- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferelson
tag
Megpróbálom leírni neked hogy mit gondolok. Gamer laptopom volt, ám mivel van mellette nintendo switch-em és ps4 így nem éreztem szükségét a laptopnak, plusz iPhone és airpods tulaj is vagyok és Hát az iPad pro 2018-ba hamar beleszerettem. És nem bántam meg!! Hihetetlenül jó, gyors. Viszont a teszteket szerintem nem kell feltétlenül nézni, főleg, hogy az IpadPro "csak" IOS-t használ. Ez egy nagyobb hátránya, ha már mindenképpen hátrányt keres valaki. Nekem nagyon kielégítő és performamce mániás vagyok...Apple pencil nagyon hasznos hozzá!
-
|AP|
veterán
pontosan ugyanebben a cipőben járok.
Alapvetően androidos vagyok és google alkalmazásokat használok, de tablet fronton az ipad valahogy szimpatikusabb.
A fő felhasználás otthoni tartalomfogyasztás (böngésző, youtube, HBO Go, stb)
Erre szerintem bőven elég lenne nekem a 2018-as iPad 9.7, abból is a 32Gb-os
A Telekomnál 22 havi részletre havi 5800-ért elhozható a Wifi/3G-LTE verzió. Van ennél jelentősen jobb ajánlat mostanában? -
Rage47
veterán
nincs most jobb ár/érték tablet a tavalyi ipadenél. nekem is az van, minden fluid és gyors. rajzolok is rajta, teljesen rendben van.
vettünk korábban valami asus tabletet, 100-80k körül, és a telefonáláskor visszahallottuk magunkat bármit csináltunk meg nem is volt olyan folyamatos, mint egy ipad. csak azért mondom, hogy nem érdemes benchmarkokat nézni, hogy most melyik eszköz szerett itt-ott több pontot... összetettebb ennél a dolog.nincs hover, max. talán Citrixben
-
sebgutkopf
őstag
Azért azzal legyél tisztában, hogy ipad-ek között csak a pro verziók kapják a csúcs hardvert, a sima ipad-ek a több évvel öregebb iphone-ok prociját kapják az akkor aktuális ram mennyiséggel. A sima 2018-as ipad tehát egy 2016-os iphone 7 speckóinak felel meg. Otthoni tartalomfogyasztásra persze ez is elégséges és nem lesz vele gond, de azért jobb a tisztán látás.
Annyit még szintén tudni kell, hogy az egyéb böngészők azért nem pont azonosak az androides verzióikkal, itt az apple komoly megkötéseket tesz így a akár a chrome akár opera némileg szűkebb funkcionalitással bír mint az androidos vagy pc-s megfelelőik. Ettől még működnek.
A többi a korábban leírtak szerint működik (kivéve chromecast).
Otthoni tartalomfogyasztásra egyébként kimondottan jó eszközök az ipad-ek.
-
weinmaker
őstag
Viszont állat jó! Semmiért nem cserélném le, pedig telefonban androidos van. Egyszerűen nem összehasonlítható. Én először egy ipad 3-at vettem 16Gb-os verziót, és annyira megtetszett, hogy rá pár hónapra lecseréltem egy ipad 4 64gb-os típusra. Mondjuk én zenéléshez, és rengeteg dologhoz használom, és egy csomó zenei program egyszerűen nincs is androidra. Illetve itt nincs olyan, hogy lefagy, meg társai, ami jelen felhasználásnál nem utolsó szempont. Egy percig sem bántam meg, hogy megvettem, pedig én is szívtam a fogam először
-
Ragnar95
félisten
iPad 1-et semmiképp ne vegyél, iOS5 a legújabb szoftver, ami elérhető rá és csomó játék iOS8-at kér már, illetve a 256MB RAM is eszméletlen kevés benne.
iPad 2 egy fokkal jobb választás, de iPad 4 vagy inkább Air alá én már nem adnám, mert az iOS9-el elég lassú az iPad 2 is már és sok játék van, ami nem támogatja az iPad 2-t. Sajnos nem feltétlen kell hogy komoly erőforrás igényű legyen egy adott játék (bár amikor nem iOS verzió, hanem konkrét modell a követelmény, az általában emiatt van), ha olyan API-t használ a játék, ami újabb iOS verziót kér, akkor az a játék nem fog futni régebbi szoftveren, az iPad 1 ezért is esik ki csomó játéknál, illetve nemsokára az iPad 2 is erre a sorsra jut.
Megbízhatóság terén a legjobbak között vannak az Apple készülékek, ha nem a legjobbak. Vásárláskor arra figyelj, hogy az iCloudból legyen kijelentkezve az előző tulaj és a helyszínen nyomj visszaállítást, majd te aktiváld a készüléket. Illetve ilyen régi eszközöknél az akku már gyengélkedhet, azt nem árt ellenőrizni, hogy milyen állapotban van. -
blakey
titán
Keress vissza, nem kell iTunes, eddig sem nagyon kellett. FileExplorer-rel bármit elérsz hálózatról nekem még egyszewr sem fordult meg e fejemben, hogy géphez csatlakoztassam az iPadet. nPlayer, InFuse Pro hálózatról is mindent lejátszik.
A többire majd válaszolnak a tulajok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest