Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Netfone
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
consono
üzenetére
Egy barátomnál láttam a Reamarkable-t, kipróbáltam, nagyon tetszett, de mikor láttam hogy árban többre jön ki mint az ipad air, és még jóval többe mint az alap ipad akkor azt mondtam, hogy azért az ipad sokoldalúbb.
Most megint rákerestem, látom van az az ultrahordozható Move, csak ugye kötelező hozzá megrendelni valamelyik tokot, és így az alap cerkával együtt több mint 200e Ft, úgy az sok, egy kis méretű kiegészítő eszközért. A nagy meg még több. De tetszik a move, szerintem az egy jó rétegtermék, lehet hogy egyszer mégis rászánom magam, azzal a felkiáltással hogy a munkához kell

-
Gzolo
senior tag
válasz
consono
üzenetére
Kollégám behozta megmutatni a sajátját, mert kíváncsi voltam, én sima 6" ebook-ot használok olvasásra.
Simán jegyzetelni még tök jó, meg olvasni könyvet, de egy pdf-be vagy ppt-be beleírni azért nem olyan klafa, meg a fájlok/jegyzetek kiszedése sem annyira egyértelmű.
Apple Jegyzetek, OneNote, Craft, stb ennél jóval egyszerűbb az eszközökön keresztül nézni az elkészült műveket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 3D nyomtatás
- Jövedelem
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest