Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzolo
senior tag
Pár napja láttam, hogy téma volt a billentyűzet+egér használat.
Logitech K375 és Xiaomi Mi Dual Mode Mouse Silent Edition egérrel simán összekapcsolódott és hibátlanul megy. Egyetlen fura dolog, hogy fordítva görget a görgő,de ezt be tudom annak, hogy trackpad-re találták ki elsősorban. De azért lehetne egy opció a megfordításra.
LG G7 desktop módot (Android 10 beépített funkció) és az iPad-et (Air3) összehasonlítva kilométereket ver kezelhetőségben az iPad az Androidra, pedig azt ki tudom tenni rendesen monitorra és desktop like ablakkezelője van. De ez hiába, hogyha nem tudja magáról a külsős fejlesztők alkalmazása, hogy neki Tablet módba kéne mennie, így például a táblázatkezelők használhatatlanul nagyok az elcseszett fektetett nézet low dpi miatt, csak böngészőn belül van normális nézet. Lehet a Samsung ezt ügyesebben oldja meg a Dex-szel, de most Lg telefonom van.
Új hozzászólás Aktív témák
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest