Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rent
senior tag
Ipad Pro 12.9, 2017-eshez (256gb wifi) kerestem billentyűzetet.
Smartért nem adnék 60-at, főleg a minősége miatt. Elmentem egy üzletbe és megnyomkodtam a Magic Keyboardot. Mondom magamban ez életem egyik legjobb billentyűzete amin gépeltem, pedig van pár itthon, köztük mechanikus is. 40-et akkor sem adok érte nekem nem ér annyit. Hitegettem magamat. Majd bementem az istyleba és újra egymás mellett megnyomkodtam a smart keyboardot és egy imac-re kötött magic keyboardot. Ekkor eldöntöttem végleg, hogy smartot az életbe nem vennék annyiért és kértem egy akciós Zagg zsinóros billt 9,9-ért, amikor is megláttam a vitrinükben sorakozni a magic keyeket és az egyiken egy rózsaszín árcédulát. Megnéztem közelebbről és láttam, hogy 24.990 Ft.
Kérdeztem az eladót, ugye az nem magyar? Megnézte és válaszolta, hogy de, igen.
Akkor éreztem, hogy kár volt rákérdezni. Mitől van ennyire leárazva? Ugyanis használtan gari nékül nem láttam ma ennyiért a neten magyar kiosztásút. Válaszolta, hogy azért, mert a külső fólia csomagolás jobb széle eltávolításra került. A termék viszont gyári csomagolású belül, sőt a lightning kábel és a papírja is azok. Látszott, hogy soha nem volt leszedve a gyári fólia a billről, tehát gyári új a termék. Miután tájékoztatott, hogy 2 év a jótállás a Magic Keyboard-ra, a Zagg-re 1, a sorsom eldőlt. Megvettem, hazahoztam és azt mondom instant get. Villámszerűen lehet vele gépelni, mellégépelés nélkül, teljesen kézre áll, minőségi benyomást kelt, pont ráfér az UAG tokra, sőt még hely is van mindenhol körülötte, egyszerűen ehhez a 12,9-hez tökéletesen passzol.
Száz szónak is egy a vége, nagyon örülök és sajnálom ha sokaknak unalmas volt a posztom, de le kellett írnom az örömömet.
Tud valaki esetleg hard case tokot Magic Keyboard-hoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Vallás
- PlayStation 5
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest