Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szentkuti11
addikt
válasz
pana0017
üzenetére
Ha sokat hordozod, mindenképpen érdemes egy Minit venni. A retina nagyon is megéri a felárát, a sima változat 1-2 év múlva már nagyon elavult valami lesz hardverileg (már bejelentésekor is csak összenyomott iPad 2 volt), míg a retinába belekerült az aktuális év csúcshardvere. Szerintem ha filmezni, sorozatozni akarsz, kerüld a 16GB-os változatot, a 32-esre viszont már jó sokat lehet pakolni.
-
szentkuti11
addikt
válasz
Vasinger!
üzenetére
Nem feltétlenül kell lemondani róla, de a stylussal mindenképpen bevállalsz egy karcveszélyt. Én a Media Marktos 2000 Ft alatt kapható Hama és egyéb stylusokról viszont mindenképpen lebeszélnélek, mert úgy ragadnak a kijelzőhöz, mintha be lennének ragasztózva, görgetni például elég undorító érzés velük. A drágábbakkal nincs tapasztalatom.
-
-
szentkuti11
addikt
Megjelent a 8.0.1. Ha valaki felrakja, ne habozzon megírni, hogy történt-e pozitív-negatív változás. Én még maradok a 7.1.2-n, amíg nem lesz tökéletes a 8.x.x.
-
szentkuti11
addikt
Bár itt off, de ezek alapján én egyelőre nem próbálom be az iPad Mini-n.
(iPhone 4S)

-
szentkuti11
addikt
iPad mini 1st genre fel mernétek tenni az iOS 8-at? Kicsit tartok tőle mennyire akarja majd vinni az iPad 2 hardver. Annak idején iPhone 4-gyel beszoptam a 7-et, szerencsére volt shsh-m.
-
szentkuti11
addikt
Létezik értelmesen áron (~15k-ig bezárólag) magyar kiosztású jó minőségű BT billentyűzet iPad-hez? Lightning kábeles megoldás nincs véletlenül?
-
szentkuti11
addikt
Tiszteletem az almatáblásoknak!
Az első generációs iPad Minihez való eredeti Apple Smart Cover használható a retinás változathoz is?
szerk.: Köszönöm szépen!

Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Háztartási gépek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen videókártyát?
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - Total War: THREE KINGDOMS
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)