- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
tepenzed #42527 üzenetére
Attól függ mikor került eladásra. Ha eladták januárban és márciusban aktiválták akkor szerintem megvan az aktiválási időpontos gari, de ha fél-1 évig nem került aktiválásra mert az "okos forgalmazóknál állt" akkor azért már el fogják kérni a garipapirt hogy akkor hogy is áll a készülék a dátumokkal, igazold a dátumokat. Ami nem fog menni.
-
erdoke
titán
válasz
tepenzed #4098 üzenetére
Megkérdezem a kollégákat, nálunk most rendszeresítették az iPadet olyan szinten, hogy mindenki kap. Ez se nagy minta, de egy(-két?) tucatnyi próbát meg tudok ejteni.
Én még várok a Pro/Plus bejelentésre, A4 méretig van hely a táskámban.Ha március végéig semmi, akkor inkább megvárom az Air 3-at, onnan már félidő...
-
válasz
tepenzed #4090 üzenetére
Így igaz. A legbosszantóbb, hogy az Apple érthetetlen módon semmi infót nem tett közzé ezzel kapcsolatban, így senki nem tudja, mi okozza ezt, és hogy súlyos, konstrukciós hibáról lehet-e szó (valószínűleg igen). Ilyen magas hibaaránnyal azonnali visszahívást kellett volna elrendelni, és újratervezni a gép belsejét.
-
Ragnar95
félisten
válasz
tepenzed #4031 üzenetére
Ezt neked kell eldönteni, hogy elegek-e a gyári iOS által nyújtott lehetőségek vagy többre vágysz és vállalsz bizonyos kompromisszumokat a JB miatt.
mkv lejátszásához nem kell JB, millió program le tudja játszani az mkv-kat, pl az nPlayer is, ami a legjobb videólejátszó jelenleg az AppStore-ban. -
paavoo
aktív tag
válasz
tepenzed #3921 üzenetére
Hát pl ha egykézbe fogod portré módban és úgy mész vele, akkor valakinél előjön. De inkább a jobb szélénél jelentkezik, ahol az alaplap van.
Mondjuk én mindig fekve, hasamon fektetve használom.
Meg hát sokan hajlamosak a hibákat keresni, de ezen nem kell meglepődni hogy ha erősebben benyomod akkor elszineződik. -
KZP
őstag
válasz
tepenzed #3910 üzenetére
Bármilyen készüléknél előfordulhat pixelhiba. Én azt mondom, hogy érdemes lenne kibontanod emiatt a vásárlás után (akár a helyszínen) és ha pixelhibás, akkor azonnal kérni a cserét. Vagy webes rendelés esetén 14 napon belül vissza lehet küldeni, de karácsony előtt már elég szűkös ehhez a határidő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest