Hirdetés
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rent
senior tag
Nem tudtam kivarni, mert marciust irtak tavaly osz ota (azota vartam), majd marciusban aprilist, de ugy hogy az sem volt biztos, majd aprilisban majust. Ha lehetett volna tudni a megjelenes idopontjat kivartam volna, de igy lett belole ezzel a konstrukcioval marcius vege. Vegul 2 nappal a megjelenes utan meglett amit eredetileg is szerettem volna. Az, hogy most vegul nem cellular valtozat, annyira nem erdekes, mert vegso esetre ott a telefon netmegosztasra, de azon vagyok, hogy vegyek egy a csalad osszes eszkozet kiszolgalo hordozhato eszkozt, ami 90% ban a meloban lenne, illetve a nyaraloban. Mashol meg nincs ra szukseg. Korrekt nem korrekt, itt ezert fizetsz 12% felarat, hogyha velt, vagy valos problemad adodik az eszkozzel, akkor ha van raktaron azonnal cserelik, miutan raneztek, hogy nem erte kulso behatas, ha 48 oran belul pedig nem elerheto ugyanaz, akkor +-5% on belul cserelhetsz. Nem ingyen van ez a szolgaltatas, hanem 12% felarert csereben, igy teljesen korrektul jarsz el, hogy kihasznalod azt a szolgaltatast, amiert fizettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest