Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rent
senior tag
Na sikerült az alzánál becserélni a 2022-es m2 11” 256gb cellulart.
2 napja leadtam, ma letelt a 48 óra, mivel raktáron nem volt, ezért mehetett a csere. Annyi, hogy közben szigorítottak az azonnali garancián annyit, hogy már felfele sem lehet eltérni 5%-nál nagyobb mértékben. Nem számított, hogy egy csomó pénzt otthagytam volna, kötötték az ebet a karóhoz, hogy 5% nál többet sem hagyhatok ott. Állítólag sok volt a visszaélés azzal, hogy jóval olcsóbbra cseréltek és a különbözetet visszakérték.
Így végül 2024 m4 11” 256gb lett és annyi, hogy buktam a cellulart, mert az már +20% lett volna, ráadásul a 13-ast terveztem elhozni 256 cellularban, ami meg 50% lett volna. Mindegy, összességében szerintem jól jártam, 0ft-ért becserélték egy új m4-esre (vagyis ennek volt ugye 60e Ft felára az elején) 2 nap alatt. Vettem hozzá egy magic keyboardot (máshol, mert náluk nem volt, de ezért írtam, hogy otthagytam volna náluk nem keveset, mert rendeltem egyet a 13-ashoz), ami nem gondoltam, hogy ennyire jó lesz, bár ettől még mindig sokallom az árát.
Illetve most nézhetek valami hordozható routert, hogy ne kelljen telefonról megosztani mindig a netet.
Még annyi, hogy az 5% on belüli azonnali cserénél ha olcsóbb, ha drágább nem fizetsz és nem kapsz vissza különbözetet, hanem az eredetileg megvásárolt áron viszed tovább a garit és az értéket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- BMW topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VR topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Bestbuy játékok
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- További aktív témák...
- Apple Pencil USB C bontatlan
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4425
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs