- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Macrodroid
- Három új Moto G mutatkozott be
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz SoldierL #21599 üzenetére
GameCenternek semmi köze ehhez, a GameCenter nem tárol mentéseket. A gameloft felhőjével lesz a probléma, de ezt már leírtuk többször, mi semmit nem tudunk ezzel kezdeni, te se jutsz előrébb azzal,h ide leírod a problémád.
Gameloft support tud egyedül segíteni...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
SoldierL
senior tag
Fiúk lányok valaki aki jártas ebben elmagyarázná? Szétvet a düh. Második gameloftos játékmentésem tünt el. Annak idején az Asphalt 8, most meg a modern combat 5. 91-es szinten voltam. Lépnék be mondom multizok kicsit. Még akkor megvolt a profil, de alap fegyvert adott be. Gondoltam valami bug. Kilépek-belépek betölt nekem egy lvl2-es szintet, teljesen alap minden. Azóta nem tudom visszacsinálni, kész. Az eddigi melóm amit belefektettem hirtelen eltünt. Semmit nem csináltam elötte a tabbal. Olyan mintha a játék nem tudna kapcsolatba lépni a game centerrel. Miközben a megszerzett jutalmak ott vannak. Az Asphaltnál is ugyanez volt. Senki nem tud segiteni, senkihez nem fordulhatok ezzel a problémával csak ide tudom leirni. Nagyon dühítő. Meg is előzném az első választ: a support szarik bele nagyon jol tudjuk.
-
SoldierL
senior tag
Nem tudott betölteni az ipad egy játék profilmentést. Visszarakott 0-ra. Nagyon kellemetlen. Van ennek köze az áruház szrakodásához?
[ Szerkesztve ]
-
pszihó
aktív tag
Üdv Iphone 5 re van olyan profi amivel tudok Samsung okos órát összehangolni?
Samsung S9 tab 5g (8/128) // Hyte y70- darkflash dr12pro 10db-zalman megamax 600w-asrock h310cm-dvs, i39100f, 2x16 gb ddr4, asus rog strix rx5700 xt,– SAMSUNG Odyssey G9LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER MONITOR
-
-
aizen92
addikt
Ti tudtok letölteni? appstoreból bármilyen appot akarok leszedni várakozásnál tart.... nem szed le semmit, másik wifi, újraindítás megvolt.
szét robbanok az idegtől....... egy kva 10 megás app kéne sürgősen erre le van halva ez a szar..."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
Eu navigáció szerintetek melyik a legjobb iphone-ra? -
Ragnar95
félisten
válasz r3dsnake #21587 üzenetére
Biztos,h nem, a legelején emlékszem rá,h nem volt más, csak olyan,h a Kedvencek engedélyezése.
DanielK: az nem jó, mert a kolléga az ismeretlen számokat szeretné letiltani és kicsit körülményes minden egyes létező telefonszámot külön-külön letiltaniPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
catroot
veterán
válasz Rage47 #21577 üzenetére
Lehet macera, de én az ilyen lassított videókat feltöltöm a YT-ra, ott lassított is lesz.
Aztán annak a linkjét küldöm el.
Csak fontos, hogy ne a YT appon keresztül töltsd fel, mert akkor megint a nyers fájlt nyomja. Hanem a Fotók alkalmazásból menjen a YT-ra.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Ragnar95
félisten
JB után iBlacklist, JB nélkül csak elég kényelmetlen megoldás van: minden kontaktodat hozzáadod a kedvencekhez és folyamatosan bekapcsolva hagyod a DND módot.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
D4ni
őstag
Sziasztok! Létezik valami olyan funkció az iPhone 5-Ben avagy program amivel az ismeretlen számokat le tudom tiltani ?
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
Gsx-rr
veterán
válasz Tibee86 #21564 üzenetére
Nem mert semmilyen beállítási lehetőség nincs. Én szeretem ,mert roppant egyszerű bármit is felvinni a naptárba.
Azt nem tudom ,hogy a Google naptárt használom ,ott utána lehet-e ilyen manuális beállítást csinálni ,hogy onnan hányszor kapj emlékeztetőt. Mivel a naptár is figyelmeztet külön. -
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #21560 üzenetére
Iphone-os verzio [link]
-
-
Rage47
veterán
most vettem észre, hogy a slo mo videókban nem menti el a lassitast a Google Photos
-
bok92
addikt
-
vadászcsiga
félisten
-
törölt tag
Sziasztok,
Ki milyen notesz alkalmazást tudna ajánlani?
Elég sok rövid dolgot kellene pár naponta észben tartani és gondoltam hátha ismertek valami jót.Emlékeztető nem kell, manuálisan nyitnám meg, hogy van-e valami.
-
He-Nike
aktív tag
Sziasztok!
Létezik a IOS-re olyan alkalmazás, ami tulajdonképpen egy ikon amit ha megnyomok kikapcsolja a kijelzőt..?
Tehát úgy működik, mint a készülék kikapcsológombja.
Köszi!Ha 3 madár lennék, látnám magam elött, ahogy repülök magam mögött.
-
nofi
addikt
Tud valaki alternatívát az iPad-es Lightroomra? Egyenkénti beállításra van jó pár, de nem találok olyat amivel pl. csoportosan címkézhetném őket.
Xbox GT: nozsolt
-
Ragnar95
félisten
válasz legiaap #21540 üzenetére
Én még Karácsonykor beszereztem 1$-ért, annyit megért. Nagyon ne sajnáld, poénnak poén egy darabig, de azt a pár küldetést megcsinálod pár óra alatt, utána meg már nem nagyon van mit csinálni, mert a térkép is nagyon kicsi.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
legiaap
félisten
Reggel figyelmeztetett az AppZapp, hogy a Goat Simulatorra van ingyenes code IGN-től. Most értem haza melóból és már nem él a dolog...
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz univerzita #21538 üzenetére
Éppen itt írtak róla a fórumtársak, hogy az igazából nem is free, hanem regisztrációkor kell érte fizetni.
Ettől még jó, de így egy kicsit átverés ízű..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Nescafé
őstag
Ezek közül érdemes valamit leszedni?
[link][ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro
-
Ragnar95
félisten
Ezt én úgy szoktam megoldani,h kézzel váltom a napi árfolyamon, aztán időnként összevetem a dolgot a online számlatörténetemmel. Persze úgy lenne a legjobb, ahogy te írod, de mivel alapból alig van app, ami támogatja a többféle pénznemet, így erre végképp kevés esélyt látok a közeljövőben,h megvalósuljon.
-
Tibee86
nagyúr
Ingyenes a Plex!
-
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz Mimike10 #21525 üzenetére
Kár, hogy nem ingyenes. Tudja a számlánkénti különböző pénznemet? Ez az egy funkció hiányzik a Pocket Expense-ből, de ezért akár hajlandó is lennék kifizetni érte azt a 2$-t.
-
Mimike10
csendes tag
válasz kenny123 #21499 üzenetére
My Budget Book nagyon jó kis app érdemes megnézni. Folyamatosan fejlesztik, többféle kiértékelést tud lehet benne költségeket tervezni, touch id-vel indítható.
https://itunes.apple.com/us/app/my-budget-book/id488892606?mt=8
http://www.onetwoapps.de/english/my-budget-book/version-4-5/ -
Ragnar95
félisten
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Ragnar95 #21522 üzenetére
No majd kipróbálom, egy kompakt fényképezővel megpróbálom összehasonlítani.
Én spec. utálom a külön eszközt, teher, kényelmetlen stb....számomra.
Ez természetesen nem azt jelenti, hogy másnál ez nem egy természetes dolog, hogy fényképezővel a nyakában indul útnak.
Mondjuk eleve én ezt a külső app-ot (camera+) munkámhoz használom, milliószor van olyan eset, hogy éjszaka kell fotóznom, amikor semmilyen más eszközt (így egy kompakt fényképezőt sem) vihetek magammal, és nekem amit tud az bőven jobb a semminél.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Ragnar95
félisten
válasz HUTCHDB #21521 üzenetére
Egy normálisabb kompakt már érezhetően jobb képeket csinál, már csak azért is, mert jóval nagyobb az optika átmérője és hosszabb záridővel tud dolgozni.
Ilyen fényviszonyok mellett meg se próbálkozom a mobilos fotózással, ha tudom,h lesz mit fotózni, viszem a DSLR-t.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz galaxys80 #21520 üzenetére
Nem értem, nektek a semmi, és az emlék között nincs semmi különbség?
Direkt nem tettem be olyan képeket, ahol láthatóak a családtagok a külső app-nál.
Számomra fel sem vetődik, hogy ilyen helyzetekben a gyári kamerát használjam.
De nyilván vannak olyanok, akik inkább nem is fényképeznek ilyen esetekben.Ráadásul ezek gyors képek, semmi érdemi beállítás, semmi hosszas egy helyben tartás.
Kíváncsi lennék egy átlagos fényképezőgép milyen képeket lenne képes csinálni ilyen helyzetben.
Szerintem nem lenne érdemben jobb." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Ragnar95
félisten
válasz HUTCHDB #21518 üzenetére
Legelső link most sem jó
Ezek valóban jobb példák, mint az eddigiek, bár ilyen képeket is csak ha minden kötél szakad tartanék meg a telefonon, de valóban sokat javít a láthatóságon az app, ha a képminőségen nem is.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Tibee86 #21517 üzenetére
Bocsánat!
(#21519) Ragnar95!
Nálam jó mindegyik link.A legjobb plélda az utolsó pár.
Az egyiken semmi nem látszik, míg a másikon egyértelmű a vízi köd színház.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz HUTCHDB #21510 üzenetére
gyári 1
külső alkalmazás 1
gyári 2
külső alkalmazás 2
gyári 3
külső alkalmazás 3
gyári 4
külső alkalmazás 4" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Oliverda
félisten
válasz vadászcsiga #21513 üzenetére
Keresésnél a Followed Searches.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
vadászcsiga
félisten
Ebay appban ipaden, hogy lehet beállítani termékfogyelőt? Nem találom sehol
-
Ragnar95
félisten
válasz Tibee86 #21506 üzenetére
Erre írtam,h több a beállítási lehetőség, ugyanilyen képeket lehetne lőni a Manual appal is, csak ahhoz tudni kell,h mit hova állíts, itt meg megteszi helyetted a szoftver.
Ettől még ugyanúgy vállalhatatlanok ezek a képek, zajtenger az egész, persze, nagyon speciális esetekben esetleg jobb lehet 1-1 ilyen kép is, mint a semmi, de általában semmire nem jók ezek a minőségű fotók.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Tibee86 #21506 üzenetére
Tegnap en is keszitettem 2-3 kepet este, majd linkelem a gyari es a kulsos "gagyi" program altal keszitett fotokat.
Szerintem van kulonbseg, de nem vagyunk egyformak..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
pomk
őstag
Sziasztok!
Kereső nem segített, így megkérdezem hogy tudtok-e ajánlani hívásidő számláló alkalmazást?
Köszi!
-
Tibee86
nagyúr
válasz Ragnar95 #21494 üzenetére
Éjszakai képeknél szerintem van értelme külső app.-ot használni, mert míg a gyárinál semmi nem látszik, a NightCap Pro-val igen. Nincs most saját, de itt találsz párat: [link] (mondjuk ez még a korábbi verzió, a pro ennél jobb)
Nem csodát kell várni, de legalább látszik valami a képen, míg a gyárival csak a nagy feketeség.[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz kenny123 #21499 üzenetére
LastPasst használom jelszavak tárolására, de ez sajna még mindig nem támogatja a TouchID-t. 1Password támogatja, cserébe nagyon kevés kategória van benne ingyenesen.
Pénzkövetésre a Pocket Expense-t használom, nagyon bevált.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Óra topik
- Játékmenet előzetesen a tavaly bemutatkozott EXODUS
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Automata kávégépek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Villanyszerelés