % kijelzése.
Persze nem vagyunk egyformák, lehet hogy valaki még albán népdalokat is lejátszat ilyenkor. -
törölt tag
válasz
#26097408 #35576 üzenetére
Apple Watch topikban több szerencsével járhat a kérdés
-
Cyberbeni
addikt
válasz
#26097408 #35575 üzenetére
Én Weblockot használok, nálam nem szokott ilyen előfordulni. Illetve ahogy látom, most megint a másik adblocker appjukat frissítik, itt nincsenek alapból bekapcsolt blokkolandó oldalak, hanem amikor rámész, hogy import, akkor ott placeholderben ott van, hogy mi az ajánlott beállítás hozzá, azt beírod, és elvileg ugyanaz (csak frissebb), mint a másik alkalmazásuk.
Azt hiszem az AdGuard úgy működik, hogy minden DNS forgalmat a saját szerverén át nyomat, ez meg helyben mondja meg, hogy a rule-ok alapján vagy blokkolja, vagy a normál DNS szerver felé küldi e a DNS kéréseket.
De ha ingyenesen kell ugyanez, akkor van a DNSCloak (github), ott nincs ajánlott blokkolandó oldal, de át lehet forgatni az előzőhöz ajánlott szabályokat olyan formátumra, amit elfogad.
-
törölt tag
válasz
#26097408 #35370 üzenetére
Kozben az accuweather-tol visszairtak. Tudjak a problemat es dolgoznak rajta. A masiktol meg semmi valasz egyelore.
Mas. Tudtok olyan appot ami egy search engine de mikor keresek en valasztom ki mit hasznaljon kereseskor. Google, duckduckgo, stb. Es ami fontos en is hozza tudjak adni keresot manualisan. -
-
catroot
veterán
válasz
#26097408 #35350 üzenetére
Igen, a gyári alvásfigyeléssel ez az egyik legnagyobb probléma, hogy csak az általad előre meghatározott időszaktól figyeli az alvást.
Én egyébként teljesen kikapcsoltam a gyári figyelést, ott csak az alvásütemezés van bekapcsolva.
Felesleges mind a kettőt aktívan használni. Amit az Autosleep érzékel, az az adat ugyanúgy megjelenik az Egészség alkalmazásban, mintha az Apple-féle app csinálná.
-
catroot
veterán
válasz
#26097408 #35345 üzenetére
A clock oldal lényegében annyiban más, hogyha pl. alszol napközben is (nem csak este), akkor az ott is részletezve van. A Today fülnél pedig az esti összesítés van, elvileg.
ja és a clock oldalon, ha az óta jobb alsó sarkára kattintasz, akkor ott tudod még kalibrálni a mérést, ha kell.
Nem tökéletes az alkalmazás, elsőre kicsit bonyolult is. Viszont nagyon részletes és nekem pontos is.a gyári egy vicc kategória, ha tényleg csak annyit mutat, amennyi az egészség alkalmazásban is látható.
-
col
addikt
válasz
#26097408 #35246 üzenetére
A GPS-t, helymeghatározást szerintem teljesen felesleges kikapcsolni. Sok alkalmazás és egyéb szolgáltatás igényli is. Inkább az alkalmazásoknál kell szabályozni, mi módon használja a GPS-t az adott program. Én sose kapcsoltam ki és számottevő változás nincs is pl. akkuidőben, ha ki, vagy bekapcsolod, max a saját életedet keseríted, ha valami annak hiányában nem működik (jól).
Persze mindenki azt tesz, amit jónak lát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Cyberpunk 2077
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest