- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Motorolának is a Bose hangol
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrkorooo
aktív tag
válasz
runner 125
üzenetére
nekem ma jutott vegre 1 64GB fekete, wifi +4g
icenter
veeegre -
_adaml21_
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Ismerős szitu, imádom az iPad Air-emet, de ez a Safari reload jelenség marhára bosszantó...
Anno azért váltottam mini 1-ről, hogy ez a jelenség megszűnjön (mert igazából amilyen gyakran használtam, az is elég volt a célra, de ott is idegesített a reload...). Ráfizettem kábé 60ezer forintot, és ugyanúgy újratöltenek az oldalak....

Most adjam el az Airt, és fizessek megint kb 50 ezret rá, hogy ne reloadoljanak az oldalak?

Ráadásul megszüntették a legszimpibb 32GB-os méretet, hogy vegyél 64-eset (16 még a telefonon is vicc, iPaden meg totálisan hülyeség....)Már érzem, mi lesz a 6S fejlesztése: nem fog kiállni a kamera, megkapja az Air2 bika hardverét (vagy még erősebbet), és a 16-os modellt leváltja a 32-es.
-
erdoke
titán
válasz
runner 125
üzenetére
Szerintem állat vas az Air 2, és értékelni fogod a nagyobb kijelzőt.
Én mégsem váltok, kíváncsi vagyok a Pro változatra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB/512GB használt, szép állapot 100% akku , 8 ciklus
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
veeegre