- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jófejsrác
senior tag
Most direkt rákerestem 1-2 kedvenc előadómra Spotify-on ami szerintem nem annyira "hallgattatja magát" zenekar: Death, King Diamond, Cradle of Filth, The Mars Volta és nagy meglepetésemre mindent megtaláltam
.
Oké akkor Hard mode: C64 klasszikus zenék, Akira Yamaoka (Silent Hill 1-2-3-4 OST) és hát a fenébe is ezek is fent voltak.
Magamat mentve, évekkel ezelőtt amikor használni akartam akkor nem volt meg minden.
Viszont sikerült megoldani, töröltem a telóról a komplett zene könyvtárat, majd újra szinkronizáltam iTunes-al és most már frankó.
-
B.Ricsike
őstag
Mit értesz példa fájl alatt?
Átküldjem a tervet?Egyébként sima windows-os gépen is szenvedtem vele, de találtam egy "PDF-Viewer" nevezetű programot, ami már nem mai gyerek, de úgy működik, hogy a memóriába betölti az egész PDF-et, aztán ha bármire közelítek, akkor egyből hozza, nem mossa el, nem homályos, nem kell várni.
Valami ilyen kellene iOS-re is. Pont amiatt vettem a Mini 5-öt, mert rohadt kompakt! Kiviszem helyszínre, nyitom a terveket, és írok is bele ha kell. Csak így elég macera.... -
B.Ricsike
őstag
Köszönöm.
Igazából itt sem lesz sokkal okosabb az ember, maximum belenyugszik, mert ahogy olvasom, erre sajnos nincs megoldás. Az egyik srác még a PFD expert-et fejlesző Readdle csapatot is is kérdezte erről, de ott is azt a választ kapta, hogy ez sajnos ilyen. Kár, pedig nagyon bíztam a Mini 5-ben és a kompakt méretében.
Ezt írja átmeneti megoldásnak:
"The solution for me has been as suggested by them to rasterize some of the content that I’m receiving from my engineers to review. I’ll re-PDF the review sets that I get from them down to 11x17, opting to print as image and setting a reasonable resolution that I can still see detail in. This will often result in larger file sizes as things go from vectorized to raster but performance can go up."
Magyarul, ha jól értelmezem, képként menti és azután azzal dolgozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Windows 11
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest