- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabiks
senior tag
válasz devil-k #33600 üzenetére
régi androidos beidegződés, mint ahogy az appok kilövése is... ios 8 óta használok iphonet, akkor se és azóta se lövöm ki se a bluetootht se a wifit se az adatforgalmat se az alkalmazásokat se semmit, nincs hatással az akkura. Sőt ha mindig újra és újra kell visszatöltenie az alkalmazást még több energiát is használ mintha csak háttérben pihenne.
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
devil-k
nagyúr
Gmailre be lehet már állítani valahogy a sötét témát? Én sajnos nem találtam meg...
- mozi bolondéria -
-
csabiks
senior tag
válasz geleati #33609 üzenetére
a személyes tapasztalataim még régebbi készülékeimen (6s-7-8):
repülőgépes üzemmódban még az energiatakarékosnál is jobban merült éjszaka.. de nálam valamiért energiatakarékosba is többet evett mint amúgy.
van 1-2 beállítás amit kapásból kikapcsolok, ilyen az ‘alkalmazásfrissítés a háttérben, illetve a helyszolgáltatásoknál a gyakori helyek, az ébresztés az emeléshez
a hozzáadott gmail fiókból óránként gyűjti be az adatot.
hirtelen ennyi jutott eszembe, nekem így 7 órás sotok simán jönnek, éjszaka meg maximum 4-5% merül de van hogy 2-t van hogy 1-et.
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
őstag
válasz bigdady #33595 üzenetére
Ha az alap mail programban van a gmail fiókod, akkor töltsd le a gmailt a másikhoz, vagy fordítva. Hasznhatod az outlook-ot is pl. Mindhármat használom és mindegyik jelez.
Azt azért megjegyezném, hogy az alap Mail egyedül is alkalmas arra, amire szeretnéd, hiszen totál különválasztja a fiókokat, ha úgy akarod nézni égy egybe is kezeli, ha úgy tetszik. Egyszerűen lehet váltogatni köztük, egy kattintás.
-
devil-k
nagyúr
Van ajánlott angol-magyar szótár app?
- mozi bolondéria -
-
sztanozs
veterán
válasz devil-k #33616 üzenetére
Igazából nem találtam olyat ami normálisan működik, az egyedüli, ami használható volt az a Kindle alatt a slovoed (paragon) angol-magyar szótára.
iTranslate-et próbáltam még, de nem tűnt túl használhatónak:
ki kell tenni egy widget-et a kezdőlapra és a kijelölt szót ott lehet csekkolni.JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
devil-k
nagyúr
válasz MasterMark #33619 üzenetére
Köszönöm. Ezt már ajánlották múltkor is, ez nagyon hasznos.
Igazából jó lett volna egy jóféle angol-magyar (magyar-angol) szótár. A Google Translate inkább no comment.
- mozi bolondéria -
-
buci30
addikt
Melyik stratégia játékot ajánljátok ami magyar nyelvű, és nem csak vásárlással lehet rendesen haladni?
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
bigdady
nagyúr
Nem tudtok appot amivel korlátozhatom androidos telóját a gyereknek és kérhet időt ha elfogyott?
-
trobi28
addikt
-
bigdady
nagyúr
válasz vadászcsiga #33624 üzenetére
Pedig van csak túl sok...
Jó pár multi platform van csak nem tudom melyik tudja az időkérést, igazából ez a kérdés[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz vadászcsiga #33627 üzenetére
Azt keresem, ezért kérdeztem
Boomerang és qustido kuka[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
addikt
Google Family Link?
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Iosen mi értelme a Google Home meg a Google assistantnak? Hiába rakok bele az eszközöket úgy sincs hey Google nem?
-
bigdady
nagyúr
válasz MasterMark #33634 üzenetére
Nem az lenne a google home lényege, hogy hangutasításra tudjam őket irányítani?
Mint Siri-vel az apple home kompatibiliseket.[ Szerkesztve ]
-
Blue meth
senior tag
Üdv!
Olyan problémával találkoztam a napokban, hogy Apple Musicból nem tudom letölteni telefonra a zenéket. Rámegyek az egész album letöltésére, vagy el se indul, vagy csak 1-2 szám, azok is szinte a legelején leállnak és nem töltenek tovább. Van amikor ki is lép az appból. 6s-nél csinálja. Hely van a telón, több mint 3gb (emlékszem régen volt hogy ezért nem töltötte le, mert nem volt hely, persze kiírni nem írta ki...). Tippek hogy mitől lehet? -
MasterMark
titán
válasz banditos91 #33639 üzenetére
OK google es Hey google is van es mukodik is google eszkozokon.
Switch Tax
-
tuzpenge
őstag
Valaki ért itt a parancsok apphoz? Konkrétan azt szeretném csináltatni vele, hogy mikor hazaérek (tehát egy helyhez kötve) kapcsolja fel a xiaomi wifis lámpát! Csak sajna a xiaomi home alkalmazás nincs a programok között. Valaki esetleg tudna segíteni?
Köszi!ˣ
-
Cyberbeni
addikt
-
bigdady
nagyúr
-
moleculez
veterán
Felraktam a 13.2.3-t mostmár rendesen keres mindenhol, jegyzetekben mailben. Elég zavaró volt.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Cyberbeni
addikt
-
meroly
veterán
Sziasztok!
Adott egy 5c, amit net megosztásra szeretnék használni. Digi mobilnetes kártya van benne, megy is szépen a net róla, viszont a hotspot menüpont eltűnt.
T-mobile-os kártyával látszik a menüpont. A szolgáltató nem korlátozza a hotspotot elvileg.Létezik-e valami app rá, amivel meg tudom osztani a netet?
Köszönöm
Impossible is nothing
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest