- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Az asszony telóján is be vagyok jelentkezve a Gmail appba az én fiókomba, és fordítva, sokszor intézzük egymás dolgait, egyikünk jobban ráér reagálni ilyesmi, így egyszerűbb. Csak most meg kellett változtatnom egy törési kíséret miatt, aztán ott ki van zárva egyelőre.
De pl ha nem iOS/macOS eszközön jelentkeznék be, akkor mizu van?
Kimásolni hol tudom? -
Cyberbeni
addikt
iPadOS 13.3, rámegyek a send.tresorit.com-ra, rányomok a pluszra, browse, onnan a downloadsból kiválasztok egy fájlt az simán felmennek. Utána le is tudom tölteni és ott lesz a Files appban a Favorites/downloads között még egy példányban.
-
Dr. Oid
aktív tag
-
erdoke
titán
Az egykori Everpix, illetve a mostani PictureLife kliens alkalmazására gondoltam.
NAS-rá visszatérve, minden nagyobb márkának van, még a WD cuccokhoz is. Egyébként gyakran elég egy jó hálózati képességekkel felvértezett média lejátszó app is, a másik oldalon pedig egy SMB szerver.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest